gavros10 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 θα διαλεξουμε και το τελος με 2-3 διαφορετικα dlc?
mike299 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μπα θα διαλεξουμε και το τελος με 2-3 διαφορετικα dlc? Μπα, δεν νομίζω. Δεν έχει artistic integrity εδω
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Στο 2 πάντως είχαν πει ότι το τελευταίο level ήταν κομμένο λόγω λίγου χρόνου. Γι' αυτό είχαμε μόνο το Necromorph που δεν πέθαινε να μας κυνηγάει.
gavros10 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Στο 2 πάντως είχαν πει ότι το τελευταίο level ήταν κομμένο λόγω λίγου χρόνου. Γι' αυτό είχαμε μόνο το Necromorph που δεν πέθαινε να μας κυνηγάει. το 2 δεν το εχω τερματισει. ειχα φτασει μεχρι το 11-12 chapter, δεν ειμαι σιγουρος. το save το εχω κρατησει ομως
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GNGGMexuIdg
John-lamia Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Dead Space 3 New Screenshots παιχνιδάρα! άντε να βγει για νά παίξουμε κανένα αντρικό και σοβαρό παιχνίδι!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Ναι, να δούμε πόσο actionized έχει γίνει. Εδώ έλεγες για το FC3, αλλά το DS3 με cover, combat rolls και ανθρώπινους αντιπάλους σε space horror δεν σου κάνει εντύπωση που αλλάζει; Επίσης, λέτε αυτή τη φορά να πεθάνει ο Isaac;
John-lamia Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Ναι' date=' να δούμε πόσο actionized έχει γίνει. Εδώ έλεγες για το FC3, αλλά το DS3 με cover, combat rolls και ανθρώπινους αντιπάλους σε space horror δεν σου κάνει εντύπωση που αλλάζει; Επίσης, λέτε αυτή τη φορά να πεθάνει ο Isaac;[/quote'] δεν άλλαξε τόσο το dead space όσο το far cry, για αυτό εχω σαν βασική αρχή το πρώτο. προσωπικα μου αρέσουν καλύτερα τα γραφικα απ το dead space λόγο στιλ. το far cry έχει καλά γραφικα αλλά σε "παιδικό στιλ".
Athanasios2104 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 το επόμενο παιχνίδι της σειράς θα λέγεται Deadfield 4 EA - εγγύηση καταστροφής ΥΓ: Άστο John-lamia, δεν το σώζεις... 1
John-lamia Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 το επόμενο παιχνίδι της σειράς θα λέγεται Deadfield 4 EA - εγγύηση καταστροφής ΥΓ: Άστο John-lamia' date=' δεν το σώζεις... [/quote'] κάτσε να το παίξουμε πρώτα. μπορεί να είναι και μαπα μπορεί και καλό. 1
Athanasios2104 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 χρόνια τώρα στο άθλημα, μπορώ να καταλάβω από trailers τι μέλλει γενέσθαι μπορεί το σενάριο να είναι καλό και το παιχνίδι να σου αρέσει σαν Deadfield, άλλα survival horror πλέον δεν είναι. Απλά. 1
John-lamia Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 survival horror πλέον δεν είναι. αι καλά! εγώ ελπιζα για survival horror. το σκότωσαν και αυτό έ ?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δεν παίξαμε ακόμα και συνήθως "τα trailers δεν τα δείχνουν όλα". Αλλά λόγω εμπειρίας με την ΕΑ, τα trailers/demo τα δείχνουν τα περισσότερα. Δεν λέω, μπορεί να είναι καλό και θέλω να δω την συνέχεια της ιστορίας, αλλά φοβάμαι ότι όσο προχωράει, τόσο πιο action γίνεται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα