johnnypm Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά θα ήθελα να κάνω και εγώ μια ερώτηση σχετικά με έναν αποκωδικοποιητή NOVABOX HD 831 και την σύνδεση του με καλώδιο hdmi με τηλεόραση Samsung UE6000. Όταν τον συνδέω σε οποιαδήποτε θύρα hdmi μου βγάζει χρωματιστό είδωλο στην εικόνα...υπάρχει κάποια λύση ... ευχαριστώ !
free05 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Να γράψω και εγώ σε αυτό το θέμα για να μην ανοίγω άλλο. Αγόρασα την Samsung UE46F5000 και προσπάθησα να την συνδέσω με τον αποκωδικοποιητή της Νοβα 831. Όταν τον συνέδεσα στην θύρα 1 (STB) η εικόνα παίζει κανονικά αλλά έχει παράξενα (κοκκινωπά) χρώματα. Όταν την συνέδεσα στην θύρα 2 (DVI) η εικόνα ήταν κανονική αλλά και στις 2 περιπτώσεις δεν υπήρχε ήχος. Δοκίμασα και άλλες συσκευές όπως laptop και dvd player και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Στην τεχνική υποστήριξη της Samsung μου είπαν να κοιτάξω το καλώδιο να είναι hdmi 1.4. Το δικό μου είναι 1.3 αλλά από ότι βρήκα είναι αρκετό για εικόνα HD. Το καλώδιο είναι δοκιμασμένο και αλλού και δουλεύει κανονικά. Την μόνη ρύθμιση που μπορώ να κάνω στον αποκωδικοποιητή της Νοβα για τον ήχο είναι σε Downmix αλλά δεν υπάρχει επιλογή PCM που προτείνει η Samsung. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα