Προς το περιεχόμενο

Dead Space 3

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 281
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Άργησες 10 posts Grey. :P ;)

Κλασσικό σε DS1-2 ήταν να κλείνεις το V-sync από το game και να το ανοίγεις απ' έξω αν θυμάμαι καλά.

Είδες τι σου κάνουν τα μεταμεσονύκτια ωράρια; Το "ωραίο" είναι πως έκανα scroll 1-2 σελίδες πίσω να δω αν είχε αναφερθεί ήδη... Πάντως στα προηγούμενα της σειράς δεν έτυχε να το χρειαστώ αυτό με το VSync, μάλλον θα είχε η nVidia κάποιο profile ήδη για το παιχνίδι και έκανε force on;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπαρχει τροπος να το στειλει ο Θειος το κλειδι, εχει βγαλει αντικλειδι ηδη, αλλα και χωρις αντικλειδι γινεται υπαρχει τροπος.. Για ψαχτειτε λιγο παραπερα, εγω το επαιξα ηδη.. :P

Δεν μπορω να πω οτι εχω ενθουσιαστει.. Αλλα για να ειμαι δικαιος δεν ειναι και απο τα αγαπημενα μου..

• Like 1

βλεπω μια σαφη βελτιωση στα γραφικα ή μου φαινεται; (χωρις να λεω οτι ειναι σουπερ και φανταστικα , απλα σαφως καλυτερα απο τα 2 προηγουμενα) 

και το πιο βασικο που με ενδιαφερει, γνωριζεις αν τελικα γινεται να παιξεις co-op στο ιδιο μηχανημα (λογικα με spit screen )  ? 

ελεγα να βαλω ενα δευτερο χειριστηριο να παιξω με γυναικα αν γινεται 

βλεπω μια σαφη βελτιωση στα γραφικα ή μου φαινεται; (χωρις να λεω οτι ειναι σουπερ και φανταστικα , απλα σαφως καλυτερα απο τα 2 προηγουμενα) 

και το πιο βασικο που με ενδιαφερει, γνωριζεις αν τελικα γινεται να παιξεις co-op στο ιδιο μηχανημα (λογικα με spit screen )  ? 

ελεγα να βαλω ενα δευτερο χειριστηριο να παιξω με γυναικα αν γινεται 

Ειναι καλυτερο αλλα για τα δεδομενα της εποχης τπτ αξιο ιδιαιτερης προσοχης (για εμενα τουλαχιστον)

Νομιζω οτι co-op προς το παρων δεν γινεται με θειο, αλλα δεν το εχω δοκιμασει.

• Moderators

"Οκ, τόση ώρα παίρνω πυρομαχικά, αλλά δεν βρίσκω για το cutter... oh wait..."
Universal ammo. -_-

Και κάποτε έλεγαν ότι δεν θα είναι έτσι. Εκτός αν είναι σε παραπάνω δυσκολίες από το Normal. :P

Edit: Επίσης... save checkpoints; :P

Θα μου λήψει το save terminal.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...