zvarthangalos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δεν με τράβηξε όσο το 2ο δεν ξέρω τον λόγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shooterg Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δεν ενθουσιαστικα καθολου..το 2ο πολυ καλυτερο..εχει και πολλα glitces και bugs εχει πλακα οταν σκωτονουμε κατι πως πεταγεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δέν είχε "come to momma" φάση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Θεΐλα πάλι για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ από την ΕΑ... Υπάρχει glitch στο παιχνίδι που μπορείς να μπαίνεις σε ένα δωμάτιο ξανά κ ξανά και να παίρνεις στην ουσία infinite amount of resources. Η απάντηση του νομικού του τμήματος ποια ήταν; Επειδή λέει υπάρχει Microtransaction system για να αγοράζεις επιπλέον resources από αυτά που είναι ήδη υπάρχοντα στο game και εσύ κάνεις exploit ένα glitch που κανονικά αν ήθελες παραπάνω resources έπρεπε να τα αγοράσεις, αυτό θεωρείται ΚΛΟΠΗ. ΚΛΟΠΗ! Οι άνθρωποι είναι απλά τραγικοί. ΤΡΑΓΙΚΟΙ. Τσεκάρετε το content patch update του TotalBiscuit (πρώτο μέρος) και θα καταλάβετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 της εχει μεινει κανα αλλο καλο παιχνιδι να καταστρεψει ? για να ξερω πλεον οτι οπου βλεπω ΕΑ απλα να προσπερναω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Θεΐλα πάλι για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ από την ΕΑ... Υπάρχει glitch στο παιχνίδι που μπορείς να μπαίνεις σε ένα δωμάτιο ξανά κ ξανά και να παίρνεις στην ουσία infinite amount of resources. Η απάντηση του νομικού του τμήματος ποια ήταν; Επειδή λέει υπάρχει Microtransaction system για να αγοράζεις επιπλέον resources από αυτά που είναι ήδη υπάρχοντα στο game και εσύ κάνεις exploit ένα glitch που κανονικά αν ήθελες παραπάνω resources έπρεπε να τα αγοράσεις, αυτό θεωρείται ΚΛΟΠΗ. ΚΛΟΠΗ! Οι άνθρωποι είναι απλά τραγικοί. ΤΡΑΓΙΚΟΙ. Τσεκάρετε το content patch update του TotalBiscuit (πρώτο μέρος) και θα καταλάβετε... EA is Cool with Dead Space 3 Resource Exploit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Ε πρόλαβαν και το πήραν πίσω τότε Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι έστω και για λίγο ίσχυε αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Απλά έβαλα τι είπαν, το ότι η ΕΑ είναι ο διάβολος των video games είναι γνωστό άλλωστε. Αλλά το DS3 δεν ήταν (για μένα τουλάχιστον) απογοήτευση. Αυτό που φοβάμαι (και έχω προετοιμαστεί) ξεκινάει από Cry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Έννοια σου κ σένα, EA είναι από πίσω, νομίζω στο crysis 3 το bow θα πρέπει να το αγοράσει κάποιος ή να έχει το collectors (δεν είμαι σίγουρος το είχα ακούσει παλιά αυτό δε ξέρω αν άλλαξε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μπα, θα έχει σίγουρα bow, αφού το διαφημίζουν. Όμως το super-extra-nanosuit-5000 bow θα πρέπει να το αγοράσεις. (λέω τώρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 επειδη ειχα αφησει το dead space 2 καπου στο τελος για να το τερματισω οταν το αγορασω (ακομα δεν το εχω κανει) μπορειτε να μου πειτε τι ειχε γινει στο τελος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Dead Space writer: Dead Space 3′s action focus is a “necessary evil” @gavros10 δες Youtube 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 θα το αρχιζω κ γω αυτο αυριο για ναφδουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlomo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Εμένα πάντως το 3 μου αρέσει όπως και το 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Γινεται το παιχνιδι να το εγκαταστησω στον δευτερο σκληρο και οχι στον ssd που ειναι το folder οrigin games ? Λετε να εχει καποιο θεμα ¨? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα