littlelouievegos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Save γίνεται κανονικά όσοι παίξατε? Save κανει αυτοματα με checkpoints. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Γενικά έχει κάποια πράγματα που είναι... "dafuq?" Αλλά οκ. @AntonisKo Δεν διαλύθηκε στο 2 μαζί με το Sprawl; Μέχρι στιγμής (spoilers) Είμαι αφού βρίσκω την ... ... Ellie. Φυσικά ο άλλος θα πεθάνει και θα γυρίσει παρακαλώντας, αλλά you know... Τώρα γενικά είναι πιο Dead Space-y μέσα στο διαστημόπλοιο, γιατί πριν ήταν πολύ action-y. Επίσης ο Isaac έχει γίνει πολύ μούρη, αλλά οκ, κλασσικό από survivor. Μου λείπει όμως το να βλέπει κουλά πράγματα και ίιιιισως μου λείπει και η Nicole (όχι του 2 με το "το βράδυ τα χρησιμοποιείτε για πορτατίφ;" φώτα της).
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Εμένα μου φαίνεται πιο βαρύ από το 2.Έχει και πολλές επιλογές στα γραφικά, δεν το περίμενα για direct port.
AntonisKo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Ενα δικιο το έχεις...εχει περάσει και καιρός... πάντως ψιλοκαλό μου φαίνεται μέχρι τώρα, δύσκολα θα είναι καλύτερο απο το 2 όμως.. Δεν διαλύθηκε στο 2 μαζί με το Sprawl;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Και έχοντας προχωρήσει λίγο ακόμα... Optional mission. That's new. Μετά λέω, να πάω στο διαστημόπλοιο που δεν μου το έχουν πει καν και... "bring a friend to play this optional co-op mission". (αφού έφαγα και τις homing νάρκες του Space necromorph που είχα ξεχάσει από το 2. Γενικά στο διάστημα και στα διαστημόπλοια, είναι πιο ωραία. Τα redesigns των Necromorphs δεν μου κολλάνε σε μερικά σημεία, δηλαδή οκ, είναι οι ίδιοι τύποι, αλλά πώς οι 3 ουρές έβγαιναν παλιά από baby necro και τώρα από dog necro. Επίσης αυτό μου έκατσε κάπως, έγινε politically correct; Don't kick babies, kick the dog?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Για το performance που είχα πει, βλάκας ήμουν γιατί δεν έκανα αυτό που έλεγα (και ισχύει και για DS 1 + 2), in-game Vsync OFF. Και τότε απλά πάει νερόοοοοοο. 1
qsis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 σκαλωνε στο 30αρι με vsync? αυτο οπως γραφω και πιο πανω ειναι προβλημα του θειου λογικα πρεπει να διορθωθηκε απο αλλο θειο
zeniath Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 shotgun, love it. καμιά ιδέα για κανά άλλο όπλο αν και για την ώρα το shotgun κάνει απίστευτη δουλειά
nemesiskp Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Για το performance που είχα πει, βλάκας ήμουν γιατί δεν έκανα αυτό που έλεγα (και ισχύει και για DS 1 + 2), in-game Vsync OFF. Και τότε απλά πάει νερόοοοοοο. Οπως λεει και ο qsis πρεπει να ειναι θεμα του θειου.Τωρα το βαζω και εγω και θα σας πω πως τα παει.
zeniath Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 πάει νεράκι πάντως. Στο FXAA πιο έχετε βάλει ρε; και πιο είναι το καλύτερο βασικά FXAA1 ή FXAA3.11 (39)?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Οπως λεει και ο qsis πρεπει να ειναι θεμα του θειου.Τωρα το βαζω και εγω και θα σας πω πως τα παει. Nuh-uh. Είναι και του original. Έτσι έκανε στο 1 και το 2. Δεν είναι απλά 30, ρίχνει γενικώς.
nemesiskp Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Nuh-uh. Είναι και του original. Έτσι έκανε στο 1 και το 2. Δεν είναι απλά 30, ρίχνει γενικώς. Μαλιστα,λιγο αναμονη ακομα και θα το δω. Edit. Απο λιγο που επαιξα:Πολυ ελαφρυ στα τερματα(πανω απο 85-90 fps,σε μερικα σημεια 100αριζε).Σαν gameplay το γνωριμο dead space,οτι σημανει για τον καθενα αυτο.Σιγουρα θα το δοκιμασω. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2013 από nemesiskp
DJ_Duker Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Στο solo campaign βλέπω πάει νερό. Ίδιο στυλ ακριβώς, πράγμα που για εμένα είναι καλό. Βλέπω όμως ότι έχει και co-op οπότε ίσως ψηθώ με φίλο να κάτσω να το παίξω έτσι. Τα γνωστά serialάδικα sites το έχουν για την ώρα στα 28+€.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 EA Launches Dead Space 3, Pitches Shooter's First Paid DLC Δηλαδή ρε ΕΑ, δεν νιώθεις... Edit: Και όχι τίποτα, περίμενα ότι θα είχε γίνει GoW shooter και χάλια port, αλλά το game για άλλη μια φορά είναι ωραίο και μου αρέσει (όχι ότι δεν έχει αρνητικά) και η ΕΑ κλασσικά προσπαθεί να σκοτώνει οτιδήποτε με τέτοιους χειρισμούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα