zvarthangalos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Ψάχνω να βρώ αν υπάρχει κάποιο CD(audio) ή DVD εκμάθησης γλώσσας απο Ρώσικα σε Ελληνικά αν γνωρίζετε κάποιο site (και με πληρωμή) να προτείνετε αλλα και κάποιο link για hotfile,rapidshare δεν θα μου χάλαγε ευχαριστώ.
zvarthangalos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 http://www.rosettastone.com/ Ροζέτα στόουν. Ευχαριστώ status για την απάντησή σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Χρησιμοποιώ το ίδιο πρόγραμμα για να μάθω Γερμανικά και μπορώ να πω ότι μου αρέσει αρκετά. Φαίνεται να κάνει καλή δουλειά. Σου μαθαίνει με εικόνες, όχι με μετάφραση. Κάπως εμπειρικά δηλαδή.
zvarthangalos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Στην περίπτωσή μου όμως θέλουμε Ρώσος να μάθει Ελληνικά γίνεται αυτό με το συγκεκριμένο πρόγραμμα;
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μα δεν έχει σημασία η εθνικότητά σου. Από τη στιγμή που η εκμάθηση δε γίνεται με μετάφραση, αλλά (κατά μια έννοια) εμπειρικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.