{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Οι απαιτήσεις δεν χαρακτηρίζουν πάντα την ποιότητα γραφικών που θα δεις. Ας εμπλουτιστεί το gameplay και τα graphs μια χαρά ήταν στο 2. Τα ragdolls μονο να φτιάξουν.
naruto14 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Οι απαιτήσεις δεν χαρακτηρίζουν πάντα την ποιότητα γραφικών που θα δεις. Ας εμπλουτιστεί το gameplay και τα graphs μια χαρά ήταν στο 2. Τα ragdolls μονο να φτιάξουν. Καλύτερα που είναι μικρές. Τα minimum δεν είναι?
mchls Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Visceral – Wii U “not currently in the plan,” for Dead Space 3 Visceral VP and GM Steve Papoutsis has said there aren’t any plans to release Dead Space 3 on Wii U – for the moment. Speaking on Twitter, when asked by a fan, Papoutsis didn;t go as far to say never to expect the game on Nintendo’s new console, just that it was “not currently in the plan.” Things can change eventually, or not. We’ll just have to wait and see. Game’s out in February 2013 on PC, PS3, and Xbox 360 and the box art for the game was released today as well. It’s posted below
naruto14 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Ωραίο εξώφυλλο. Το παιχνίδι μόνο μην μας απογοητεύσει. Ελπίζω να παραμείνει horror.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Το horror φεύγει και έρχεται το action. Είναι γνωστό πια το παραμύθι
koulouri Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Πραγματικα και χωρις υπερβολες σε παρα πολλες σκηνες στο παιχνιδι τρομαζα και τιναζομουν! Πολυ ατμοσφαιρα.. Βεβαια το επαιζα σε 42" με 5.1 και σε απολυτο σκοταδι!
naruto14 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Πραγματικα και χωρις υπερβολες σε παρα πολλες σκηνες στο παιχνιδι τρομαζα και τιναζομουν! Πολυ ατμοσφαιρα.. Βεβαια το επαιζα σε 42" με 5.1 και σε απολυτο σκοταδι! Για το 2 δεν λες εσύ? Εμείς λέμε ότι στο 3 χάνεται η αίσθηση του τρόμου/φόβου.
zvarthangalos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Για το 2 δεν λες εσύ? Εμείς λέμε ότι στο 3 χάνεται η αίσθηση του τρόμου/φόβου. Ακόμη δεν τον είδαμε Γιάννη τον εβγάλαμε
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Ε, τα άλλα 2 είχαν και ανάλογα creepy trailers.
naruto14 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Ακόμη δεν τον είδαμε Γιάννη τον εβγάλαμε Ελπίζω να μην βγει Γιάννης όμως
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Και εγώ γιατί horror co-op καλό game δεν έχω παίξει...ακόμα..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Σαν το F.E.A.R. 3 που έλεγα προχθές στον Greygore, ωραίο shooter, κακό F.E.A.R. Είχες τον Fettel να στα πρήζει συνέχεια επειδή ο Point Man ήταν μούγγα. Εδώ θα μιλάνε και όλοι...
mchls Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 EA’s not trying to alienate Dead Space 3 fans with changes, but it has to be “broadly appealing” EA Labels president Frank Gibeau has said the firm doesn’t want to “piss off our fans” by taking Dead Space 3 too far from its horror origins, but in the same vein, the game needs to be more “broadly appealing” to the masses.
naruto14 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Και εγώ γιατί horror co-op καλό game δεν έχω παίξει...ακόμα.. Συμφωνώ και θέλω να παίξω. θα έχει πλάκα να χεζόμαστε μέσω skype
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα