Προς το περιεχόμενο

cpu mobo ddr3

silentpower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια έχετε να μου προτεινετε κάτι καλό?

έχω ήδη psu είναι για s775 και ati 3850 pci-x τα οποία δεν θέλω να αλλάξω.

gaming με καλυπτει η 3850

σίγουρα σκέφτομαι 6 ή καλύτερα 8 gb ddr3 ( δεν έχω αποφασίσει dual ή triple )

και το θέμα μας είναι intel ή amd και 2πυρηνο ή 4πυρηνο.

σκέφτομαι phenon ii 2πυρηνο ή 4πυρηνο και i3

το κύριο ενδιαφέρον μου είναι το multitasking

thx

Δημοσ.

κατάστημα δεν έχω πρόβλημα αλλά έχω χάσει την μπάλα. έχω μείνει σε πλαίσιο και eshop. βλέπω ότι το vision studio είναι φτηνό αλλά δεν είμαι θεσσαλονίκη.

τώρα overclocking δεν με ενδιαφέρει καθόλου, όσο για το multitasking πίστευα ότι με amd x4 θα ήμουν παραπάνω απο καλά. δλδ την intel την ξεχνάω? αυτό που κάνω συνέχεια είναι τρέχω πολλλλές εφαρμογές χωρίς οι περισσότερες να έχουν τρελές απαιτήσεις.

όσο για το κόστος πιστεύω ότι υπάρχει ένα sweet spot και μετά είναι πεταμένα λεφτά. γύρω στα 300 πάνω ή καλύτερα κάτω είναι καλα.

κατάστημα δεν έχω πρόβλημα αλλά έχω χάσει την μπάλα. έχω μείνει σε πλαίσιο και eshop. βλέπω ότι το vision studio είναι φτηνό αλλά δεν είμαι θεσσαλονίκη.

τώρα overclocking δεν με ενδιαφέρει καθόλου, όσο για το multitasking πίστευα ότι με amd x4 θα ήμουν παραπάνω απο καλά. δλδ την intel την ξεχνάω? αυτό που κάνω συνέχεια είναι τρέχω πολλλλές εφαρμογές χωρίς οι περισσότερες να έχουν τρελές απαιτήσεις.

όσο για το κόστος πιστεύω ότι υπάρχει ένα sweet spot και μετά είναι πεταμένα λεφτά. γύρω στα 300 πάνω ή καλύτερα κάτω είναι καλα.

Δημοσ.

Και με τετραπυρηνο θα εισαι καλα.Εξαρταται απο ποσο εντονο multitasking κανεις.H Intel επισης εχει καλους επεξεργαστες αλλα υπερβολικα κοστολογημενους για αυτο που θελεις εσυ.

Συν οτι οι μητρικες της για την νεα πλατφορμα εχουν ενα προβλημα με την υποστηριξη sata 3.Σε περιπτωση που θα πας σε intel θα πρεπει να περιμενεις λιγες εβδομαδες να ερθουν οι καινουργιες fixed μητρικες.

Μεταξυ των δυο εταιριων οι διαφορες ειναι αναξιες συζητησης για το μεσο χρηστη,απλα οι intel επεξεργαστες ειναι πιο ακριβοι.(Να σκεφτεις οτι κατοχοι δυνατων τετραπυρηνων intel η AMD λιγων χρονων δεν εχουν αναγκη να αγορασουν καινουργιους,αυτοι που εχουν τους εξυπηρετουν πολυ καλα.Οποτε ειναι ευκαιρια για σενα να γορασεις ισχυρη cpu φτηνα μιας και ειμαστε σε μεταβατικο σταδιο.)

Σχετικα με το Visionstudio ειναι ταχυτατοι στις αποστολες και αξιοπιστοι.

Δημοσ.

1)triple chanell δεν παιζει με amd οποτε qq...

2)amd>>intel για χρηστη που δεν τρεχει βαρια πραγματα

3)εφοσον κρατας ati gpu πας για amd λογω καλυτερης συνεργασιας

4)εχω φτασει τον συγκερκιμενο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559976 να τρεχει stable στα 4gh χωρις τρελες αλλαγες στο cooling πλην οτι το overdrive σε καρτες ati γινεται ευκολα οταν δεν τρεχεις πανω σε crossfire οχι οτι ειναι απαραιτητο αλλα γλιτωνεισ ανετα αρκετα ευρω αν θεσ ενα καλο sytem boost χωρις να αναβαθμισεις.

αυτο που προτεινω τελικα ειναι η cpu που σου εδωσα και 6gb ddr3 ram (προτιμησε kingston) φυσικα χ64 λειτουργικο για να σου αναγνωριζει τα 6gb ram kai mobo http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526882.

Δημοσ.

για triple channel το ξέρω αλλα έτσι και αλλιώς δεν συζητάμε καν για intel.

τωρα phenom X4 ή Χ6? δεν ξέρω αν όντως μου χρειάζεται 6πυρηνος.

όσο για την kingston νομίζω ότι πια δεν είναι η παλιά καλή kingston.

αυτή http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-GF615M-P33-AM3-6150-DDR3-VGA-GF615M-P33.htm πέρα από τη λιγοτερη μνημη θα έχει καποιο μειονεκτημα σε σχέση με μια των 100ευρω?

Δημοσ.

δεν υπαρχει λογος να πας σε 6πυρηνο για αυτα που θες και εισαι καλυμενος για παρα πολυ καιρο αμα του κανεις και overclcking κιολας μια χαρα. (με το αζημιωτο σου το κανω και εγω αμα θες :P

εγω γενικοτερα προτιμω gigabyte για μητρικες κ καρτες γραφικων ειλικα στις mobo εχουν απο τις καλυτερες τεχνολογιες στο εμποριο και ειναι και φτηνες σχετικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...