Προς το περιεχόμενο

Dead Space 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 281
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Στο 2 πάντως είχαν πει ότι το τελευταίο level ήταν κομμένο λόγω λίγου χρόνου. Γι' αυτό είχαμε μόνο το Necromorph που δεν πέθαινε να μας κυνηγάει.

Δημοσ.

Στο 2 πάντως είχαν πει ότι το τελευταίο level ήταν κομμένο λόγω λίγου χρόνου. Γι' αυτό είχαμε μόνο το Necromorph που δεν πέθαινε να μας κυνηγάει.

το 2 δεν το εχω τερματισει. ειχα φτασει μεχρι το 11-12 chapter, δεν ειμαι σιγουρος. το save το εχω κρατησει ομως

• 3 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Ναι, να δούμε πόσο actionized έχει γίνει. Εδώ έλεγες για το FC3, αλλά το DS3 με cover, combat rolls και ανθρώπινους αντιπάλους σε space horror δεν σου κάνει εντύπωση που αλλάζει; :P

Επίσης, λέτε αυτή τη φορά να πεθάνει ο Isaac;

Δημοσ.
Ναι' date=' να δούμε πόσο actionized έχει γίνει. Εδώ έλεγες για το FC3, αλλά το DS3 με cover, combat rolls και ανθρώπινους αντιπάλους σε space horror δεν σου κάνει εντύπωση που αλλάζει; :P

Επίσης, λέτε αυτή τη φορά να πεθάνει ο Isaac;[/quote']

δεν άλλαξε τόσο το dead space όσο το far cry, για αυτό εχω σαν βασική αρχή το πρώτο.

προσωπικα μου αρέσουν καλύτερα τα γραφικα απ το dead space λόγο στιλ. το far cry έχει καλά γραφικα αλλά σε "παιδικό στιλ".

Δημοσ.
το επόμενο παιχνίδι της σειράς θα λέγεται Deadfield 4

EA - εγγύηση καταστροφής

ΥΓ: Άστο John-lamia' date=' δεν το σώζεις... :P[/quote']

κάτσε να το παίξουμε πρώτα.

μπορεί να είναι και μαπα μπορεί και καλό.

• Like 1
Δημοσ.

χρόνια τώρα στο άθλημα, μπορώ να καταλάβω από trailers τι μέλλει γενέσθαι

μπορεί το σενάριο να είναι καλό και το παιχνίδι να σου αρέσει σαν Deadfield, άλλα survival horror πλέον δεν είναι. Απλά.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν παίξαμε ακόμα και συνήθως "τα trailers δεν τα δείχνουν όλα".

Αλλά λόγω εμπειρίας με την ΕΑ, τα trailers/demo τα δείχνουν τα περισσότερα.

Δεν λέω, μπορεί να είναι καλό και θέλω να δω την συνέχεια της ιστορίας, αλλά φοβάμαι ότι όσο προχωράει, τόσο πιο action γίνεται.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...