Προς το περιεχόμενο

Χρειαζομαι γνωμες - Gaming laptop

AST

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι είμαι πολύ ενθουσιασμένος! αλλα δεν το εχω δουλέψει ακομα, περιμένω να κατέβει το λογισμικό. Μολις το κάψω λιγο θα σας πω.

Χμμμ... Δεν ξέρω τι να πω για το πρόβλημα το φίλου. Ενα πρόβλημα με την επικοινωνία το έχουν, αλλα τωρα με το έμβασμα δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε. Αν θες δοκίμασε ξανά γιατι οι τιμές ειναι όντως πολύ καλές.

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλοριζικο και απο μενα!

Εγω παντος,αν επερνα τωρα ενα gaming laptop,θα πηγενα στην mysn και οχι Deviltech!

Εχει περισσοτερες επιλογες και παρα πολυ καλο ονομα σαν ετερεια!

Τελικα yiannhsp,τι εγινε με την μητρικη των sandy που θα σου αλλαζα,οταν θα εβγεναν οι καινουριες?

Το εστειλες για αλλαγη ή ακομη?

Δημοσ.

Ναι είμαι πολύ ενθουσιασμένος! αλλα δεν το εχω δουλέψει ακομα, περιμένω να κατέβει το λογισμικό. Μολις το κάψω λιγο θα σας πω.

Χμμμ... Δεν ξέρω τι να πω για το πρόβλημα το φίλου. Ενα πρόβλημα με την επικοινωνία το έχουν, αλλα τωρα με το έμβασμα δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε. Αν θες δοκίμασε ξανά γιατι οι τιμές ειναι όντως πολύ καλές.

Όντως στην επικοινωνία πάσχει η εταιρία. Πιθανότατα η αργή και λακωνική ανταπόκρισή τους να οφείλεται και στη γλώσσα. Με το έμβασμα και γω δε ξέρω τι έγινε, αλλά τουλάχιστον δεν έχασα τα χρήματα ;p. Μελλοντικά ίσως ξαναπαραγγείλω.

Δημοσ.

Καλοριζικο και απο μενα!

Εγω παντος,αν επερνα τωρα ενα gaming laptop,θα πηγενα στην mysn και οχι Deviltech!

Εχει περισσοτερες επιλογες και παρα πολυ καλο ονομα σαν ετερεια!

Τελικα yiannhsp,τι εγινε με την μητρικη των sandy που θα σου αλλαζα,οταν θα εβγεναν οι καινουριες?

Το εστειλες για αλλαγη ή ακομη?

Τους έστειλα μέιλ και μου απάντησαν <<Dear Yiannhs,your replacement number is “1ΧΧΧΧΧΧ6”. We will contact you in the course of april.>> .Από ότι κατάλαβα τα αντικαθιστούν με την σειρά που τα πούλησαν , το δικό μου ήταν από τα τελευταία . Για ότι νεότερο θα γράψω σχετικά .

Όντως κρίμα, το περίμενα πως και πως. Σχετικά με το έμβασμα, απόρησα και εγώ. Μεγάλη ανευθυνότητα από τη μεριά τους. Ίσως μπέρδεψαν παραγγελίες, αλλά η ζημιά έγινε ;p.

Ο άλλος φίλος που παρήγγειλε από Deviltech θα μπορούσε να μας πει και αυτός τη δικιά του εμπειρία :)

Κάθε εμπόδιο για καλό με 109 ευρό επιπλέον βάζεις την ΑΤΙ6970 που είναι κορυφή σε σχέση με τα χρήματα που χρειάζεται να δαπανήσεις. :P :D ;)

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά έβαλα λογισμικό αλλα έχω ενα πρόβλημα. Δεν μπορώ να κάνω wireless σύνδεση στο διαδίκτυο... οταν πατάω Fn + F11 δεν ενεργοποιείται. Help anyone?

Οk παιδιά το βρηκα τελικα!!!

Δημοσ.

Γιατί είναι πιο ακριβά...

Σαφέστατα (πολύ πιο ακριβά για παρόμοια specs) :) ... έχω την εντύπωση, επίσης, ότι τα alienware τα κατασκευάζει η Clevo.

Δημοσ.

έχω την εντύπωση, επίσης, ότι τα alienware τα κατασκευάζει η Clevo.

Ανηκει στην Dell. Η clevo δεν εχει καμια σχεση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...