Προς το περιεχόμενο

samsung monitor Και αγορα calibrator

vampirion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ..για αλλη μια φορα θα θελα τη βοηθεια σας εχω μια samsungP2370HD οθονη η οποια οσο κ να την εχω "ψειρησει" δεν μπορω να φερω τα χρωματα σε μια αποδεκτη κατασταση το μπλε μεσα σε μαυρο κανει blend. το κιντρινο μεσα στο ασπρο τα ιδια..επισης εχω παρατηρησει πως τα highlights ειναι παραπανω φωτεινα απο οσο θα πρεπε ασχετα με το ποσο εχω παιξει με contrast/brightness/gamma..σκεφτηκα λοιπον μιας κ πιστευω πως δεν ειναι μουφεξ η οθονη μου αλλα φταινε οι ρυθμισεις της..να αγορασω εναν calibrator. πιστευετε πως αξιζει η αγορα η θα φαω καμμια ηττα ?δλδ μηδαμινη διαφορα στην απεικονιση... γιατι δεν ειναι κ φτηνα αυτα..100ε ηταν το πιο προσιτο που βρηκα..

αν πιστευετε πως αξιζει περιμενω συμβουλες για αγορα..θα παρακαλουσα να απαντησουνε μονο γνωστες του αντικειμενου

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

TN panel δε φοράει αυτή;

Δε νομίζω να καταφέρεις κάτι που να δικαιολογεί την αγορά calibrator.

Πάνω σ' αυτό το θέμα πάντως, νομίζω πως πρέπει να ξεκινήσουμε μια ομαδική αγορά ενός καλού calibrator εδώ στο forum, όπως έχουν κάνει εδώ και καιρό στο thelab.

• Super Moderators
Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/c/250/diafora-perifereiakwn.html?keyphrase=lacie

http://www.skroutz.gr/c/250/diafora-perifereiakwn.html?keyphrase=calibrator

πιστεύεις ότι αξίζει να δώσεις τόσα για να κάνεις calibrate ένα tn panel monitor?

Πάνω σ' αυτό το θέμα πάντως, νομίζω πως πρέπει να ξεκινήσουμε μια ομαδική αγορά ενός καλού calibrator εδώ στο forum, όπως έχουν κάνει εδώ και καιρό στο thelab.

oh yeah και μετά να το νοικιάζουμε :-D

Δημοσ.

Θεωρώ πως δεν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα (έστω και 100€) για να ρυθμίσεις τη συγκεκριμένη (και μόνο) οθόνη. Αν έχεις καμια 10αριά τηλεοράσεις, πάσο.

Αν πάλι βάλουμε μπρος σε ομαδική αγορά calibrator και σου βγει (πάρα) πολύ φθηνότερα, τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δε νομίζω πως θα δεις τρομακτικές διαφορές.

Απ' την άλλη βέβαια δεν ξέρω πόσο κακορυθμισμένη μπορεί να είναι, ίσως και ν' αξίζει στην τελική, τουλάχιστον σε σχέση με την κλασική (και σχετικά ρυθμισμένη) U2311H ας πούμε, που δύσκολα θα απέχει και πααάρα πολύ απ' την πραγματικότητα.

Δεν ξέρω παίδες, ψήστε το για ομαδική αγορά αν είναι, νομίζω πως θα βολευτούν πολλοί.

Δημοσ.

Θεωρώ πως δεν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα (έστω και 100€) για να ρυθμίσεις τη συγκεκριμένη (και μόνο) οθόνη. Αν έχεις καμια 10αριά τηλεοράσεις, πάσο.

Αν πάλι βάλουμε μπρος σε ομαδική αγορά calibrator και σου βγει (πάρα) πολύ φθηνότερα, τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δε νομίζω πως θα δεις τρομακτικές διαφορές.

Απ' την άλλη βέβαια δεν ξέρω πόσο κακορυθμισμένη μπορεί να είναι, ίσως και ν' αξίζει στην τελική, τουλάχιστον σε σχέση με την κλασική (και σχετικά ρυθμισμένη) U2311H ας πούμε, που δύσκολα θα απέχει και πααάρα πολύ απ' την πραγματικότητα.

Δεν ξέρω παίδες, ψήστε το για ομαδική αγορά αν είναι, νομίζω πως θα βολευτούν πολλοί.

εγω ειμαι μεσα για ομαδικη αγορα..το θεμα ειναι ποιος θα το οργανωσει το ολο πραγμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...