mchls Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=1kvxgAWfH2E Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulouri Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 οχι οτι μετραει η γνωμη μου αλλα πραγματικα ποιο το νοημα αν φτιαχνουν ιδια παιχνιδια με διαφορετικο γραφικο περιβαλλον; Περπατας κανεις κολοτουμπες και πυροβολας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 οχι οτι μετραει η γνωμη μου αλλα πραγματικα ποιο το νοημα αν φτιαχνουν ιδια παιχνιδια με διαφορετικο γραφικο περιβαλλον; Περπατας κανεις κολοτουμπες και πυροβολας! αυτο σκεφτηκα και εγω αλλα καποιος διαφορετικα. εχουν βγαλει 2 dead space που εισαι μεσα σε ενα διαστημοπλοιο, τρομακτικα δε, αλλα μονο τερατα σκοτωνεις τωρα αντι να κανουν ενα ακομα ειπαν να το κανουν πιο action. ισως να εκαναν σωστα, θα δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=IkB8Y4oAjB4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OROKUSAKI Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=IkB8Y4oAjB4 το εχουμε δει αυτο το gameplay εδω και εβδομαδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Co-op added to Dead Space 3 so you don’t have to be scared alone EA’s marketing boss Laura Miele has said Visceral Games made Dead Space 3 a co-op affair after research proved gamers were a bit to scared to go it alone in the franchise. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{import*} Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Co-op added to Dead Space 3 so you don’t have to be scared alone Το Dead Space 1 ήταν ΟΚ εκτός απο τον τρόμο είχαμε και δύο πρωτοτυπίες Α)Έναν χαρακτήρα-τυπά που δεν μιλάει Β)Ένα τερατάκι το οποίο ψωφούσε μόνο με την φωτία Στο Dead Space 2 το χαρακτηριστικό "Α" χάθηκε και το χαρακτηριστικό "Β" επανήλθε με ένα πιο βελτιωμένο οπτικά τερατάκι Στο Dead Space 3 το "Α" ο τυπάς μιλάει για τα καλά και το "Β" πιθανώς να υπάρχει και πάλι και σύμφωνα με την παράθεση θα εξαφανιστεί και ο τρόμος ;;;;; έχω μπερδευτεί ή ιδεά μου είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Βασικά όχι μόνο με την φωτιά, αλλά με dismemberment. Όσο για το να "μην τρομάζετε μόνοι", μκίες. Το L4D ήταν πολύ ωραίο, αλλά δεν τρόμαζες (οκ, εκτός αν σε κυνηγούσε η (b)witch, αλλά δεν είχε horror. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Visceral – motivators in Dead Space 3 promote exploration or tailored experiences Dead Space 3 executive producer Steve Papoutsis has elaborated on the various routes available to players in the game, which he says will provide alternative experiences for various play styles. . . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 The quiet, solo side of Dead Space 3+ Dead Space 3's Isaac Clarke as 'the reluctant participant' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 "With Dead Space 3, it's definitely Isaac's story and we're trying to bring answers to this story. There's a lot of questions that have come in Dead Space 1 and 2, and with Dead Space 3 we really wanna answer a lot of questions." Κάτι μου θυμίζει αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChRis6 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Κάτι μου θυμίζει αυτό... Lost pre - season 6 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Mass Effect 3 βασικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα