Προς το περιεχόμενο

Dead Space 3

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όταν βγαίνεις σε τροχιά και ψάχνεις πάντως για parts και quest items είναι τρομερό πρέπει να ομολογήσω έχει απίστευτο feeling να είσαι συνεχώς χαμένος ψάχνοντας δεξιά και αριστερά για storage να βρεις τον κώλο σου από parts για crafting. Κανά καινούριο suit να βρούμε ρε γμτ όμως...

Για το DLC, απλά δεν υπάρχει λόγος για να ασχοληθούμε άλλο πιστεύω με την EA πάνω σε αυτό το θέμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 281
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με τις ταπεινές μου 2Χ 5770 σε ανάλυση 1920 Χ 1080 όλα very high το fraps μου βγάζει max 120fps

min 60fps, όπως κάνω σε όλα τα παιχνίδια που παίζω δεν χρησιμοποιώ το fraps πάνω απο μία φορά απλά απολαμβάνω το παιχνίδι όσο μου το επιτρέπουν οι δυνατότητες του συγκεκριμένου συστήματος.

Λοιπον λιγη βοηθεια στα εξης 3 ερωτηματα...Ειχα σταματησει το 2 στο chapter 13...Αν παιξω αμεσως το 3 χανω κατι απο την ιστορια και ποσα chapter ειναι ακομα στο 2; (αν ειναι 1-2 ενταξει αλλα αμα εχει 5-6 λογω χρονου να παω αμεσως στο 3)....Στο 2 με Vsync On σε 1680Χ1050+ ολα Full εχω 30Fps οπως και στο 3 ενω με off γυρω στα 240 στο ενα και 120 στο αλλο...Το θεμα ειναι οτι με το που το βαζω off σφυραει κατι μεσα στη μοναδα και πρεπει να ειναι η καρτα(αυτο γινοταν και στην 5850 που ειχα και τωρα στην 7870)..Μηπως φταιει που εχω on το Vsync απο τον Catalyst;...Στο 3 στο Shadows τι βαζουμε; γιατι εχει πολλες επιλογες....Παντως στην αρχη στα χιονια εχει πολυ ωραια γραφικα....

Η κάρτα σου σφυρίζει διότι δείχνει πάρα πολλά frames per second, λογικά στα μενού όταν έχεις απενεργοποιημένο το vsync. Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό.

Κατέβασε το d3doverrider και τρέχε το vsync από εκεί. Ούτε από catalyst, ούτε από το παιχνίδι.

• Like 1

παιχνιδάρα!

άντε να βγει για νά παίξουμε κανένα αντρικό και σοβαρό παιχνίδι!

Mακάρι αλλα που να το σηκώσει το μπρίκι μου :P

Λοιπον panther_512 το εβαλα βρηκα εφαρμογη Deadspace τα εβαλα ολα on το απενεργοποιησα και μεσα απο το παιχνιδι(τον catalyst δεν τον πειραξα) και τουλαχιστον στο menu δειχνει 60...Το χρησιμοποιεις αυτο και σε αλλα παιχνιδια(γιατι δεν ειχα αλλου προβλημα); Και αν μπορεις και θυμασαι δωσε τα φωτα σου και για το 2.....

Λοιπον panther_512 το εβαλα βρηκα εφαρμογη Deadspace τα εβαλα ολα on το απενεργοποιησα και μεσα απο το παιχνιδι(τον catalyst δεν τον πειραξα) και τουλαχιστον στο menu δειχνει 60...Το χρησιμοποιεις αυτο και σε αλλα παιχνιδια(γιατι δεν ειχα αλλου προβλημα); Και αν μπορεις και θυμασαι δωσε τα φωτα σου και για το 2.....

Είσαι μιά χαρά. Λογικά θα πρέπει να περιορίστηκε (αν όχι να εξαφανίστηκε) το σφύριγμα της κάρτας.

Δεν χρειάζεται να βάλεις κάποιο preset. Απλά ενεργοποιείς το Vsync και το Tripple Buffering και είσαι ΟΚ. Τουλάχιστον έτσι κάνω εγώ.

Το ίδιο έκανα και για τα Dead Space 1 και 2 με τα ίδια αποτελέσματα.

Όποτε έχεις προβλήματα με το Vsync σε κάποιο παιχνίδι ( δεν έχει επιλογή το παιχνίδι για vsync ή δεν λειτουργεί σωστά ή οι drivers της κάρτας δεν μπορούν να το ενεργοποιήσουν από το μενού τους ή κάνει προβλήματα) τότε το d3doverrider συνήθως σώζει τη κατάσταση.

Το έχω χρησιμοποιήσει σε αρκετά παιχνίδια. Το τελευταίο νομίζω ήταν το Dead Space 2 και το Borderlands.

Υπάρχουν όμως ελάχιστα παιχνίδια στα οποία δεν δουλεύει σωστά. Μέχρι στιγμής έχω εντοπίσει τα Metro 2033 και το Max Payne 3 όπου με το d3doverrider ενεργοποιημένο το πρώτο κρασάρει και το δεύτερο κάνει κυριολεκτικά ώρες να φορτώσει τα μενού.

• Moderators

Φυσικά γούστα είναι αυτά για τα όπλα, αλλά είχα ξεχάσει τι καταστροφέας ήταν το javelin gun με τον ηλεκτρισμό.

Very convenient προς το τέλος. :)

Ένα μικρό κείμενο να επεξηγεί κάποια options ποσο δύσκολο είναι?!? Καλο μέχρι στιγμής, το modding οπλων κολλάει τέλεια στο profession του Isaac. Επίσης πρόσεξα ότι άμα έχεις save από το Mass Effect 3 σου δίνει το N7 suit από την αρχή που είναι πιο ωραίο από το default.

παιδια το παιχνιδι μου φαινεται λιγο μαπα ή ιδεα μου ?

το παιχνίδι μια χαρά γαμάτο το βρίσκω πάντως (εξαιρώντας βέβαια τις πολιτικές της ΕΑ που εφόσον δε μου προκαλούν πρόβλημα στο παιχνίδι, απλά τις αγνοώ)

• Moderators

Το τέλειωσα και...

Μου άρεσε. :)
Ωραίο ότι εξήγησε τι ήταν το "make us whole". Κρίμα που τον Danik δεν μπόρεσα να τον σκοτώσω εγώ. :P

Και θυσιάστηκε ο Isaac...σίγουρα; ;)

"Ellie? Ellie..."

Αν είχε κάτι που μου την έδινε (εκτός του rapel clmb) ήταν αυτό που λένε σε πολλά reviews. "A ωραία παιδιά! Σας βρήκα!" *σπάει το έδαφος / πέφτει βόμβα / διακτινίζεται, κλπ ο Isaac* "Isaac! Come meet us at ______!" :P

Το φοβόμουν ότι θα ήταν χάλι μαύρο, όμως ήταν καλό. :)

Πρέπει να δω και στο co-op πώς είναι σαν Carver.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...