lili2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Εχω ενα mini dvd player UNITED dvd 8097. Επαιζε μια χαρα ολες τις ταινιες με υποτιτλους κανονικά. Τον δάνεισα όμως σε ενα φίλο μου και νομιζω ποως κόλλησε καναν ιο γιατι δεν παίζει τπτ απο εκεινη την μερα. Ενω βρίσκει κανονικα το φακελο με την ταινια οταν το ανοιγω ειναι αδειος. Δεν βρισκει το αρχείο. Ειμαι λίγο ασχετη με το θεμα, αλλα μήπως γίνεται καποιο format η έστω κατι για να ξαναπαίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis0000 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 μηπως πειραξε κατι απο τις ρυθμισεις ωστε να μη παιζει καποιους τυπους αρχειων video? (αν εχει μενου με τετοιες ρυθμισεις) ο ιδιος που το δουλεψε τι λεει? δοκιμασε αλλων τυπων αρχεια ισως και μουσικα να δεις αν φταιει το λεηζερ ματακι καταρχας......κα ιδε διαβαζει τιποτα! στη περιπτωση αυτη,ηρθε η ωρα του να τα παιξει....κοινως να θελει σερβις κτλπ να μη φταιει ο φιλος σου απλα να ηταν κατα συμπτωση η ωρα να το παθει..... (αν και νομιζω οτι ειναι θεμα καποιων ρυμθισεων) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lili2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Οκ θα τον ρωτησω, αλλα αν θελει σερβις πως γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tompgr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δεν νομιζω να συμφερει το service σε τετοιο dvd player, στα supermarket τα πουλανε 10 με 15€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lili2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Αυτά δεν σηκωνουν φορματ? Εννοω αν κατεβαζω ενα software για φορματ θα κανει τπτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.