Προς το περιεχόμενο

android symbian εφαρμογες

foititis.007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

επειδη εχω μεινει πισω. μπορει να μου εξιφηση καποιος γιατι προτυμαμε γενικα λειτουργικο android ; γιατι στα smartphones ειναι αυτο που κυριαρχει; οταν λενε οτι προσφερει πολλεσ εφρμογες τι εννοουν και τι ειδουσ εφαρμογεσ ειναι αυτες περιπου; τελοσ τα εξτρα πραγματα που εχει ενα κινητο τι ειναι και πωσ μπορεισ να τα αποκτησεις; ευχαριστω για καθε απαντηση εξ αρχης! :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Βασικα δεν ξερω αν προτιμαμε ακομα symbian. Απο κει και περα, οι εφαρμογες (ποσοτητα-ποιοτητα) ειναι οντως πολυ σημαντικο μερος για την επιλογη ενος λειτουργικο. Φαντασου πως θελεις μια εφαρμογη που να κανει το Χ πραγμα. Αν αυτη δεν την βρεις στο symbian, κοιτας αλλο os. Φαντασου τωρα να θελεις πολλες εφαρμογες που να κανουν καποια πραγματα :)

Τωρα το τι ειδους εφαρμογες ειναι σχετικο, ειναι σαν να ρωτας τι ειδους εφαρμογες υπαρχουν για ενα PC. Υπαρχουν εφαρμογες για τα παντα, απο mp3 editing μεχρι secretaries για αυτοματη αποστολη μηνυματος οταν δεν μπορεις να απαντησεις στο κινητο. Με γνωμονα την ωρα, την περιοχη (gps ή cell), ακομα και το ποιος σε καλει.

Περιληπτικα τα παραπανω, ηταν οι πρωτες εφαρμογες που μου ηρθαν.

Παρεμπιπτοντως ποσταρες σε λαθος σημειο, το σωστο μερος ειναι το forum Mobile Software.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...