pagorem Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Φίλε pagorem καλύτερα άνοιξε ένα καινούργιο θέμα στις ''Αναβαθμίσεις'' για να βοηθηθείς καλύτερα και γιατί δεν είναι σωστό να μπαίνεις ''σφήνα'''σε αλλουνού θέμα . Ο.Κ. Συγγνώμη,απλά θεώρησα ότι θα σπαμάρω το forum γι'αυτό πόσταρα σε ήδη υπάρχον thread,θα ανοίξω καινούργιο.
koker Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Να μαι πάλι !!! Αυτήν την φορα επικοινωνώ μαζί σας μέσα από το ΚΑΙΝΟΎΡΙΟ ΜΟΥ ΤΕΡΑΤAΚΙ!!!! Σύνθεσα κομμάτι κομμάτι το κουτί μου και ο frangenstien ανέπνευσε τελικά! Και τώρα η ερώτηση μου σχετικά με τις ram μου... "Πως θα τις κάνω να τρέχουν στα 1600hz??" (είναι η κανονική τους ταχύτητα αλλα η mb μου τις βλέπει σαν 1333hz ! Aνοιξα λίγο το βίος αλλα δεν κατάφερα κάτι και είπα να σας ρωτήσω και πάλι!
Orifiel Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Πάντως αν πάρεις τον i5 2500k 190 euro θα έχεις καλύτερο επεξεργαστή και από τον καλύτερο amd x6 1100t, αυτή την στιγμή. http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html Α τώρα το είδα, πείρες, καλορίζικο.
koker Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Νομιζω Χ.M.P έπρεπε να καταλάβω κάτι από αυτό? Oo Θα μπορούσες να μου το εξηγήσεις? ΥΓ: Εχω ηδη πάρει τον phenom II x6 1095T
FaRMaKhs Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Default οι μνημες λειτουργουν στα 1333 για να δουλεψουν πιο πανω ή πρεπει να επιλεξεις το xmp(xtreme memory profile) στο bios ή πρεπει να τους δωσεις τα ρευματα που ζητανε για να δουλεψουν στη ταχυτητα που θες(1.65 think so) Ψαξε λιγο το bios σου λογικα θα τα βρεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.