ektor7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Αν ειναι εμβασμα,δε θα επρεπε να σου δωσουν τον λογαριασμο τους στην τραπεζα που θα τα στειλεις? εσυ μη προχωρησεις να κανεις κατι,απλα περιμενε μεχρι να σου απαντησουν.Αν μεχρι αυριο δε σου απαντησουν,τοτε ξαναστειλε το email και ζητα τους να σε καθοδηγησουν στο τι ακριβος πρεπει να κανεις!Απλα κανε λιγη υπομονη και μην αγχοθεις,συμβαινουν αυτα!
yiannhsp Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 αυτο εκανα αλλα δεν μου απαντησαν ακομα. Έχει και τηλέφωνο πάρτους και συνεννοήσου .Τραπεζικό έμβασμα για να στείλεις δεν χρειάζεται πιστωτική κάρτα , πας στην τράπεζα της επιλογής σου και καταθέτεις τα χρήματα (το ακριβές ποσό π.χ.1327,30 και επιπλέον 15 ευρό τραπεζικά έξοδα) στα στοιχεία του λογαριασμού που σου έχουν στείλει .Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα βάλεις το όνομα σου και αν σου στείλανε τον κωδικό πελάτη και τον κωδικό παραγγελίας .Όταν είχα παραγγείλει εγώ από MySn είχα ξεχάσει να βάλω τους κωδικούς και το όνομα όμως σε επαφή μαζί τους με μέιλ και τηλεφωνικά δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Τα χρήματα της κατάθεσης φαίνονται σε αυτούς σε περίπου 4-5 εργάσιμες μέρες , εννοείται ότι κρατάς τα παραστατικά της συναλλαγής . Δεν είναι τίποτα η διαδικασία μόνο την πρώτη φορά που δεν ξέρεις σου φαίνεται κάπως δύσκολη και πολύπλοκη .Το τηλέφωνο τους είναι 0049 3464 278420
AST Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Ωχ, νομιζα οτι χρειαζοταν πιστωτικη καρτα. Καλα, θα τα εχουν παρει στο κρανιο οι γερμανοι... . Καλα θα περιμενω να μου απαντησουν στο email, αλλιως θα τους παρω τηλεφωνο να συνενοηθουμε.
yiannhsp Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Ωχ, νομιζα οτι χρειαζοταν πιστωτικη καρτα. Καλα, θα τα εχουν παρει στο κρανιο οι γερμανοι... . Καλα θα περιμενω να μου απαντησουν στο email, αλλιως θα τους παρω τηλεφωνο να συνενοηθουμε. Hinweis(e) zur Zahlungsart Vorkasse EU (Festland): (Bank transfer prior to delivery/Depósito/Payement d'avance) Bitte führen Sie die Überweisung wie folgt aus: Empfänger: Robert Schenker Kontonummer: 596 311 00 BLZ: 100 10 010 Bank: Postbank Berlin Betrag: € 2.027,30 Verwendungszweck: Auftrags-Nr 6578338 Kunden-Nr 344355 IBAN: DE22 1001 0010 0059 6311 00 SWIFT: PBNK DE FF 100 Κάπως έτσι πρέπει να είναι τα στοιχεία λογαριασμού της τράπεζας που σου έστειλαν χρειάζονται όλα .Ζήτα τους την κατανόηση λόγο του ότι είναι η πρώτη σου φορά και προχώρα .
AST Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Der Versand erfolgt mit Europa UPS Bankname: Sparkasse Mansfeld Südharz BLZ: xxxx Kto.Nr.: xxxx BIC: xxxx IBAN: xxxx Ετσι ειναι. Τους εστειλα mail που τους ζηταω συγνωμη για την συγχυση και οδηγιες για το τι ακριβος να κανω για να τους πληρωσω.
postmanOS Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Γειά χαρά, Παρήγγειλα και γω χτες το βράδυ απο τη Deviltech, αλλά ακόμα δεν έχω κάνει τη κατάθεση των χρημάτων στη τράπεζα (θα το επιχειρήσω μέσω ebanking). Μόλις έχω κάποιο νεότερο θα ενημερώσω. Δε ξέρω αν ενημερώθηκες για το μέσο χρόνο παραλαβής, εμένα μου είπαν για 4-5 εβδομάδες. Για να δούμε ;p Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι ενώ υπάρχει μία υποσημείωση ότι τα έξοδα αποστολής συμπεριλαμβάνονται στη τιμή, τελικά χρεώνουν 49 euros. Τα specs: Bildschirm: 15,6" Full HD 1920 x 1080 LED Backlight Widescreen mit Glare-Technologie [+39€] Betriebssystem: kein Garantie: DevilCare: 2 Jahre DevilCare und 2 Jahre Garantie Prozessor: Intel® Mobile Core i7 2630QM / 6MB L3 Cache, 2.00GHz - 2.90GHz Turbo Modus [+49€] Speicher: 2 GB - 1 x 2048 MB Hochleistung - DDR3 SDRAM mit 1333 MHz Grafikkarte: nVIDIA® Optimus Technologie! nVIDIA® GeForce® GT540M mit 1GB Videospeicher Festplatte: 250 GB 7.200 U/Min SATA CD DVD Blu-Ray: DVD-Brenner: 8x Dual Layer DVD+/-RW / 24x CD-RW Combo Kommunikation: Integriertes 10/1000Mb Gigabit Ethernet und 56K V.92 Modem Soundkarte: Intel® High-Definition Audio (24-bit, 192KHz) mit Surround Sound Wireless Netzwerkkarte: Integrierte DevilTech Wireless-Karte Bluetooth: Integriertes Bluetooth-Modul WebCam: Integrierte 2.0 Megapixel Kamera Fingerprint: Integriertes Fingerabdruck-Lesegerät - Sperren Sie Eindringlinge und Schnüffler aus! Keyboard: Notebook-Tastatur - Englisch
postmanOS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Έστειλα και τα χρήματα χτες (μεσω ebanking με χρέωση 0.40 euros). Περιμένω να μου απαντήσουν τώρα. Έχουν ένα θεματάκι με την επικοινωνία από ότι έχω καταλάβει.
yiannhsp Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Έστειλα και τα χρήματα χτες (μεσω ebanking με χρέωση 0.40 euros). Περιμένω να μου απαντήσουν τώρα. Έχουν ένα θεματάκι με την επικοινωνία από ότι έχω καταλάβει. Πέμπτη περίπου θα φανούν τα χρήματα σε αυτούς και τότε θα σε ειδοποιήσουν για την εξέλιξη της παραγγελίας .
postmanOS Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Είχαμε αρνητικές εξελίξεις σχετικά με τη παραγγελία μου. Παρήγγειλα το laptop στις 21/3 και είχα στείλει το έμβασμα στον λογαριασμό που μου υπέδειξαν, και με ενημέρωσαν ότι έλαβαν τα χρήματα στις 28/3. Την ημέρα που με ειδοποίησαν ότι πήραν τα χρήματα με ενημέρωσαν επίσης ότι θα σταλεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Πέρασαν δύο εβδομάδες και εφόσον email ειδοποίησης για αποστολή δεν είχα λάβει, επικοινώνησα μαζί τους πρίν απο 2-3 μέρες(εδώ να σημειώσω ότι κάθε φορά που ήθελα να επικοινωνήσω μαζί τους, ανταποκρίνονταν μετά απο 24 ώρες το λιγότερο) για να δώ την εξέλιξη της παραγγελίας. Προς απογοήτευσή μου με ρώτησαν πάλι για τα χρήματα και με ενημέρωσαν επίσης ότι τα χρήματα τελικά δεν τα έχουν λάβει. Τελικά κοιτάζοντας στο ebanking, όντως το έμβασμα είχε επιστραφεί στον λογαριασμό μου με αιτιολογία άγνωστος λογασιασμός. Απογοητευμένος και απορημένος για την κακή υποστήριξη και επικοινωνία απο την Deviltech ακύρωσα την παραγγελία αφού θα έπαιρνε άλλες 2-3 βδομάδες για να σταλεί. Είναι κρίμα πάντως για την εταιρία, αφού προσφέρει τις χαμηλότρες τιμές στην Ευρώπη (όσο έχω ψάξει ;p). Θα ήθελα να ακούσω και άλλες εμπειρίες σχετικά με την Deviltech, αν υπάρχουν, αφού η διαφορά στις τιμές είναι αρκετή για να με κάνει να ξανασκεφτώ να ξαναπαραγγείλω (αλλά το καλοκαίρι).
yiannhsp Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Κρίμα για την περιπέτεια που πέρασες . Η δική μου εμπειρία από την MySn XMG ήταν πολύ καλή , το άγνωστος λογαριασμός που σου είπαν δεν το καταλαβαίνω γιατί δεν βγάζει νόημα ή τα είδαν τα λεφτά ή δεν τα είδαν στον λογαριασμό τους .
AST Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Λοιπόν παιδιά ήρθε σήμερα το laptop! Ολα μια χαρά φαίνονται αλλα δεν εχω βάλει ακόμα λογισμικό. Οταν παίξω κανα game θα σας πω τις εντυπώσεις μου για το laptop!!!
postmanOS Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Κρίμα για την περιπέτεια που πέρασες . Η δική μου εμπειρία από την MySn XMG ήταν πολύ καλή , το άγνωστος λογαριασμός που σου είπαν δεν το καταλαβαίνω γιατί δεν βγάζει νόημα ή τα είδαν τα λεφτά ή δεν τα είδαν στον λογαριασμό τους . Όντως κρίμα, το περίμενα πως και πως. Σχετικά με το έμβασμα, απόρησα και εγώ. Μεγάλη ανευθυνότητα από τη μεριά τους. Ίσως μπέρδεψαν παραγγελίες, αλλά η ζημιά έγινε ;p. Ο άλλος φίλος που παρήγγειλε από Deviltech θα μπορούσε να μας πει και αυτός τη δικιά του εμπειρία
AST Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Σας ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια σας και τις συμβουλές σας!!!
postmanOS Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Λοιπόν παιδιά ήρθε σήμερα το laptop! Ολα μια χαρά φαίνονται αλλα δεν εχω βάλει ακόμα λογισμικό. Οταν παίξω κανα game θα σας πω τις εντυπώσεις μου για το laptop!!! Ωπ! Με πρόλαβες ;p. Καλορίζικο και καλή διασκέδαση Σε ακούω ευχαριστημένο Όταν μπορέσεις δώσε μας τα φώτα σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.