Προς το περιεχόμενο

Χρειαζομαι γνωμες - Gaming laptop

AST

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα παρω απο εδω γιατι το θελω στα ελληνικα

Αν πάρεις την ultimate edition , μπορείς να εγκαταστησεις οποιο πακέτο γλώσσας θέλεις ... ;)

Sent from my iPod touch using Tapatalk

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

^^^Και στις υπόλοιπες εκδόσεις μπορεί να εγκαταστήσει Ελληνικά, όχι μόνο στην ultimate

Δημοσ.

μια ερωτηση ακομα, με ποιον τροπο γινονται οι πληρωμες με πιστωτικη καρτα και καταθεση σε τραπεζα μονο η γινονται και με αντικαταβολη?

Με αντικαταβολή μόνο στην Γερμανία νομίζω . Κατά πάσα πιθανότητα θα σου ζητήσουν προπληρωμή σε δικό τους τραπεζικό λογαριασμό ( έτσι έγινε και με εμένα και σε γνωστό μου ).Εσύ στην φόρμα της παραγγελίας μάρκαρε την αντικαταβολή και με μεϊλ θα διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες . Έχουν τηλέφωνο επικοινωνίας , μιλάνε και Αγγλικά.

Δημοσ.

^^^Και στις υπόλοιπες εκδόσεις μπορεί να εγκαταστήσει Ελληνικά, όχι μόνο στην ultimate

Εισαι σιγουρη? : http://support.microsoft.com/kb/972813

Εκτος κ αν υπαρχει καποιος "πλαγιος" τροπος...;)

edit: Οκ, μαλλον εννοεις ετσι : http://www.insomnia.gr/topic/314015-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-language-pack-%CF%83%CE%B5-windows-7/

Δημοσ.

Δε παύει να γίνεται και να είναι και σωστότατος ^_^

Μια χαρα δουλευει!

Του εχω περασει και τα ελληνικα και τα ισπανικα,ετσι!Και τα δυο δουλεψαν αψογα!;)

Δημοσ.

Λοιπον! Το παρηγγειλα το laptop, αλλα το mail που μου εστειλαν ειναι στα γερμανικα και τωρα δεν ξερω τι πρεπει να κανω! Απλα περιμενω να μου το φερουν και τους πληρωνω οταν μου το δωσουν;

Δημοσ.

Λοιπον! Το παρηγγειλα το laptop, αλλα το mail που μου εστειλαν ειναι στα γερμανικα και τωρα δεν ξερω τι πρεπει να κανω! Απλα περιμενω να μου το φερουν και τους πληρωνω οταν μου το δωσουν;

Bαλτο στο google να στο μεταφρασει!

Δημοσ.

Στην παραγγελία πρέπει να είχε και ένα πεδίο για σχόλια και παρατηρήσεις , έπρεπε εκεί να τους πεις ότι θες επικοινωνία στα Αγγλικά . Κάνε αυτό που λέει ο Εκτορ

Δημοσ.

Ένας φίλος μου θελει laptop κυρίως για Ιντερνετ και ταινίες, αλλά θέλει και να παιζει που και που κανενα παιχνίδι FPS, αλλα δεν εχει και μεγαλες απαιτήσεις σε ανάλυση και επιδόσεις (μπορεί να κανει συμβιβασμούς στην ποιοτητα των γραφικών)..

Κοιτάμε αυτό ASUS X53SJ-SX125V - Laptop - Core i3-2310M 2.1 GHz - 15.6" LED

Τι λεει η καρτα γραφικών που έχει? Πως κατατάσεται σχετικά με τις καρτες για φορητα? Και σε σχέση με την ATI Radeon HD 5470 που βλέπω σε πολλά μηχανήματα?

Γενικότερα πειτε γνώμες για το μηχάνημα αυτό, αλλα και άλλες προτάσεις..

Θέλει να δώσει γυρω στα 600 ευρω.

Δημοσ.

Ένας φίλος μου θελει laptop κυρίως για Ιντερνετ και ταινίες, αλλά θέλει και να παιζει που και που κανενα παιχνίδι FPS, αλλα δεν εχει και μεγαλες απαιτήσεις σε ανάλυση και επιδόσεις (μπορεί να κανει συμβιβασμούς στην ποιοτητα των γραφικών)..

Κοιτάμε αυτό ASUS X53SJ-SX125V - Laptop - Core i3-2310M 2.1 GHz - 15.6" LED

Τι λεει η καρτα γραφικών που έχει? Πως κατατάσεται σχετικά με τις καρτες για φορητα? Και σε σχέση με την ATI Radeon HD 5470 που βλέπω σε πολλά μηχανήματα?

Γενικότερα πειτε γνώμες για το μηχάνημα αυτό, αλλα και άλλες προτάσεις..

Θέλει να δώσει γυρω στα 600 ευρω.

Μη ´´χαλας ´´ το θέμα του παιδιού . Άνοιξε δικό σου κ ζητά άπο καποιον mod να σου σβήσει/μεταφέρει το post.

Sent from my iPod touch using Tapatalk

Δημοσ.

Ok! Μου εστειλαν email στα αγγλικα. Αλλα νομιζω εκανα βλακεια... Ως τροπο πληρωμης επελεξα το wire transfer που νομιζω ειναι τραπεζικο εμβασμα, αλλα στο Billing address εβαλα το δικο μου ονομα, ομως δεν εχω εγω την πιστωτικη καρτα. θα υπαρχουν επιπλοκες τωρα αν ο αδερφος μου στειλει τα λεφτα με την πιστωτικη του; Μηπως να ακυρωσω την παραγγελια και να την ξανακανει στο ονομα του ο αδεργος μου;

Δημοσ.

Ok! Μου εστειλαν email στα αγγλικα. Αλλα νομιζω εκανα βλακεια... Ως τροπο πληρωμης επελεξα το wire transfer που νομιζω ειναι τραπεζικο εμβασμα, αλλα στο Billing address εβαλα το δικο μου ονομα, ομως δεν εχω εγω την πιστωτικη καρτα. θα υπαρχουν επιπλοκες τωρα αν ο αδερφος μου στειλει τα λεφτα με την πιστωτικη του; Μηπως να ακυρωσω την παραγγελια και να την ξανακανει στο ονομα του ο αδεργος μου;

Στειλες τους email και εξηγα τους, οτι εχει γινει λαθος το ονομα και δωσε το ονομα του αδελφου σου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...