Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!!!!ΕχΩ μεγαλο προβλημα!!!Εκανα κάποιες ενημερωσεις στο pc μου και μαζι με αυτες εγκαταστάθηκε μαζί και το Service Pack 2.....Και μετά πάτησα επανεκκίνηση υπολογιστή... Κατά την επανεκκίνηση, κόλλησε ο υπολογιστής και δε φορτώνει τα vista με τίποτα!Κολλάει στην εγκατάσταση μιας ενημέρωσης..Τι να κανω??Εχω χάσει και το cd των windows και δεν μπορώ να κάνω format....Τι να κάνω ????????Ελπίζω να μπορέσετε να με βοηθήσετε!Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

Δημοσ.

Δοκίμασε να μπεις σε ασφαλή λειτουργία πατώντας F8 κατά τη διάρκεια της εκκίνησης. Αν ολοκληρωθεί η φόρτωση του λειτουργικού, προσπάθησε στη συνέχεια να απεγκαταστήσεις την ενημέρωση που κολλάει.

Δημοσ.

Το εκανα αυτο που μου ειπες αλλα πωσ θα απεγκαταστησω την ενημερωση???????Sorry αλλα ειμαι ασχετη......

Δημοσ.

Δεν έχω Vista στον υπολογιστή μου αλλά φαντάζομαι ότι στον Πίνακα ελέγχου, κάπου θα υπάρχει επιλογή "Προγράμματα και δυνατότητες" ή κάτι παρεμφερές από το οποίο θα μπορέσεις να αφαιρέσεις τις τελευταίες ενημερώσεις που δημιούργησαν το πρόβλημα, ή ακόμη και να κάνεις επαναφορά συστήματος σε προγενέστερη κατάσταση (πχ. σε χθεσινή ημερομηνία)

Δημοσ.

Δεν μπορώ να μπω καθόλου στο μενου.... Ανοίγει το pc μου βγάζει toshiba και μετά κάνει εκκίνηση των Windows.Στην συνέχεια μου λέει"Ρύθμιση παραμέτρων ενημερώσεών στάδιο 3 πο 3-0% ολοκληρώθηκε.Μην απενεργοποιήσετε τον υπολογιστή" και μετά 1 λεπτό κάνει επανεκκίνηση και ξανά τα ίδια...

Δημοσ.

Μπες σε safe mode πατώντας f8 όπως έκανες πριν. Γράψε rstrui στο search, τρέχτο, τσεκάρισε το <<επιλογή διαφορετικού σημείου επαναφοράς>>

στη συνέχεια τσέκαρε το <<εμφάνιση περισσότερων σημείων επαναφοράς>> και επέλεξε κάποιο προγενέστερης ημερομηνίας που ο υπολογιστής δούλευε σωστά.

Άλλος τρόπος να πας στην επαναφορά Έναρξη-Όλα τα προγράμματα-Βοηθήματα-Εργαλεία-Επαναφορά Συστήματος

Δημοσ.

παταω f8 και μου βγάζει "Επιλογες για προχωρημένους για Microsoft Windows Vista" και μετά λύει Ασφαλής Λειτουργιά, Ασφαλής Λειτουργία με υποστήριξη δικτoυ, Ασφαλής Λειτουργία με γραμμή εντολών. Ενεργοποίηση καταγραφής ενεργειών εκκίνησης, Ενεργοποίηση βίντεο χαμηλής ανάλυσης, Τελευταία γνωστή σωστή ρύθμιση παραμέτρων(για προχωρημένους), Κατάσταση επαναφοράς υπηρεσιών καταλόγων, Κατάσταση εντοπισμου σφαλμάτων, αυτόματης επανεκκίνησης μετά την αποτυχία συστήματος, Απενεργοποίηση επιβολής των προγραμμάτων οδήγησης και Κανονική εκκίνηση των Windows.."Εγω παταω ασφαλης λειτουργια και μου κανει τα ιδια και τα ιδια...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

παιδια εχω κ γω παρομοιο προβλημα με την εγκατασταση του servise pack 2..εμενα κανει δεκα ωρες την ρυθμιση παραμετρων κ μετα μου λεει πως δεν εγκατασταθηκε σωστα κ οτι γινετε αναιρεση εντολων..κ γενικως απο τοτε π το εκανα φορματ μου το λεει αυτο με της ενημρωσεις τι να κανω???

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...