Προς το περιεχόμενο

Dead Space 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Γενικά έχει κάποια πράγματα που είναι... "dafuq?"

Αλλά οκ. :P

@AntonisKo

Δεν διαλύθηκε στο 2 μαζί με το Sprawl;  :P

Μέχρι στιγμής (spoilers)

Είμαι αφού βρίσκω την ... -_-...  Ellie. Φυσικά ο άλλος θα πεθάνει και θα γυρίσει παρακαλώντας, αλλά you know...

Τώρα γενικά είναι πιο Dead Space-y μέσα στο διαστημόπλοιο, γιατί πριν ήταν πολύ action-y. Επίσης ο Isaac έχει γίνει πολύ μούρη, αλλά οκ, κλασσικό από survivor. :P

Μου λείπει όμως το να βλέπει κουλά πράγματα  και ίιιιισως μου λείπει και η Nicole (όχι του 2 με το "το βράδυ τα χρησιμοποιείτε για πορτατίφ;" φώτα της).

Δημοσ.

Ενα δικιο το έχεις...εχει περάσει και καιρός...

:-D

πάντως ψιλοκαλό μου φαίνεται μέχρι τώρα, δύσκολα θα είναι καλύτερο απο το 2 όμως..

Δεν διαλύθηκε στο 2 μαζί με το Sprawl;  :P

• Moderators
Δημοσ.

Και έχοντας προχωρήσει λίγο ακόμα...

Optional mission. That's new. Μετά λέω, να πάω στο διαστημόπλοιο που δεν μου το έχουν πει καν και... "bring a friend to play this optional co-op mission". -_-

(αφού έφαγα και τις homing νάρκες του Space necromorph που είχα ξεχάσει από το 2. :P

Γενικά στο διάστημα και στα διαστημόπλοια, είναι πιο ωραία. ^_^

Τα redesigns των Necromorphs δεν μου κολλάνε σε μερικά σημεία, δηλαδή οκ, είναι οι ίδιοι τύποι, αλλά πώς οι 3 ουρές έβγαιναν παλιά από baby necro και τώρα από dog necro.

Επίσης αυτό μου έκατσε κάπως, έγινε politically correct; Don't kick babies, kick the dog? :P

• Moderators
Δημοσ.

Για το performance που είχα πει, βλάκας ήμουν γιατί δεν έκανα αυτό που έλεγα (και ισχύει και για DS 1 + 2), in-game Vsync OFF.

Και τότε απλά πάει νερόοοοοοο. :P

• Like 1
Δημοσ.

σκαλωνε στο 30αρι με vsync? 

αυτο οπως γραφω και πιο πανω ειναι προβλημα του θειου 

λογικα πρεπει να διορθωθηκε απο αλλο θειο 

Δημοσ.

Για το performance που είχα πει, βλάκας ήμουν γιατί δεν έκανα αυτό που έλεγα (και ισχύει και για DS 1 + 2), in-game Vsync OFF.

Και τότε απλά πάει νερόοοοοοο. :P

Οπως λεει και ο qsis πρεπει να ειναι θεμα του θειου.Τωρα το βαζω και εγω και θα σας πω πως τα παει.

• Moderators
Δημοσ.

Οπως λεει και ο qsis πρεπει να ειναι θεμα του θειου.Τωρα το βαζω και εγω και θα σας πω πως τα παει.

Nuh-uh. Είναι και του original. Έτσι έκανε στο 1 και το 2. Δεν είναι απλά 30, ρίχνει γενικώς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nuh-uh. Είναι και του original. Έτσι έκανε στο 1 και το 2. Δεν είναι απλά 30, ρίχνει γενικώς.

Μαλιστα,λιγο αναμονη ακομα και θα το δω.

Edit.

Απο λιγο που επαιξα:Πολυ ελαφρυ στα τερματα(πανω απο 85-90 fps,σε μερικα σημεια 100αριζε).Σαν gameplay το γνωριμο dead space,οτι σημανει για τον καθενα αυτο.Σιγουρα θα το δοκιμασω.

Επεξ/σία από nemesiskp
Δημοσ.

Στο solo campaign βλέπω πάει νερό. Ίδιο στυλ ακριβώς, πράγμα που για εμένα είναι καλό. Βλέπω όμως ότι έχει και co-op οπότε ίσως ψηθώ με φίλο να κάτσω να το παίξω έτσι. Τα γνωστά serialάδικα sites το έχουν για την ώρα στα 28+€.

• Moderators
Δημοσ.

EA Launches Dead Space 3, Pitches Shooter's First Paid DLC

Δηλαδή ρε ΕΑ, δεν νιώθεις... -_-

Edit: Και όχι τίποτα, περίμενα ότι θα είχε γίνει GoW shooter και χάλια port, αλλά το game για άλλη μια φορά είναι ωραίο και μου αρέσει (όχι ότι δεν έχει αρνητικά) και η ΕΑ κλασσικά προσπαθεί να σκοτώνει οτιδήποτε με τέτοιους χειρισμούς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...