Bimmermeister Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Αν τρως BSOD ξεκίνα με ένα βαρβάτο memtest @ stock και βλέπεις BSOD Τρώω με το Overclock του επεξεργαστή όταν τρέχω Prime95 και IntelBurnTest. Αν βάλω τις μνήμες στα 2000MHz με manual timings και voltage 1,65(original)-1,72 δεν μπουτάρει καν στα windows...πετάει ένα άλλο Error.....
caution Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Τότε δεν δίνεις αρκετό ρεύμα στο CPU_NB και στεγνώνει ο controller
Bimmermeister Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Τότε δεν δίνεις αρκετό ρεύμα στο CPU_NB και στεγνώνει ο controller CPU/NB Δίνω 1.30
caution Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Ναι ε; Χμμ... με 16 Χ 250 προσπαθείς; Αν ναι, πρέπει να τσιμπήσεις ρευματάκι και στο NB της μητρικής. Και επίσης βάλε χειροκίνητα τα timmings... ΝΒ/ΗΤ που παίζεις;
nikpoth Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μύρισε μπανάνα cpu..Από τα 3 1090t που πέρασαν και από δω,ο ένας είχε τα ίδια συμτώματα δυστυχώς.. είναι εύκολο να μας πεις το cpu batch? Σκέψου ,αυτός που έχω τώρα με 1.4 παίζει άνετα 16x250 η 20x200.Με 1.4625 17x247. Το μπανανακι που είχα πριν καιρό με 1.45 20x200 δεν έμπαινα καν στα win..
Bimmermeister Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μύρισε μπανάνα cpu..Από τα 3 1090t που πέρασαν και από δω,ο ένας είχε τα ίδια συμτώματα δυστυχώς.. είναι εύκολο να μας πεις το cpu batch? Σκέψου ,αυτός που έχω τώρα με 1.4 παίζει άνετα 16x250 η 20x200.Με 1.4625 17x247. Το μπανανακι που είχα πριν καιρό με 1.45 20x200 δεν έμπαινα καν στα win.. Μάλλον φταίει ο επεξεργαστής.Τον αγόρασα τον Μάϊο του 2010 απο το Πλαίσιο με το που κυκλοφόρησε,όπως επίσης και την Asus Crosshair IV Formula,μαζί τα πήρα κατα την ημέρα κυκλοφορίας τους.Λές μερικά απο τα πρώτα κομμάτια 1090T να ήταν ελαττωματικά???Επίσης,μήπως φταίει και η μητρική?Τι να πώ... Αν και δέν έχω κάνει lap τον επεξεργαστή για να δώ το Cpu Batch,πρέπει να βγάλω την Coolermaster V10 και θα μου βγάλει την πίστη....εσύ απο το batch τί θα καταλάβεις? Θα κοιτάξεις να δείς αν ήταν το ίδιο με την "πρώην" μπανανίτσα σου??? Γενικά στην τελική υπάρχει περίπτωση για RMA? Και κάτι άλλο,απ'ότι είδα το παιδί ο rafahl_1994 μένει Θεσσαλονίκη.Αν προσφέρεται να έρθει(θα σε φέρω εγώ με το αμάξι για να μην ταλαιπωρείσαι) η να πάω εγώ στο σπίτι του να τα τσεκάρουμε όλα RAM,CPU και ΜΟΒΟ πρωτού "κράξουμε" το Πλαίσιο θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα,γιατί νομίζω πως πρέπει να δοθεί τέλος σε αυτή την ιστορία....με έχει ταλαιπωρήσει απίστευτα απο τότε που τα πήρα και έχω ξενερώσει όσο δέν πάει....και έχω 2 "μαμάτες" μνήμες να κοιμούνται αντί να θερίζουν,και τον επεξεργαστή στα μανίσια freq....ο ΟΡΙΣΜΟΣ της κατάντιας....
nikpoth Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Τα καταστήματα δεν φταίνε σε κάτι ρε συ.Είναι θέμα τύχης καθαρά. Παίξε στα 3.8 Δεν είναι και λίγη δύναμη 3,8 x6 πυρήνες.σπέρνει.
Bimmermeister Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Τα καταστήματα δεν φταίνε σε κάτι ρε συ.Είναι θέμα τύχης καθαρά. Παίξε στα 3.8 Δεν είναι και λίγη δύναμη 3,8 x6 πυρήνες.σπέρνει. Ναί,εντάξει η διαφορά για μένα απο τα 3,8 στα 4 είναι κυρίως "ψυχολογική" αλλα οι μνήμες ούτε στα 1866 δέν μπουτάρουν στα windows....και σου είπα...ούτε στα 3,7GHz δέν είναι stable ο επεξεργαστής....μήπως τελικά φταίει η mobo???
nikpoth Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 έτσι για το χαβαλέ,για βάλε μια αυτές καρφωτά..
Bimmermeister Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 έτσι για το χαβαλέ,για βάλε μια αυτές καρφωτά.. Κολλάει η μητρική(FREEZE) με αυτά τα Values και δέν μπορώ να μπώ ούτε στο bios.Μόνο αν τον κλείσω απο το τροφοδοτικό και τον ξαναανοίξω μπαίνει... Όταν βάζω τις μνήμες πάνω απο τα 1600MHz παίρνω το ακόλουθο μήνυμα: "The file is possibly corrupt.The file header checksum does not match the corupted checksum" Άν υπήρχε μια περίπτωση να μπώ στα windows με τα Values που μου έδωσες,θα έμπαινα,έχοντας τις μνήμες στα 1600MHz αλλα θα έτρωγα "δαγκωτό" BSOD άν έτρεχα Prime η οτιδήποτε άλλο. Τελικά έχεις βγάλει εσύ άκρη τι απ'όλα μπορεί να φταίει?Γιατί εγώ έχω χάσει το μπαλάκι.... p.s. Τα ξαναγύρσα όλα "μαμά"
caution Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Εγώ 1090Τ που να μην μπορεί να κάνει 4GHz δεν έχω ξαναδεί... και οι πρώτες εβδομάδες είχαν δώσει και πολύ καλά κομμάτια. Μήπως απλά είναι μπανάνα ο imc? Δοκίμασες να παίξεις χαμηλά μνήμες (1600 με 8άρια) και να πας με multi στα 4GHz; Επίσης τα νερουλάδικα stable είναι λογικό να μην είναι stable σε αέρα Οι Thuban scallάρουν πολύ καλά όσο τους δροσίζεις
ColdFusion Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Εγώ 1090Τ που να μην μπορεί να κάνει 4GHz δεν έχω ξαναδεί... και οι πρώτες εβδομάδες είχαν δώσει και πολύ καλά κομμάτια. Μήπως απλά είναι μπανάνα ο imc? Δοκίμασες να παίξεις χαμηλά μνήμες (1600 με 8άρια) και να πας με multi στα 4GHz; Επίσης τα νερουλάδικα stable είναι λογικό να μην είναι stable σε αέρα Οι Thuban scallάρουν πολύ καλά όσο τους δροσίζεις συμφωνω οτι 1090Τ τα εχει για πλακα τα 4gz εδω πανε οι 1055Τ παιζοντας με fsb! To θεμα ειναι οτι ολα τα κομματια που εχει ειναι κορυφαια Οι μνημες ειναι σιγουρα οκ ? Τον imc πως να τον τσεκαρεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.