Προς το περιεχόμενο

Multirama - Sony Cyber-shot 199€ μόνο για 24ώρες!‏

Mortis19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την ειχα παρει 320 μετα απο απειρο ψαξιμο και δεν τα κλαιω. Ειναι ισως καλυτερη και απο την all around travel camera Panasonic TZ10 (στα σημεια οχι knockout).

Ηχος stereo και ζοομ κατα την διαρκεια του video.

276 μοιρες swift panorama οριζοντιο και καθετο == μαγεια. Ποιοτητα photo καλη , λιγο την νυχτα μου τα χαλαει , το φλας ειναι πολυ δυνατο και την καιει την φωτογραφια αμα εισαι πολυ κοντα. GPS και πυξιδα δεν τα εχω χρησιμοποιησει.Εχει ψευτοHDR σε 2 ομως exposures οχι 3 : -1 , 0 +1 . Παρα πολλα modes για βραδυνες ληψεις χωρις φλας ... αλλα ο θορυβος εμφανης...

Το 1080i AVCHD φαινεται καλο μονο σε HD TV , για καποιο λογο παραειναι interlaced στο pc monitor σε βαθμο που το 720p να ειναι μακραν καλυτερο σε mp4.

Στα ενοχλητικα της επισης να πω οτι αργει να φορτωσει το φλας (πολυ εκνευριστικο , εχεις πατημενο τερμα το κουμπι και κα8εται 3" ) και αργει να κλεισει ο φακος (αν βιαζεσαι να την χωσεις στη θηκη σου σπαει λιγο τα νευρα).

Αυτονομια μετρια... αν τραβας video ακομα χειροτερα.

Την συνιστω ομως , αν δεν την ειχα παρει , παλι με 300 8α την ξανα επαιρνα... ποσο μαλλον 199. Ακομα καθεστε? :shock:

Δημοσ.

Πέρυσι το καλοκαίρι την είχα αγοράσει από το Multirama γύρω στα 300 Ευρώ, πάλι με δώρο έξτρα μπαταρία.

Σε αυτή την τιμή φαίνεται καλή προσφορά, αλλά δεν ξέρω αν τω μεταξύ έχει μείνει τόσο πίσω στον ανταγωνισμό.

Έχει πάντως καλή αυτονομία (και 2 μπαταρίες)

Αισθητήρα CMOS

Αρκετό Ζούμ 10x

FullHD video με δυνατότητα zoom και κατά τη λήψη

και κάτι φιλότιμα αυτόματα προγράμματα για καλύτερες λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Το GPS tagging δεν το χρησιμοποίησα ποτέ μέχρι τώρα.

Δημοσ.

Πολύ καλή προσφορά σε πολύ καλή τιμή. Στην κατηγορία των €250 είναι η καλύτερη μαζί με την Panasonic ΤΖ-10

Δημοσ.

Αφού είδα βραδινή φωτογραφία από ψηφιακή canon, δεν πρόκειται να ξαναπάρω ψηφιακή sony. Η ποιότητα φωτογραφίας ixus/powershot δεν έχει καμία σχέση με sony. Ψάχνω ευκαιρία να διώξω τη δική μου cypershot :-(

Δημοσ.

την πήρα τα Χριστούγεννα €265

Ήμουν ανάμεσα στη Sony HX5V και Panasonic TZ10, μετά απο ατέλειωτη έρευνα

που έδειξε πως η TZ10 ήταν ελαφρά καλύτερη στις φωτό (για τους προχωρημένους)

και η HX5V στο video.

Προσωπικά, ήθελα απλά καλές φωτό στο auto mode, και όσο το δυνατόν καλύτερο HD video

για τις στιγμές των πιτσιρικιών μου, και η πλάστιγγα έγειρε στη Sony.

To video είναι όλα τα λεφτά σε daylight, και οκ σε τεχνητό φωτισμό.

Ευχαριστημένος είμαι, και σίγουρα θα έτρεχα να την πάρω στα €199

και με την έξτρα μπαταρία που δίνει (ήδη ψάχνω να πάρω μια ιμιτασιόν απο έξω)

Δημοσ.

για μενα παντως καλυτερα μια μεταχειρισμενη dslr στα ιδια λεφτα παρα να δινα πανω απο 100 ευρω για κομπακτ...

βεβαια για αλλη κατηγορια ατομων προοριζονται αλλα οκ :rolleyes:

Δημοσ.

Την παρήγγειλα Παρασκευή βράδυ και σήμερα παρέλαβα από το κατάστημα Καλαμαριάς. 199€ τελική.

Τι μνήμη να του βάλω; Υπάρχει κάποιο μαγαζί που πουλάει σε "λογικές" τιμές;

Για θήκες που να ψαχτώ;

Υ.Γ. φεύγω ταξίδι Πέμπτη βράδυ...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Δημοσ.

Στο ebay και για τα 2 αλλά μάλλον δεν προλαβαίνεις :mrgreen:

Για μνήμη, μια που παίρνει και SD, θα σου πρότεινα λόγω κόστους 2 τέτοιες:

http://www.skroutz.gr/c/45/memory-cards-readers.html?keyphrase=4gb+class+4

(πάρε Kingston αν βρεις)

- Καλύτερα δύο 4αρες παρά μία 8αρα (ίδια χρήματα) γιατί πάντα είναι καλό να έχεις μια backup.

- Προσοχή να είναι τουλάχιστον Class4, λόγω ταχύτητας χρήσης της μηχανής αλλά και για χρήση του SW της SONY. Δες το link remark 13 (πρέπει να κάνεις click στην ενότητα Features->Media Card Slot)

http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10151&catalogId=10551&langId=-1&productId=8198552921666077169#footNotes

Τώρα για θήκη όλα τα μεγάλα HMs Ηλεκτρονικών (MM, Saturn, Κωτσόβολοι, Πλαίσιο, Multirama κλπ) έχουν καλή γκάμα, με τιμές παραπλήσιες. Μην το ψειρίζεις και πολύ, πάρε ότι σου κάθεται στο μάτι, σε τιμή που είναι στο budget σου. Οι ίδιοι πουλάνε και SDs με τιμές κανα δυο ευρώ πάνω από τα Online, αν δεν θες να παιδευτείς.

Υ.Γ. Καλά να περάσεις

Δημοσ.

Ίσως δανειστώ κάρτα μνήμης από συγγενικό πρόσωπο και παραγγείλω με την ησυχία μου από βδομάδα μέσω ebay.

Μπορείς να μου δώσεις κάποια λινκ του ebay με κάρτες μνήμης και θήκες; Καλύτερα να παραγγείλω από το ebay usa ή από το ebay uk;

Δημοσ.

μπορει καποιος να μου πει αν την παραγγειλω online αν υπαρχει δυνατοτητα να την βαλω σε δοσεις στην πιστωτικη σε αυτη την τιμη ?

απ οτι ειδα την εβαλαν παλι στα 269. αλλα λυστε μου την απορια περι δοσεων.

Δημοσ.

Ίσως δανειστώ κάρτα μνήμης από συγγενικό πρόσωπο και παραγγείλω με την ησυχία μου από βδομάδα μέσω ebay.

Μπορείς να μου δώσεις κάποια λινκ του ebay με κάρτες μνήμης και θήκες; Καλύτερα να παραγγείλω από το ebay usa ή από το ebay uk;

Αν παραγγείλεις και θήκη, σε συμβουλεύω να πάρεις κάποια με σκληρό περίβλημα,

έστω και αν είναι περισσότερο ογκώδης/λιγότερο όμορφη...

Προσωπικά αγόρασα την CaseLogic GPS 3.5'' και δεν το μετάνοιωσα,

ειδικά όταν μου έπεσε από ύψος ~2,5 m. ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...