Προς το περιεχόμενο

Δίλλειμα μεταξύ 2 laptop

antonisid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,είμαι σε δίλλειμα μεταξύ 2 μοντέλων με οθόνη 13.3'' και θα θελα την γνώμη σας.

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/HP-ProBook-4320s-XX826EA.htm

http://www.skroutz.gr/s/95885/Toshiba-Satellite-U500-17E.html

Βασικές διαφορές που πρόσεξα είναι οτι το Toshiba έχει core 2 duo cpu στα 2.13 ενώ το HP i3 στα 2.53.Να υποθέσω ότι καλύτερος είναι ο cpu του HP? Βασικά δεν ξέρω την διαφορά μεταξύ I3 και core2duo cpu.

Δεύτερον το HP βγάζει μεγαλύτερη ανάλυση.

Η τιμή έιναι ακριβώς ίδια στα 599.Ποιό θα προτιμούσατε? Κυρίως θα το χρησιμοποιώ για προγραμματισμό,χρήση dreamweaver,photoshop κτλ..καθώς και αναπαραγωγή πολυμέσων.

(έχουν διαφορά σε RAM και σκληρό δίσκο δε μ'απασχολεί,άλλωστε η RAM είναι επεκτάσιμη.Κυρίως στην CPU προβληματίζομαι,κάρτα γραφικών και αναλυση)

Δημοσ.

Εκτός από αυτά που ανέφερες εσύ έχει και μεγαλύτερη RAM (Το HP)...

TOSHIBA = Καλύτερη μάρκα (κατά την δικιά μου γνώμη..) + 2 χρόνια εγγύηση

HP = 1 χρόνος εγγύηση

Παρόλαυτα ψηφίζω HP...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.Γιατί θα προτιμούσες το HP? Επίσης ποιό έχει καλύτερη cpu? Μπορεί να έχει μεγαλύτερη συχνότητα το HP αλλά δεν γνωρίζω την διαφορά εταξύ I3 & core2duo.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.Γιατί θα προτιμούσες το HP? Επίσης ποιό έχει καλύτερη cpu? Μπορεί να έχει μεγαλύτερη συχνότητα το HP αλλά δεν γνωρίζω την διαφορά εταξύ I3 & core2duo.

corei3vscore2duopassmar.png

HP = Καλύτερη CPU, μεγαλύτερη μνήμη RAM (3gb DDR3) vs (2gb DDR2 του toshiba), Σκληρός δίσκος (7200 rpm) vs (5400 rpm Tου Toshiba),

Toshiba = 2 χρόνια εγγύησης, και είναι toshiba (την θεωρώ καλύτερη μάρκα για laptop)

Οπότε το HP έχει μεγαλύτερα πλεονεκτήματα...

Αυτή είναι η δίκη μου γνώμη... Περίμενε να πάρεις και κάνα 2 απόψεις ακόμα... ;)

Υ.Γ. Η photo με τους επεξεργαστές δεν αντιστοιχεί πλήρως με τα αντίστοιχα μοντέλα των 2 laptop που έχουμε για σύγκριση αλλά κάπως έτσι είναι τα πράγματα... :mrgreen:

Δημοσ.

Δεν θέλω να σε αποτρέψω αλλά αυτά που θέλεις να δουλέψεις είναι επαγγελματικά προγράμματα και θεωρώ οτι θα δούλευες καλύτερα σε μια 14 ή 15,6 οθόνη matte , είναι άλλα και τα χρήματα βέβαια.

Απλά μια γνώμη λέω περί ορέξεως.

Δημοσ.

Δεν θέλω να σε αποτρέψω αλλά αυτά που θέλεις να δουλέψεις είναι επαγγελματικά προγράμματα και θεωρώ οτι θα δούλευες καλύτερα σε μια 14 ή 15,6 οθόνη matte , είναι άλλα και τα χρήματα βέβαια.

Απλά μια γνώμη λέω περί ορέξεως.

Το HP έχει matte οθόνη.Επίσης ανάλυση 1366Χ768 είναι ικανοποιητική νομίζω άλλωστε και ένα με 15,4'' οθόνη την ίδια ανάλυση βγάζει.Επίσης έχω δουλέψει σε 13,3'' και θεωρώ οτι είναι αρκετά ξεκούραστο. :rolleyes:

Δημοσ.

Ουπς σόρρυ για την οθόνη του HP δεν το πρόσεξα ότι είναι matte η οθόνη ,, εννοούσα το μέγεθος της οθόνης όχι την ανάλυση, υπάρχουν 15,4 που φθάνουν μέχρι 1920χ1280.

Δημοσ.

Κατέληξα στο HP τελικά , το παρέλαβα σήμερα και είμαι ευχαριστημένος προς το παρών.Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...