Bimmermeister Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Σχετικά με το Voltage....μέχρι πόσο είναι επιτρεπτά αποδεκτό να δώσω....?Ας πούμε 1.385v είναι καλά? Και κάτι Άλλο....στο Prime 95 έφτασε τους 61-Βαθμούς ενώ στο IntelBurnTest έπιασε τους 70-Βαθμούς και όλα αυτά στην Coolermaster V10.Ρελαντί είναι στους 35 Βαθμούς η CPU. Δεν πρέπει να με προβληματίζουν οι 70 βαθμοί??? Πές μου αν μπορείς κιόλας,τα καλύτερα προγραμματάκια για Stress Test όπως το Prime 95 να τα πάρω όλα ένα ένα με τη σειρά...
phanispal Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μιλάμε για real 1.385V; Δηλαδή το βλέπεις στο cpu-z ή αυτή είναι η τιμή που ορίζεις στο BIOS; Οι 70°C με IBT δεν είναι λίγοι, αλλά στην πραγματικότητα δε θα παίξεις ποτέ τόσο ψηλά. Μπορείς να δοκιμάσεις και τα OCCT, Linpack, Linx.
Bimmermeister Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Στο Bios είναι τα 1.385v.Στο Cpu-Z όταν τρέχω Prime ή IntelBurnTest και στρεσάρω,το voltage που μου δείχνει είναι 1.440v.Ενώ σε ρελαντί είναι 1.416v. Πολύ Voltage ε?
SPANK Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Για καθημερινλη χρήση το 1.44 ειναι αρκετό και δεν ξέρω αν ειναι ασφαλές για την ζωή του επεξεργαστή,βέβαια όπως είπες μονο σε stressing κατάσταση πάει τόσο ψηλά. Εγώ στον δικό μου τον intel στα 4.2 έχω το vcore sto 1.375 (αυτο δίνει και η intel σαν maximum safe) τώρα βέβαια οι απόψεις ειναι διαφορετικές που έχω διαβάσει σε αυτο το θέμα γιατι και άλλοι έχουν το vcore στα 1.4 για καθημερινή χρήση και δεν τρέχει κάστανο. Δέν έχω βγάλει και εγώ μέχρι τώρα ασφαλές συμπέρασμα για το αν και στα 1.4 ειναι ασφαλές το vcore.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.