SOWHAT Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 (επεξεργασμένο) Παιδιά, ήθελα να κάνω ηλεκτρονική παραγγελία κάποια πράγματα από το εν λόγω μαγαζί....Οπότε και γράφτηκα σαν μέλος.... Ήξερα ότι το σάιτ είναι για τα πανηγύρια από πριν(πχ. τα φιλτραρίσματα είναι άλλα αντί άλλων... ανάλογα με τον τρόπο που το πας κλπ κλπ...) Ωραία μέχρις εδώ... Λέω δεν γ@@@@@ ας γραφτώ να ψωνίσω! Γράφομαι! Συνειδητοποιώ ότι δεν έχει κανένα τρόπο να τσεκάρω το προφίλ μου και τι στοιχεία έχω καταχωρήσει.... Τίποτα και πουθενά! Μόνο logout μπορούσα να κάνω ΣΚΕΤΟ.... Μετά συνειδητοποιώ ότι δεν υπάρχει κανένα σημείο όπου να αναφέρεται στην ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.....Για πιστοποιητικό SSL σαν το Verisign, ας γελάσω............. Καμία κρυπτογράφηση.... Κοινώς από ό,τι κατάλαβα μάλλον τα στοιχεία μας είναι στο έλεος του θεού.... Προσωπικά προτίμησα την ασφάλεια των δεδομένων μου και αγόρασα από το κιτρινόμαγαζο, πληρώνοντας παραπάνω αλλά έχοντας πιο ήσυχο το κεφάλι μου! Ποια η γνώση/γνώμη σας επί του θέματος; Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2011 από SOWHAT
tarantules Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δεν χρειάζεται να γραφτείς.Πολύ απλά τους παίρνεις ένα τηλέφωνο και παραγγέλνεις.Εγώ έτσι κάνω. Όποιο Ελληνικό site σε υποχρεώνει ντε και καλά να εγγραφείς για να παραγγείλεις δεν γράφεσαι.
SOWHAT Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Καλά είναι και αυτό μία κάποια λύση, αλλά αν μιλάμε για τα εκατό ψιλολόγια που θέλω εγω πχ από αναλώσιμα... σώθηκες με το τηλέφωνο! Βασικά σκέφτομαι τις εταιρείες που αφήνουν έτσι τα στοιχεία τους κλπ ή αυτούς με τις πιστωτικές και ανατριχιάζω λίγο! Ανεπίτρεπτο τη σήμερον ημέρα!
Physics_Rulez Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Καλά είναι και αυτό μία κάποια λύση, αλλά αν μιλάμε για τα εκατό ψιλολόγια που θέλω εγω πχ από αναλώσιμα... σώθηκες με το τηλέφωνο! Βασικά σκέφτομαι τις εταιρείες που αφήνουν έτσι τα στοιχεία τους κλπ ή αυτούς με τις πιστωτικές και ανατριχιάζω λίγο! Ανεπίτρεπτο τη σήμερον ημέρα! Ξέρεις, το PC1, το e-shop και το plus4u όπως όλα δείχνουν είναι το ίδιο πράγμα.
SOWHAT Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Ξέρεις, το PC1, το e-shop και το plus4u όπως όλα δείχνουν είναι το ίδιο πράγμα. Ναι το έχω στα υπόψιν μου αυτό! Για αυτό κ με προβληματίζει τόσο έντονα αυτό το χύμα στο κύμα... Ίσα ίσα που ήταν και ο λόγος που ήθελα να ψωνίσω από το PC1(γιατι αλλιώς σε καμία περίπτωση δεν θα ψώνιζα από μαγαζί που έχει φιλτράρισμα άλλα αντί άλλων, ανάλογα με τα κέφια του)... μέχρι που γράφτηκα και έφαγα ΑΥΤΗΝ την τεράστια ξενέρα και μετά πήρα πρέφα ότι δεν γράφουν και τίποτα περί προστασίας δεδομένων και έμεινα μ@@@@! και ως εκ τούτου σκέφτηκα να ρωτήσω τι σκέφτεται και ο υπόλοιπος κόσμος επ' αυτού...
Tony_Montana Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 αν μενω επαρχία που εχει eshop Point Και παραγγείλω απο το pc1 .το παραλαμβανω απο το eshop point? η πληρώνων και το παραλάμβανω μονο απο coyrier?
vasilisga Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 αν μενω επαρχία που εχει eshop Point Και παραγγείλω απο το pc1 .το παραλαμβανω απο το eshop point? η πληρώνων και το παραλάμβανω μονο απο coyrier? οταν σμπληρωσεις την φορμα παραγγελιας θα σου δωσει επιλογες για τον τροπο αποστολης
SpirtouLisS Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 απο ποτε το pc1 απεκτησε κακη φημη και δε το ηξερα??? σε μετεωρολογικο σταθμο που ειχα παρει χαλασε η κονσολα εντος εγγυησης. με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι για να μη μπλεξω με την εταιρια που τον εισαγει υποστηριζει....θα βγαλουν απο αλλο σταθμο την κονσολα και θα κανονισουν αυτοι με την εταιρια του. αντιθετως το καθ ολα ''αψογο'' eshop δε μου αλλαξε σπασμενο χειριστηριο παιχνιδιων που μολις ειχα παρει επειδη με λιγα λογια δεν το καταλαβα στο μαγαζι αλλα στο σπιτι οτι ΄΄κουδουνιζε'' οποτε αντε να αποδειξω οτι ηταν σπασμενο οταν το πηρα... το pc1 ναι εχει λιγο τρισαθλια σελιδα γενικα. οχι μονο το θεμα οτι δεν μπορεις να δεις τα στοιχεια χρηστη. αλλα και τι να λεει,..μηπως οι αλλες εταιριες που εξυπηρετουνται απο πιο λειτουργικα και ακριβα σαιτ, ειναι σωστοτερες και πιο εξυπηρετικες? τελος παντων. απλα η γνωμη ειναι αυτη για το pc1. ας μη πλατυασω με συγκριση με αλλα eshop.
stergi17 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Εγώ πάντως 1 φορά που παράγγειλα κάτι μνήμες (παράδοση εκτός Αθηνών), την επόμενη μέρα το πρωί τις είχα σπίτι μου με 5 ευρώ μεταφορικά.
SpirtouLisS Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Τώρα αυτά, που κολλάνε; στο σχολιο του παιδιου που ξεκινησε το θεμα οτι το σαιτ ειναι για τα πανηγυρια (ναι ειναι) αλλα η εταιρια ειναι μαλλον αξιοπιστη και σωστη με τον πελατη. τωρα στο θεμα της ασφαλειας δεδομενων δε νομιζω να μπορει να απαντησει καποιος (εκτος αν ειναι παθων) καθως το γεγονος οτι φαινεται για τα πανηγυρια δε σημαινει οτι ειναι και μπατε σκυλοι αλεστε ή οτι εκμεταλλευεται αλλιως τα στοιχεια που εισαγεις
SOWHAT Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Βασικά άλλο είναι το point μου σχετικά με τα δεδομένα... Εννοώ ΔΕΝ τα φοβάστε να είναι τόσο εκτεθειμένα και χύμα στο κύμα; Εδώ ολόκληρη Κασπέρσκυ την πάτησε πέρυσι.... Βεβαια δεν είπα ότι θα είναι ίδιας κλάσης οι τυχώντες επιτήδειοι για ένα ελληνικό μαγαζάκι τύπου Πισι1, αλλά όσο να 'ναι δεν φοβάστε ρε παιδιά; Δεν έθιξα πουθενά το θέμα καλής εξυπηρέτησης....Το θέμα είναι εγώ προτίμησα να τα σκάσω, παρά να διακινδυνεύσω τα δεδομένα μου σε ένα σάιτ που τσιγκουνεύεται στην κυριολεξία ένα πιστοποιητικό ssl.......Τουλάχιστον, από τη στιγμή που το σάιτ δεν αναγράφει τιποτα περί προστασίας δεδομένων, έχω το δικαίωμα να συμπεραίνω ό,τι συμπέρανα!
Spyros7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Πληρώνεις αντικαταβολή, δίνεις ένα όνομα, ένα τηλ. και τη διεύθυνσή σου και τελειώνει η ιστορία. Εμένα μου τη δίνουν μαγαζάκια τύπου κωτσόβολου που πρέπει σώνει και καλά να δώσεις πιστωτική και μπορεί να σου πουν μετά ότι δεν είναι και διαθέσιμο. Τι να το κάνω το ssl αν έχει χωθεί κάποιο keylogger στο πισι μου (λεμε τώρα)? Από το συγκεκριμένο μαγαζί έχω πάρει πράγματα αρκετές φορές με τον παραπάνω τρόπο ή με παραλαβή από το κατάστημα χωρίς πρόβλημα. Aftersale support δε χρειάστηκα ποτέ από αυτούς.
TwitterLover Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Το θεμα ειναι οτι το εμπιστευομαστε, δεν το εμπιστευομαστε εσυ την μ@@@@@@ την εκανες! (γραφτηκες) :/
kanesaxo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Κι εγώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα σε μια αρκετά σημαντική παραγγελία που έκανα απ'το Pc1, e-shop πέστο όπως θες . Οπότε είμαι στο +1 για την ώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα