ghadhika Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Παίδες, θέλω μια μικρή βοήθεια γιατί...με βρήκαν καλό και με εκμεταλλεύονται Μου έδωσαν να ανανεώσω τους χάρτες ενός MLS Destinator 4800. Είναι νόμιμος χρήστης, κατέβασα τους χάρτες από το mlsdestinator.gr, τους εγκατέστησα και όταν ανοίγουν μου βγάζουν ένα error "Rural file wrong data". Κάνοντας ένα γρήγορο google βρήκα ότι στο folder με τους χάρτες πρέπει να σβήσω το αρχείο rural. Το πρόβλημα είναι ότι δε μπορώ να βρω που είναι αυτό το folder. Είχα συνδέσει και παλιότερα το ίδιο gps και αν θυμάμαι σωστά μου έβγαζε ξεχωριστά folders για τα περιεχόμενα της κάρτας μνήμης και για αυτά που είναι στη μνήμη της συσκευής. Τώρα όμως μου εμφανίζεται όμως ΜΟΝΟ η κάρτα μνήμης σαν removable disk. Δοκίμασα να βγάλω τη κάρτα μνήμης και απλά δεν ανοίγει τίποτα. Το δοκίμασα και σε Windows 7 και σε XP, σε περίπτωση που είναι πρόβλημα λειτουργικού αλλά τα ίδια. Καμιά βοήθεια;
weber122 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 έχεις συνδέσει την συσκευή σου με το windows mobile device center? To rural αρχείο βρίσκεται στον φάκελο του χάρτη.
ghadhika Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δοκίμασα αλλά κάνει connecting για πόση ώρα και στο τέλος μου βγάζει error. Δοκίμασα την ίδια διαδικασία σε άλλο υπολογιστή που έχει Vista και όλα ήταν ok. Εμφανίστηκαν κανονικά τα περιεχόμενα σαν Windows CE όπου είχε όλα τα folders, έσβησα και το rural, και όλα μοιάζουν καλά. Προσωρινά τη δουλειά μου την έκανα, αλλά αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το πρόβλημα γιατί δε μπορώ να πηγαίνω πάντα σε άλλους, πρέπει να δω τι φταίει στο δικό μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.