kanesaxo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 εννοούσε κατασκευασμένη εξολοκλήρου απο χαλκό.Ετσι το εξέλεβα εγώ. Θυμάμαι υπήρχε μια enzotech τετοια,πολύ τούμπανο.
SkaKostas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Αν δεις παντως την A70 τα heatpipes ειναι απο χαλκο και ερχονται σε επαφη με τον επεξεργαστη
kanesaxo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 "εξ'ολοκλήρου" ανέφερα. Πάντως αν θυμάμαι καλά, καλύτερα να εφάπτεται στον επεξ. χαλκός,ναναι τα heatpipes απο χαλκό,αλλά όλο τα φινς να'ναι απο αλουμίνιο. Κάπου υπάρχει ανάλυση στο φόρουμ.
dimokritos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 πράγματι είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ψύκτρα αμιγώς κατασκευασμένη από χαλκό. μήπως δεν τους συμφέρει και σταμάτησαν να βγάζουν..
kanesaxo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Akyro, η ενζοτεκ που ανεφερα πριν ειναι επισης απο χαλκό και αλουμίνιο.
phanispal Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Ιεπ, η TRUE Copper είναι άλλη μία τέτοια περίπτωση.
qsis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Κοίταξε κανείς κάτι σε πλαστικό μήπως?... το θεμα ειναι να εχεις ογκο, η προηγουμενη μου ψυκτρα (μια zalman σαν κι αυτες που εμοιαζαν με κινητηρες αεροπλανου ) ηταν μεν φουλ χαλκος , αλλα δε συγκρινεται σε αποδοση με τη megahalems η οποια παροτι αλουμινενια εχει διπλασιο βαρος size matters
phanispal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Άλλο όγκος όμως. Και η Scythe Mugen είναι περισσότερο ογκώδης από την Megahalems, αλλά δεν είναι καλύτερη.
qsis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 ναι οκ , απλα και το υλικο δεν ειναι το α και το ω, ο ογκος παιζει το ρολο του (χωρις να ειναι και αυτος το α και το ω, προφανως παιζει ρολο και ο σχεδιασμος, ) γενικα παντως αυτο που εχω δει ειναι οτι οι κορυφαιες ψυκτρες ειναι συνηθως γομαρια , οπως και οτι ο αριθμος (και το μεγεθος) των heatpipes παιζει το ρολο του με το ματι παντως δε μπορεις να συγκρινεις , πρεπει να δεις και τεστ ο χαλκος παντως πρεπει να εχει πολυ μεγαλυτερο κοστος σαν υλικο, για αυτο και δεν χρησιμοποειται παρα πολυ (ενω ειναι καλυτερο σαν υλικο, αυτο δε νομιζω να το αμφισβητει κανεις) αν ομως εχεις καλες επιδοσεις και χωρις αυτον , λιγο το κακο
SkaKostas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Απ οτι βλεπω ολοι εχουν να πουν κατι καλο για την megahalems οποτε με πεισατε...παμε λιγο στουσ ανεμιστηρες? εχω μεσανυχτα κ δεν ξερω τι πρεπει ν παρω κ απο που..εχω και μια αδυναμια στο αθορυβο οπωσ καταλαβατε..εχετε ν μ προτεινετε κατι?
dimokritos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 τόσο βάρος όμως δεν είναι λίγο επίφοβο να κρεμαστεί στη μητρική??
phanispal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Όχι, η βάση στήριξης είναι πολύ καλή, δεν παθαίνει τίποτα η μητρική. Άλλοι έχουν την TRUE Copper που ζυγίζει ~2Kg..
Navu Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Απ οτι βλεπω ολοι εχουν να πουν κατι καλο για την megahalems οποτε με πεισατε...παμε λιγο στουσ ανεμιστηρες? εχω μεσανυχτα κ δεν ξερω τι πρεπει ν παρω κ απο που..εχω και μια αδυναμια στο αθορυβο οπωσ καταλαβατε..εχετε ν μ προτεινετε κατι? Εδώ είσαι!... Ο πλέον ισορροπημένος και αποδοτικός "high-end" ανεμιστήρας (με εξαιρετική ποιότητα κύλισης και ικανή ροή), πιστεύω ότι ακομη και στο μαξ των στροφών του δε θα κούγεται σχεδόν τίποτε μέσα σε κλειστό κουτί. Αρκεί και περισσεύει για κάθε χρήση πλην του extreme-OC. Στην πραγματικότητα, οι καλοί ανεμιστήρες δεν θορυβούν καθόλου (ούτε η έδρασής τους, ούτε το ρεύμα αέρα που παράγουν), αντιθέτως εκείνο που θορυβεί είναι πλέον η ροή του αέρα που παράγει ο εκάστοτε ανεμιστήρας όταν περνάει μέσα από τα fins της ψήκτρας. Όσο πιο πυκνά τα fins, τόσο πιο αντιληπτό το θρόϊσμα αυτό, όσο πιο αραιά τόσο πιο ήπιο. Όλα αυτά στον κόσμο και για τα μέτρα των ultra-silent καταστάσεων, όταν φτάσει δλδ να αναλύει/εξετάσει την κάθε παράμετρο και λεπτομέρεια. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, τέτοιοι συνδυασμοί είναι εξ ορισμού το συνώνυμο της ησυχίας!...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.