Tsino Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 και εγώ κάτι ψιλολόγια που χρειάστηκα τα πήρα από PC1 με αντικαταβολή... Τώρα αν κάποιος βρεί τη διεύθυνσή μου ... αδιάφορο... δε νομίζω να ενδιαφερθεί κάποιος για εμένα επειδή πήγα και ψώνισα από το PC1 10ευρώ ... Ε τώρα αν θέλουν να στείλουν διαφημιστικά ... ας στείλουν... Εδώ τράπεζες σε παίρνουν και εταιρίες τηλεφωνίας και λες μα εγώ δεν είχα ποτέ συναλλαγή μαζί τους.. πού με βρήκαν ?? Το μαγαζάκι μας πείραξε? πάντα φιλικά.
Benton Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Βασικα ουτε το eworld,visionstudio εχει κρυπτογραφηση οταν δηλωνεις τα στοιχεια σου για να κανεις account... Το σκεφτεσαι να παραγγειλεις,αλλα και τι να κανεις?να μεινεις στο e-shop και Πλαισιο?δε λεει
lakis_insomnia Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Εγω εχω κανει 4 παραγγελιες και δεν αντιμετωπισα προβλημα περαν της αδικαιολογητης καθυστερησης, ειδικα στην τελευταια παραγγελια.Χωρις καμια ενημερωση για τον χρονο παραδοσης.Στα τηλ. υπαρχουν καποιοι που κατα την γνωμη μου με την συμπεριφορα τους χαλανε την εικονα της επιχειρησης.Ευτυχως με κανα δυό μπορεις να συννενοηθεις.Υποστηριξη ΕΥΤΥΧΩΣ δεν χρειαστηκα......
Necronomica Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 παλι ακουω λακιες πρωι πρωι.... 1. εαν ψωνιζεις με πιστωτικη ενταξει το καταλαβαινω δεν θελετε τα στοιχεια να τα εχουν , χωρισ προστασια δεδομενων... 2. εαν ψωνισεις με αντικαταβολη οπως κανει ολος ο κοσμακης τι σε νοιαζει εαν εχουν τιν διευθυνση σου η το μειλ σου η το κινητο σου φοβαστε μη σας παρουν τα μεσανοιχτα να σας ξυπνησουν......? φτιαχνεται ποστ τα οποια ποιανουν χωρο ασκοπα... μπαινεις παραγγελνεις σου στελνουν πληρωνεις το courrier και αντε γεια... απλα τα πραγματα... μην πνιγεστε σε μια κουταλια νερακι..... να κοιτατε την ουσια... παραγγελνεις και οπου και να εισαι στα στελνουν στο αψε σβησε.... και αν παραγγειλεις πανω απο 120 ευρω δεν πληρωνεις εξοδα αποστολης.... και 1000 εθρω πραγματα που λεει ο λογος 1 τονο πραγματα 0 εξοδα αποστολης.... τι σε νοιαζει αν το site ειναι μουφα και δεν ειναι σαν του eshop να γλιτωσεις λεφτα πας αλλα παντα οι κλαψες να βρειτε 1 - σκεψου τα παιδια στη κρητη.... τα εξοδα αποστολης ποσο τσουχτερα ειναι....
probe Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τον-τη Necronomica. Το θέμα της καθυστέρησης και μη ενημέρωσης είναι δεδομένο, από την άλλη πλευρά αν πάρεις από κάποια άλλα γνωστά eshop μπορεί να στα στείλουν αμέσως αλλά τα πληρώνεις παραπάνω. Στο θέμα υποστήριξης κι εγώ δεν γνωρίζω γιατί δεν χρειάστηκε κάτι μέχρι στιγμής, θά ταν πιστεύω πιο χρήσιμες οι πληροφορίες από εμπειρίες σε αυτόν τον τομέα για το εν λόγω.
Necronomica Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 γενικα να μην αγοραζετε με πιστωτικες.... δεν εχεις λεφτα? κανε υπομονη μαζεψε και παρε οτι γουσταρεις... νομιζετε πωσ το eshop αν θελει να κανει καμμια λαμογια δεν μπορει? λογο προστασιας παπαριας δεδομενων? μην εμπιστευεσαι ουτε τα οπισθια σου.... προσεχεις για να εχεις.... με αντικαταβολη τιποτα παραπανω... το οτι ειπε ενασ παραπανω μην μπενεις στο σιτε για παραγγελια παρτουσ τηλεφωνο.... μεγαλε ξυπνα το ιδιο ειναι.... ειτε γραφτεις κ παραγγειλεις ειτε τηλεφωνο τα στοιχεια σου θα τα εχουν γιατι τα τηλεφωνηματα καταγραφωνται... οσο αναφορα γρηγοραδα ενταξει... αν παραγγειλεισ κατι καινουριο και δεν το εχουν δεν εξαρτατε απο αυτους αλλα απο την εταιρια που συνεργαζονται... παραγγειλα 13 του μηνα μια asrock 890gx extreme 3 και δεν υπηρχε καθε 2 μερες με επερναν την προηγουμενη δευτερα μου λενε ηρθε σε μας την στελνουμε σε 2 με 3 μερες θα ειναι σπιτι σας.... για να δεις τι μαγκες ειναι τριτη την ειχα... δευτερα 16.30 μου λεει την εστειλα... τριτη 8 το πρωι του κιτρινο αυτοκινητακι με περιμενε κατω απο το σπιτι
Spirosninja Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Παντως εγω εχω παραγγειλει ενα PC απο το PC1, απο την προηγουμενη δευτερα και τους εχω παρει 2 φορες τηλ και μου λενε ''τωρα απο δευτερα'' KAI να τους παρω εγω!!!Επισης δεν μπορουν να μου πουν ποιο ή ποια κομματια λειπουν και αργει η παραγγελια
Tigran Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Βασικά κάποιο λάθος πρέπει να κάνει ο φίλος μας. Το PC1.gr έχει κανονικά httpsecure όταν φτάνεις στο τελευταίο βήμα να βάλεις στοιχεία και να κάνεις checkout. Δοκιμάστε το χωρίς να γραφτείτε, να πατήσετε "αγορά" σε ένα προϊόν και θα δείτε που θα σας το εμφανίσει στη μπάρα.
Spirosninja Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Παντως εγω εχω παραγγειλει ενα PC απο το PC1, απο την προηγουμενη δευτερα και τους εχω παρει 2 φορες τηλ και μου λενε ''τωρα απο δευτερα'' KAI να τους παρω εγω!!!Επισης δεν μπορουν να μου πουν ποιο ή ποια κομματια λειπουν και αργει η παραγγελια Τελικα εμφανιστηκε στην οθονη ξαφνικα εξαντλημενη η mobo χωρις να μου πει κανεις τιποτα.Και σημερα που τους πηρα τηλ μου ειπαν οτι θα ερθει την Μ.παρασκευη.Και μαλλον θα τραβαγε η ιστορια κανα χρονο. Τους εδωσα ακυρο!!Παραγγειλα απο το vision σε 2 μερες ειναι σπιτι.Αφου δεν υπαρχει σεβασμος στον καταναλωτη που δινει τα λεφτα του, να φανε ακυρο!!!!
aleilo03 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Ξεθαβω κι εγω αυτο το θεμα για το PC1 θελωντας να ρωτησω το εξης..Πριν 2 χρονια πηρα απο αυτους μια καρτα γραφικων και 2 σκληρους δισκους..Επειδη τωρα ειμαι σε φαση να τα πουλησω ψαχνω να βρω την αποδειξη αγορας για τις εγγυησεις κτλ αλλα δεν τις βρισκω..Μπαινω λοιπον στο σαιτ να δω το ιστορικο παραγγελιων και πουθενα οι παραγγελιες(Σε ολα τα σαιτ βλεπεις τι ποτε και ποσο εχεις κανει τις παραγγελιες)..Το θεμα ειναι οτι δε θυμαμαι και την ακρινη ημερομηνια της αγορας..Πλεον τους εστειλα email για το θεμα εστω να μου στειλουν μια φωτοτυπια απο την αποδειξη(αν εχουν κρατησει αρχειο) και περιμενω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα