Προς το περιεχόμενο

Dead Space 3

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Ένα κακό που βρήκα (και έπρεπε να το είχα πάρει χαμπάρι κοτζάμ first playthrough), είναι πως δεν δουλεύει το dynamic lighting (σε μένα τουλάχιστον). Οκ, σε μεγάλα φωτισμένα μέρη, έχει σκιά ο Isaac, κλπ, αλλά όταν χτυπάω κάτι με τον φακό, δεν βγάζει σκιά από πίσω όπως στα προηγούμενα.

Και το είδα γιατί έβγαλαν part 3 από τα "τι καλά που κάνουμε τα DS" και έδειχνε σκηνές από 1 και 2 και dynamic shadows. -_-

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ένα κακό που βρήκα (και έπρεπε να το είχα πάρει χαμπάρι κοτζάμ first playthrough), είναι πως δεν δουλεύει το dynamic lighting (σε μένα τουλάχιστον). Οκ, σε μεγάλα φωτισμένα μέρη, έχει σκιά ο Isaac, κλπ, αλλά όταν χτυπάω κάτι με τον φακό, δεν βγάζει σκιά από πίσω όπως στα προηγούμενα.

Και το είδα γιατί έβγαλαν part 3 από τα "τι καλά που κάνουμε τα DS" και έδειχνε σκηνές από 1 και 2 και dynamic shadows. -_-

δε πειράζει κερδιζεις καρε στην καρτα !!!! στο  game play δωσε βαση !! 

• Moderators

Βρε οκ δεν λέω, αλλά είναι κάτι που δίνει πιο ωραία ατμόσφαιρα.

Στο guru3d forum, μου απάντησε ένας ότι μόνο σε ένα δωμάτιο λειτουργούσαν, οπότε οι devs πρέπει να έκαναν κάποια πατάτα.

Έχω γράψει και στο FB και στο Bug forum του DS3. (όχι πως περιμένω πολλά, αλλά you never know)

λοπον το τελειωσα..αρχικα θα ηθελα με πολυ αγαπη να το αφεριωσω στον Isaac αυτο:

το game απο το 15 και μετα το ειχα με trainer γιατι μου ειχε σπασει τα νευρα και δεν αντεχα να το τελειωσω.δεν ειναι και κακο αλλα σκυλοβαρέθηκα..ολο ετρεχε πεταγονταν κατα σωρηδόν τα μπλιαχ και στο τσακ γλυτωσε το ποντικι να φύγει απο το παράθυρο.μου αρεσει να παιζω games για να χαλαρωσω και αυτο με εκανε χειροτερα! :mad:

ωραιο παιχνιδι και με μεγαλη διαρκεια...

το μονο προβλημα (τωρα) ειναι το ποτε θα βγει το artbook & κανα wallpaper της προκοπης...

ωραίο παιχνίδι.

αλλά εχω την εντύπωση ότι το 2 είχε καλύτερα γραφικα.

ασ μασ πει ενασ που έχει και το 2 και το 3 στον υπολογιστή του αν είναι πράγματι έτσι.

τώρα το άρχισα.

είμαι στο σημείο που είναι αυτα τα τέρατα που ξανά ζωντανεύουν.

αυτό είναι πολύ σπαστικο!

ούτε τρομακτικό σαν τα προηγούμενα είναι. περισσότερο δράση έχει παρά επιβίωση.

αν και βαίνουν συνέχεια τέρατα έτσι μου φαίνεται έμενα.

Στο 1 και το 2 είχε dynamic lighting / έκανε σκιές ο φακός. ;)

βασικα τα γραφικα δεν με χαλάνε καθόλου.

μια χαρά είναι, δεν θέλει και μεγάλη κάρτα.

το ποιο σπαστικο είναι ότι βλεπει μόνο ένα core στον επεξεργαστή.

ενασ απ τουσ καλύτερους τίτλους του 2013 και δεν μπορεί να αξιοποιήσει ούτε core 2 duo !

έχουν βγάλει κανένα πατσακι που να φτιάχνει τίποτα το ουσιαστικό?

Εγω παντως αν και εχω παιξει μολις 1 ωρα νομιζω οτι εχει πολυ καλυτερα γραφικα απο το 2(βελτιωση τουλαχιστον 30%)

έχει όμορφα γραφικα άσχετα με τα προηγούμενα επεισόδια.

το καλό είναι ότι δεν το πλακωσαν και αυτό οπωσ πολλά αλλά παιχνίδια στο ηλίθιο εφέ blur !

• Moderators

Συνεχίζω να λέω ότι το παιχνίδι είναι καλό, αλλά για τον χαβαλέ (δείτε όσοι έχετε περάσει τον πρόλογο :P)

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...