Προς το περιεχόμενο

Χρειαζομαι γνωμες - Gaming laptop

AST

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχει διευκρινίσει ο φίλος την επιλογή του εξωτερικού αν την αποκλείει .Για μένα από Ε.Ε. και μάλιστα Γερμανία δεν πρέπει να έχουμε κανένα πρόβλημα. Τώρα το Λάπτοπ αυτό βγαίνει 1246 ευρό με cpu2630QM-gpu460gtx-memory4GB-HHD320GB συν τα μεταφορικά 35-50 ευρό και είμαστε ακριβός μέσα στο όριο .

http://www.insomnia.gr/topic/402149-%cf%87%cf%81%ce%b5%ce%b9%ce%b1%ce%b6%ce%bf%ce%bc%ce%b1%ce%b9-%ce%b3%ce%bd%cf%89%ce%bc%ce%b5%cf%82-gaming-laptop/

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από τεχνική εξύπηρέτηση τι παίζει ; :confused:

ss13 δύο χρόνια εγγύηση, έχουν και τμήμα τεχνικής υποστήριξης Linkκαι το έχω ξαναγράψει τα δικαιώματα των καταναλωτών στην Γερμανία τηρούνται με ευλάβεια από τις επιχειρήσεις αλλιώς τους κλείνουν σε χρόνο D-T (D=0,T=0) .

Λίγο δύσκολο λέει ο ΑςΤ . Θα έχει κάποιους εύλογους ενδοιασμούς .Εγώ από προσωπική εμπειρία πριν από περίπου τρεις μήνες με κάτι ανάλογο από Γερμανική εταιρία (MySn XMG) έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση , την ανταπόκριση στις απορίες και τα ερωτήματα μου μα πιο πολύ από το λάπτοπ που παρέλαβα . :mrgreen:

Δημοσ.

Δεν έχει διευκρινίσει ο φίλος την επιλογή του εξωτερικού αν την αποκλείει .Για μένα από Ε.Ε. και μάλιστα Γερμανία δεν πρέπει να έχουμε κανένα πρόβλημα. Τώρα το Λάπτοπ αυτό βγαίνει 1246 ευρό με cpu2630QM-gpu460gtx-memory4GB-HHD320GB συν τα μεταφορικά 35-50 ευρό και είμαστε ακριβός μέσα στο όριο .

Αν αναφερεσαι στο θεμα του jtheogr,sorry!Τωρα το προσεξα!

Μαζι σου τοτε!Απο γερμανια χωρις δευτερη σκεψη!

Λίγο δύσκολο λέει ο ΑςΤ . Θα έχει κάποιους εύλογους ενδοιασμούς .Εγώ από προσωπική εμπειρία πριν από περίπου τρεις μήνες με κάτι ανάλογο από Γερμανική εταιρία (MySn XMG) έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση , την ανταπόκριση στις απορίες και τα ερωτήματα μου μα πιο πολύ από το λάπτοπ που παρέλαβα . :mrgreen:

Αν προσεξες,του το προτινα και εγω!

Δημοσ.

Αν προσεξες,του το προτινα και εγω!

Γιαυτό του περιέγραψα την προσωπική μου εμπειρία ώστε να τον βοηθήσει ,αν γίνεται , να άρει όποιους ενδοιασμούς έχει και να κάνει την καλύτερη επιλογή (για τα χρήματα που διαθέτει) που αυτός θέλει .

Δημοσ.

Περιμενε να ερθουν οι SandyBridge. Λογικα μεχρι τελος του μηνα.

Αν δεν μπορεις κ δεν σε χαλανε οι Acer , οριστε : http://www.skroutz.gr/s/327485/Acer-Aspire-5742G-484G75Mnkk.html?keyphrase=Acer+Aspire+5742G-484G75

Πολυ καλος κ ο Dell με του xristoforou89 με 4-πυρηνο κ ιδια καρτα γραφικων (η 540Μ βασιζεται στην 435Μ)

Αλλα περιμενε λιγο. Στα ιδια λεφτα θα παιρνεις την νεα γενια φορητων.

edit: Τωρα ειδα την προταση του post #11. Πολυ καλη επιλογη

Δημοσ.

yiannhsp , αν είναι έτσι τα πράγματα τότε καλό είναι αλλά να δούμε και κανένα review από άλλους χρήστες , είδα

και το ανάλογο θέμα εδώ

http://www.insomnia.gr/topic/396438-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-laptop/page__st__90

πραγματικά στην Ελλάδα πιάνουν κώ!@@ς με τα gaming laptop , ευτυχώς που δεν είμαι gamer !! :rolleyes:

Δημοσ.

Περιμενε να ερθουν οι SandyBridge. Λογικα μεχρι τελος του μηνα.

Αν δεν μπορεις κ δεν σε χαλανε οι Acer , οριστε : http://www.skroutz.gr/s/327485/Acer-Aspire-5742G-484G75Mnkk.html?keyphrase=Acer+Aspire+5742G-484G75

Πολυ καλος κ ο Dell με του xristoforou89 με 4-πυρηνο κ ιδια καρτα γραφικων (η 540Μ βασιζεται στην 435Μ)

Αλλα περιμενε λιγο. Στα ιδια λεφτα θα παιρνεις την νεα γενια φορητων.

edit: Τωρα ειδα την προταση του post #11. Πολυ καλη επιλογη

Kοιτα,με την αναλυση στα 1366χ768 δε χρειαζεται κατι αλλο απο την 5650.

Το θεμα ειναι να εχει πιο ψηλες αναλυσεις και γι'αυτο και η πιο δυνατη καρτα γραφικων!

Αν ειναι να παρει 15αρι με 1366χ768,υπαρχουν πολλα με την πιο πανω καρτα!

Δημοσ.

Λοιπον, κατ αρχήν θελω να ζητησω συγνωμη για το μπερδεμα με τα δυο μου post :fear: . κοιταξα στο deviltech αλλα το google μου μεταφραζει μονο την μιση σελιδα και οταν παταω konfigurieren μου βγαζει επιλογες για να κανω το laptop customise, τωρα σε περιπτωση που δεν το εχετε καταλαβει δεν ειμαι και πολυ εμπειρος σ' αυτα... :huh: . Το laptop που προτεινε ο jtheogr πως σας φαινετε;

Δημοσ.

Λοιπον, κατ αρχήν θελω να ζητησω συγνωμη για το μπερδεμα με τα δυο μου post :fear: . κοιταξα στο deviltech αλλα το google μου μεταφραζει μονο την μιση σελιδα και οταν παταω konfigurieren μου βγαζει επιλογες για να κανω το laptop customise, τωρα σε περιπτωση που δεν το εχετε καταλαβει δεν ειμαι και πολυ εμπειρος σ' αυτα... :huh: . Το laptop που προτεινε ο jtheogr πως σας φαινετε;

Γι'αυτο ειμαστε εδω!

Εγω σου προτινω να πας στο 17αρι εδω!

1.Με windows 7,αλλα με το ι5 και 2gb ram!

Capture3.png

2.Xωρις λογισμικο,αλλα εχεις ι7-2630m και 4gb ram,συν το οτι εχει 3θεσεις για hdd!

Capture2.png

4.png

Δημοσ.

Το Devil 9800 DTX που μου προτεινε ο yiannhsp ειναι πιο φτηνο, ειναι καλυτερο το Fragbook DTX ?

Δημοσ.

Φίλος θέλει ενα καλό φορητό για παιχνίδια αυτό πως σας φαίνεται φοράει την NVIDIA Ge Force GT540M 2GB μνήμη.

Να διευκρινήσω γιατι μάλλον δεν ήμουν σαφής το laptop το θέλει για γενική χρήση αλλά και να μπορεί να παίζει κανένα παιχνιδάκι αξιοπρεπώς , τι παιχνίδια ακριβώς θέλει να παίζει δεν γνωρίζω.

Ως αναφορά αυτά που προτείνεται δεν λέω καλά εργαλεία αλλά με την εγγύηση τι γίνεται , πρέπει να το στείλουμε Γερμανία φαντάζομαι αν γίνει κάτι.

Ευχαριστώ τους φίλους που απάντησαν.

Δημοσ.

Το Devil 9800 DTX που μου προτεινε ο yiannhsp ειναι πιο φτηνο, ειναι καλυτερο το Fragbook DTX ?

Eιναι τα ιδια,απλα αυτο που σου προτινω ειναι 17αρα οθονη,ενω το 9800DTX ειναι 15αρα!Γι'αυτο και η διαφορα στην τιμη!

Εσυ θα αποφασησεις πιο μεγεθος σε βολευει.Τα υπολοιπα χαρακτηρηστικα εχουν περισσοτερη συμασια!

Να διευκρινήσω γιατι μάλλον δεν ήμουν σαφής το laptop το θέλει για γενική χρήση αλλά και να μπορεί να παίζει κανένα παιχνιδάκι αξιοπρεπώς , τι παιχνίδια ακριβώς θέλει να παίζει δεν γνωρίζω.

Ως αναφορά αυτά που προτείνεται δεν λέω καλά εργαλεία αλλά με την εγγύηση τι γίνεται , πρέπει να το στείλουμε Γερμανία φαντάζομαι αν γίνει κάτι.

Ευχαριστώ τους φίλους που απάντησαν.

Στο εξωτερικο στελεις και τα asus και τα sony!

Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια, νομιζω εχω κατατοπιστει και μαλον θα παραγγειλω το devil 9800 DTX. Εχω μονο καποιες ερωτησεις: αν το παρω μαζι με λογισμικο θα ειναι στα ελληνικα; Intel Mobile Core i5 2520M / 3MB L3 cache, 2.50GHz - 3.20GHz Turbo mode ή Intel Mobile Core i7 2630QM / 6MB L3 cache, 2.00GHz - 2.90GHz Turbo mode; και τελος αν χρειαστει service εχουν αντιπροσωπεια εδω; αν οχι πως θα το στειλω πισω;;

Α! και κατι ακομα τα κανονικα windows τι διαφορα εχουν με τα 64-bit;

Στο #24 πως εμφανιζεις την σελιδα; για να σου δειξω τις επιλογες μου.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια, νομιζω εχω κατατοπιστει και μαλον θα παραγγειλω το devil 9800 DTX. Εχω μονο καποιες ερωτησεις: αν το παρω μαζι με λογισμικο θα ειναι στα ελληνικα; Intel Mobile Core i5 2520M / 3MB L3 cache, 2.50GHz - 3.20GHz Turbo mode ή Intel Mobile Core i7 2630QM / 6MB L3 cache, 2.00GHz - 2.90GHz Turbo mode; και τελος αν χρειαστει service εχουν αντιπροσωπεια εδω; αν οχι πως θα το στειλω πισω;;

Α! και κατι ακομα τα κανονικα windows τι διαφορα εχουν με τα 64-bit;

Δε ξερω αλλα μπορεις να το μετατρεψεις εσυ σε ελληνικο!Το πιο πιθανο να εχει να επιλεξεις μεταξι αγγλικου και γερμανικου!

Αυτο που πρεπει να προσεξεις και να το διπλοκοιταξεις,ειναι η επιλογη της γλωσσας του keyboard!Γιατι σαν αρχικη εχει το γερμανικο.Δυστυχως δεν εχει ελλινικο,αλλα εχει το αγγλικο!

Στο #24 πως εμφανιζεις την σελιδα; για να σου δειξω τις επιλογες μου.

Αν εννοεις στο μαυρο πλεσιο,απλα προχορας στη παραγγελια και σου βγαζει σα πρωτο βημα,τι εχεις επιλεξει!

Δημοσ.

Οχι δεν καταλαβες, ενοω πως μπορω να κανω paste εδω τις επιλογες μου για να τις δειτε

Οποτε καλυτερα να παρω το λογισμικο μου απο κανα μαγαζι εδω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...