Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Είναι 19 (αν κοιτάξεις και τα logs, τα βάζει ανά chapter, οπότε από εκεί ξέρεις ήδη ) chapters. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 ναι στο machine μέσα είμαι που πρέπει να κάνεις το Puzzle με τα αγγάλματα που γυρνάν και το kraken να σε κοπανάει μαζί με τα ατελείωτα mobs και εγώ χωρίς ammo & health... άντε πίσω να βρω workbench για γεμίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Ευτυχώς δεν ήταν ατέλειωτα εκεί, αν κι εγώ νόμιζα ότι θα ερχόντουσαν συνέχεια. Βέβαια, είμαι και γκάου γιατί θέλω να τα αντιμετωπίζω κανονικά, ενώ έχω το kinesis booster από κάτω για να κόβει πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 yep χωρίς αυτό δε κάνεις και δουλειά στο σημείο αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Έκανα με stasis και javelin gun. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ozDbjqWsj0U Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Dude είμαι σε spot με 11 σφαίρες στο shotgun/6 στο hammer (secondary) και άλλες 18 στο δεύτερο όπλο javelin/6 melee hammer. Έτσι δε κάνω δουλειά Και το bench είναι τόσο μακριά που βαριέμαι να ξαναπηγαίνω πίσω αν ψοφήσω. edit: το πέρασα, τελικά αν μόλις έχεις φάει σουβλάκια δε βοηθάει, ενώ τώρα με την σόδα έφυγε με την μία edit2: done and done. Ωραίο τέλος, όμορφο story λίγο βαρετό όμως κατάντησε αυτό το ανελέητο σκότωμα εξωγήινων, γενικά ένα 8/10 πιστεύω ότι είναι τζι τζί Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2013 από zeniath 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 το παιχνίδι μια χαρά γαμάτο το βρίσκω πάντως (εξαιρώντας βέβαια τις πολιτικές της ΕΑ που εφόσον δε μου προκαλούν πρόβλημα στο παιχνίδι, απλά τις αγνοώ) εξυπνο το συστημα με τα οπλα , αλλα κατα τα αλλα δε τα βλεπω πολυ καλα τα πραγματα... ειμαι μενα ακομα στην αρχη (κανα 2ωρο) , αλλα πολυ action, η ιστορια μπαζει , υπαρχουν προβληματα στο κατα τα αλλα πολυδιαφημισμενο συστημα μαχης που ειναι και το μεγαλο ατου.. δε ξερω.. εγω παιχνιδι τρομου ηθελα να παιξω , αλλα μου φαινεται οτι πλεον ο τιτλος εχει χασει την οποια μαγεια του το παιζω καπως βαριεστημενα, θελω να τελειωσει και να μη το ξανασκεφτω.. απογοητευτηκα γιατι περιμενα καλυτερα πραγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Βασικά είναι ένα λίγο πιο dark Mass Effect, horror για κανένα λόγο δε θα το έλεγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Ε φαινόταν που πήγαινε η σειρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Ε φαινόταν που πήγαινε η σειρά. δυστυχως φαινοταν , με την ΕΑ δε θελει και πολλη σκεψη.. Βασικά είναι ένα λίγο πιο dark Mass Effect, horror για κανένα λόγο δε θα το έλεγα σε καποια σημεια, ειδικα στην αρχη, θα το ελεγα και call of space ή gears of dead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Εντάξει, έπρεπε να το περιμένεις. Η action-oriented στροφή στην ιστορία και το gameplay ήταν γνωστά εδώ και καιρό. Κατα αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουν όχι μόνο τον καταναλωτή που του άρεσαν τα Dead Space 1 και 2, αλλά θα τραβήξει και τον κόσμο που προτιμά τα action και τα co-op παιχνίδια. Ουσιαστικά έκαναν πιό εύπεπτο και mainstream το παιχνίδι για μεγιστοποίηση των εσόδων τους. Πάντα όταν πίσω από ένα παιχνίδι βρίσκεται μεγαλο-εταιρία, πάντα το τελικό προϊόν αποσκοπεί στη μεγιστοποίηση των εσόδων και όχι στην ακριβή υλοποίηση του οράματος βάσει του οποίου ξεκίνησε ο σχεδιασμός του προϊόντος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εμένα πάλι δεν μου έφερε σε Gears. Οκ, έχει ανθρώπους αντιπάλους, αλλά είναι πολύ squishy. Το roll μόνο σε 2 σημεία το χρησιμοποίησα πολύ, αλλιώς ξεχνούσα συνέχεια ότι το έχω. Edit: Αφού έχεις περάσει Dead Space 1 και 2, δεν μπορείς να τρομάζεις πάλι, όπως και η Ripley στα Alien. Στο 1ο ήταν το "μαμαμουβοηθειατιειναιαυτοπουμεκυνηγαει!!!", μετά στο 2 μέχρι το τέλος έχει γίνει action hero. Και εδώ ο Isaac στην αρχή είναι στο κλειστοφοβικό Ishimura στο 1, δεν ξέρει τι παίζει, γλυτώνει από του Hive Mind τα δόντια και αρχίζει να τρελαίνεται. Στο 2 την έχει ακούσει, αλλά νικάει άλλη μια ορδή Necromorphs, νικάει τους εσωτερικούς του δαίμονες και στο τέλος είναι κουρασμένος (δεν θυμάμαι ακριβώς τι έλεγε για το αν θα κυνηγήσει τα άλλα markers ή απλά ότι υπάρχουν κι άλλα), φυσικό είναι στο 3 και ο Isaac και ο παίχτης να μην εκπλήσεται πια, αφού ο Isaac ξέρει τι παίζει και πώς λειτουργούν τα Necros, εκτός από τα καινούργια. Γενικά προσπαθώ να "μπαίνω" κάπως στο σκεπτικό του χαρακτήρα. Βλέπουμε στην αρχή ότι ο Isaac δεν γουστάρει να πάει πάλι ενάντια σε Necromorphs. Είναι στο γαμώτο και δεν φοβάται ακριβώς τα ίδια τα necromorphs, αλλά "to do the right thing", είναι σαν τύπος που πήγε στον πόλεμο και δεν θέλει να περάσει τα ίδια, γι'αυτό και πονάει κάθε φορά που πεθαίνει κάποιος κοντά του, το έχει ξαναδεί και δεν του αρέσει. Μηχανικός ήταν άλλωστε, πριν το Ishimura δεν ήταν στρατιωτικός ή κάτι σκληροπυρηνικό (γι'αυτό θέλω να δω και πώς παίζει ο Carver στο co-op). Αλλαγή λίγο, σε κάποια σημεία έχει "παραλληλισμό" με Mass Effect 3 (θα ακολουθήσουν και spoilers του ME3 για όσους δεν έχουν παίξει): - Το πιο action της σειράς - ο πρωταγωνιστής ξέρει την γλώσσα που δεν ξέρουν οι άλλοι και μπήκε μέσα στο κεφάλι του με τον ένα (stick a needle in my eye) ή τον άλλον (brainfuck ) τρόπο (οκ, DS2 - ME1) - οι εξωγήινοι που νομίζουμε ότι είχαν την λύση τον ήπιαν. - Το μηχάνημα που θέλουμε δεν το είχαν ολοκληρώσει οι εξωγήινοι. (αν κι εδώ ξέρουμε τι κάνει και δεν χρειάζεται στόλο). Επίσης είναι κύκλος και προσπαθείς να τον σταματήσεις (για αυτό το φεγγάρι τουλάχιστον και όχι τελείως; ). - υπάρχει οργανισμός που δεν νιώθει και θέλει να τα χαλάσει όλα με κάποιο τρόπο (Cerberus/Illusive Man, Unitologists/Danik) - ο πρωταγωνιστής πριν το τελικό ντου, διώχνει το αμόρε. Πιο καλή η έκφραση του Isaac, αλλά οκ, ο Shepard είναι army man, δεν θα κλάψει πριν τελειώσει την αποστολή. - Αυτοθυσία και μετά still alive ο πρωταγωνιστής (ΜΕ3 μεγάλο EMS destroy ending / DS3 post-credits) χωρίς να βλέπουμε πώς/αν τον σώζουν (αν και στο ΜΕ3 είπαν ότι σώζεται). Το party/αμόρε την κάνει με το διαστημόπλοιο. ΥΓ. Τι έμαθα από την σειρά Dead Space: Αν δεις Isaac σε μέρος τίγκα στα Necromorphs, μ__νότριχα τον σέρνει. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2013 από GhostRiderLSOV 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_Duker Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Στα γνωστά serial sites.com ξεκινά πλέον από 15 ευρώ. Καθόλου άσχημα. Edit: Γράψτε άκυρο. Στην λίστα εμφανιζόταν 15 και με το που έμπαινες μέσα έφευγε στα 45.... Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2013 από DJ_Duker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δύο ερωτήσεις: 1) Όταν βγαίνεις έξω στο διάστημα και έχεις περιοριμένο O2, πώς ακριβώς γεμίζεις; Έχω βρει τα σημεία τροφοδοσίας O2, αλλά δεν βρήκα τον τρόπο με τον οποίο γεμίζω. 2) Μού έβγαλε κάποια στιγμή στο παιχνίδι tutorial για το πώς μπορείς να δεις σε χάρτη το πού βρίσκονται τα benches, αλλά δεν πρόλαβα να δω τί κουμπιά πρέπει να πατήσω μαζί με το B στο πληκτρολόγιο. Κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα