Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Άργησες 10 posts Grey. Κλασσικό σε DS1-2 ήταν να κλείνεις το V-sync από το game και να το ανοίγεις απ' έξω αν θυμάμαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Και μετά με ρώταγε ο άλλος γιατί να μην αγοράσει το Crysis 2 από origin... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Άργησες 10 posts Grey. Κλασσικό σε DS1-2 ήταν να κλείνεις το V-sync από το game και να το ανοίγεις απ' έξω αν θυμάμαι καλά. Είδες τι σου κάνουν τα μεταμεσονύκτια ωράρια; Το "ωραίο" είναι πως έκανα scroll 1-2 σελίδες πίσω να δω αν είχε αναφερθεί ήδη... Πάντως στα προηγούμενα της σειράς δεν έτυχε να το χρειαστώ αυτό με το VSync, μάλλον θα είχε η nVidia κάποιο profile ήδη για το παιχνίδι και έκανε force on; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 co op στον ίδιο υπολογιστή θα μπορούμε να έχουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulouri Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Ηρθε ο θειος με την βαλιτσα..το κλειδι ξεχασε και το περιμενουμε να την ανοιξουμε..χαραμιζομαι, ποιητης επρεπε να γινω! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Aχχ! βρε ξεχασιάρη θείο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Υπαρχει τροπος να το στειλει ο Θειος το κλειδι, εχει βγαλει αντικλειδι ηδη, αλλα και χωρις αντικλειδι γινεται υπαρχει τροπος.. Για ψαχτειτε λιγο παραπερα, εγω το επαιξα ηδη.. Δεν μπορω να πω οτι εχω ενθουσιαστει.. Αλλα για να ειμαι δικαιος δεν ειναι και απο τα αγαπημενα μου.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 εισαι κολλημενος στα 30 fps? γιατι διαβασα για bug στο θειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Οχι καμια σχεση.. Οριστε και μερικες photo.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 βλεπω μια σαφη βελτιωση στα γραφικα ή μου φαινεται; (χωρις να λεω οτι ειναι σουπερ και φανταστικα , απλα σαφως καλυτερα απο τα 2 προηγουμενα) και το πιο βασικο που με ενδιαφερει, γνωριζεις αν τελικα γινεται να παιξεις co-op στο ιδιο μηχανημα (λογικα με spit screen ) ? ελεγα να βαλω ενα δευτερο χειριστηριο να παιξω με γυναικα αν γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 βλεπω μια σαφη βελτιωση στα γραφικα ή μου φαινεται; (χωρις να λεω οτι ειναι σουπερ και φανταστικα , απλα σαφως καλυτερα απο τα 2 προηγουμενα) και το πιο βασικο που με ενδιαφερει, γνωριζεις αν τελικα γινεται να παιξεις co-op στο ιδιο μηχανημα (λογικα με spit screen ) ? ελεγα να βαλω ενα δευτερο χειριστηριο να παιξω με γυναικα αν γινεται Ειναι καλυτερο αλλα για τα δεδομενα της εποχης τπτ αξιο ιδιαιτερης προσοχης (για εμενα τουλαχιστον) Νομιζω οτι co-op προς το παρων δεν γινεται με θειο, αλλα δεν το εχω δοκιμασει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 "Οκ, τόση ώρα παίρνω πυρομαχικά, αλλά δεν βρίσκω για το cutter... oh wait..."Universal ammo. Και κάποτε έλεγαν ότι δεν θα είναι έτσι. Εκτός αν είναι σε παραπάνω δυσκολίες από το Normal. Edit: Επίσης... save checkpoints; Θα μου λήψει το save terminal. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Ishimura έχει..?? Σε λιγο το ξεκιναω κι εγω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpatron Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Save γίνεται κανονικά όσοι παίξατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα