papabiris Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Κατέληξα στο HP τελικά , το παρέλαβα σήμερα και είμαι ευχαριστημένος προς το παρών.Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας. φιλε αντωνη αν θες και μπορεις γραψε εντυπωσεις για το λαπτοπ που αγορασες γιατι και γω ενδιαφερομαι αμεσα για το συγκεκριμενο
antonisid Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Λοιπον , ειμαι πολυ ευχαριστημένος , άψογο το μηχανημα απλα 2 παρατηρησεις: α) Το σασί κάτω δεξιά στην γωνία (σε διαστημα 2χ2 εκατοστά όχι παραπάνω) όταν το πιέσεις κάνει ένα ελαφρό "κλακ" , είναι τόσο μικρό που απλά το αισθάνεσαι , δε το βλέπεις σα να μην έχει κουμπώσει καλά.Απ'την άλλη πλευρά είναι οκ που σημαίνει είναι κατα την κατασκευή δε πήγε κάτι καλά.Είπα να το στείλω πίσω αλλα το θεώρησα υπερβολικό. Αλήθεια τι θα κάνατε στην περίπτωση αυτή? β)Κατα το πρώτο Boot μου πέταξε η HP ένα σορό tools για τα οποία δε ρωτήθηκα , με συνέπεια να τρέχει στο ξεκίνημα 95 διεργασίες με το 45% της RAM δεσμευμένο και να τρέχω msconfig για να το φέρω στα μέτρα μου.. Κατα τ'άλλα πάρτο με κλειστά τα μάτια.Ξαναλέω είμαι πολύ ευχαριστημένος.
papabiris Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 σευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. και κατι τελευταιο εχεις προσεξει καθολου πως τα παει με την αυτονομια? ποσο σου κραταει ανοιχτο αν κανεις απλα web browsing και ποσο με πιο βαριες εργασιες? btw καλοριζικο!
antonisid Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Με σερφάρισμα , χάζεμα λίγο youtube και δουλεύοντας λιγο Dreamweaver 2 30 ώρες κρατάει άνετα.Αν ψαχνεις σε 13.3'' οθόνη , σ αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει καλύτερο...το ψαχνα ένα μήνα περίπου.
papabiris Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 οκ καλως με βλεπω να γινομαι και γω συντομα κατοχος αυτου του probook. thanx antonisid
bebis4 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Λοιπον , ειμαι πολυ ευχαριστημένος , άψογο το μηχανημα απλα 2 παρατηρησεις: α) Το σασί κάτω δεξιά στην γωνία (σε διαστημα 2χ2 εκατοστά όχι παραπάνω) όταν το πιέσεις κάνει ένα ελαφρό "κλακ" , είναι τόσο μικρό που απλά το αισθάνεσαι , δε το βλέπεις σα να μην έχει κουμπώσει καλά.Απ'την άλλη πλευρά είναι οκ που σημαίνει είναι κατα την κατασκευή δε πήγε κάτι καλά.Είπα να το στείλω πίσω αλλα το θεώρησα υπερβολικό. Αλήθεια τι θα κάνατε στην περίπτωση αυτή? β)Κατα το πρώτο Boot μου πέταξε η HP ένα σορό tools για τα οποία δε ρωτήθηκα , με συνέπεια να τρέχει στο ξεκίνημα 95 διεργασίες με το 45% της RAM δεσμευμένο και να τρέχω msconfig για να το φέρω στα μέτρα μου.. Κατα τ'άλλα πάρτο με κλειστά τα μάτια.Ξαναλέω είμαι πολύ ευχαριστημένος. εγω στη θεση θα το πηγαινα πισω και θα ζητουσα αντικατασταση και θα το ανοιγα εκεί για να δω αν ειναι το ιδιο θεμα σε ολη την σειρα η μονο σε αυτο
antonisid Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 εγω στη θεση θα το πηγαινα πισω και θα ζητουσα αντικατασταση και θα το ανοιγα εκεί για να δω αν ειναι το ιδιο θεμα σε ολη την σειρα η μονο σε αυτο Το θέμα είναι οτι στην πολη που μενω δεν εχει Πλαισιο και θα πρέπει να παω στην Αθηνα.Πολυ ταλαιπωρία δηλαδή για μια μικρή λεπτομέρια.
bebis4 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 το καταλαβαινω αυτο φιλε μου αλλα παρε τουλαχιστον να τους το πεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.