johnmak Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Παραθετω το συστημα μου: Intel Core 2 Duo E4500(Socket 775)2.2GHZ ASUS P5QPL-AM 4GB RAM DDR2 (333.3 mhz dram frequency)Micron Technology ATI Radeon HD 5770 Εσωτερικος 250 GB Εξωτερικος WD 500 GB Οθονη HPW1907 η οποια θα αλλαχτει συντομα σε μια 22-23' Η καρτα γραφικων ειναι ενος διμηνου...Μαζι και με την μητρικη η οποια αγοραστηκε λογω ασυμβατοτητας της προηγουμενης.Γενικα δεν εχω καποιο ιδιεταιρο προβλημα.Αλλα σκεφτομαι αναβαθμισεις..Επισης ισως χροιαστω καποιο καινουριο κουτι αν και επειδη ειμαι πολυ καινουριος σε αυτα τα πραματα(να τα μαθαινω λιγο καλυτερα)δεν ξερω αν ολα ειναι καταλληλα και τι γινεται...Τι θα προτεινατε για εμφανη αλλαγη του συστηματος χωρις κι καμια τρελη σπαταλη??Δεν εχω τα λεφτα ωστε να το κανω σουπερ συστημα γι αυτο ρωταω εδω μεσα που μπορουν να γινουν καποιες καλες συμβατες και χρηστικες πανω απ ολα προτασεις..Να στε καλα ευχαριστω για οποιες προτασεις...
LeoNaXe Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 εγω δεν βλέπω να χρειάζεται αναβάθμιση... για τη χρίση το έχεις?
LeoNaXe Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 εγω δεν βλέπω να χρειάζεται αναβάθμιση... για τη χρίση το έχεις?
Vasilis 07 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Το μόνο που θα άλλαζα θα ήταν ο σκληρός. 250GB εσωτερικός είναι πολύ λίγος. Βάλε έναν 1ΤΒ http://www.skroutz.gr/s/93955/Samsung-Spinpoint-F3-1TB.html?from=suggest&keyphrase=Samsung+Spinpoint+F3++1TB . Επίσης από την στιγμή που θες να βάλεις κάτι που πραγματικά θα καταλάβεις διαφορά κοίτα για SSD. Ένας 60αρης είναι ότι πρέπει http://www.skroutz.gr/s/272518/OCZ-Vertex-2-SATA-II-2-5%22-60GB.html Δίνεις 165-170 ευρώ και θα δείς μεγάλη διαφορά.
Doc1355 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Επίσης από την στιγμή που θες να βάλεις κάτι που πραγματικά θα καταλάβεις διαφορά κοίτα για SSD. Ένας 60αρης είναι ότι πρέπει http://www.skroutz.gr/s/272518/OCZ-Vertex-2-SATA-II-2-5%22-60GB.html +1 ssd και τίποτα άλλο
johnmak Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Η χρηση ειναι πολυωρη εδω και 3,5 χρονια...Και gaming οχι σε τρελα επιπεδα αλλα κυριως η αληθεια ειναι οτι δεν τρεχω πολυ απαιτητικες εφαρμογες προς το παρων..Ισως ο SSD να ναι κατι που θα κοιταξω...Α και ξεχασα το τροφοδοτικο στα 450W αλλα προταση πολυ καλου γνωστη και σχετικα καινουρια αγορα..Μιας και υπαρχει η περιπτωση να αλλαξω κουτι αν γινει αυτο δεν χρειαζεται κατι αλλο αλλαγη ετσι??Επισης πχ αν σε καινουριο κουτι θελω να βαλω και ενα Blu-Ray player θα υπαρξει κανενα προβλημα??
Vasilis 07 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Εντελώς άστοχη η αγορά Blu-ray. Για την ακρίβεια δεν το θεωρώ αναβάθμιση. Θα πετάξεις 80 ευρώ ενώ με λίγα παραπάνω μπορείς να πάρεις SSD που πραγματικά θα δώσει ώθησει στο PC σου.
Tony_Montana Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Εντελώς άστοχη η αγορά Blu-ray. Για την ακρίβεια δεν το θεωρώ αναβάθμιση. Θα πετάξεις 80 ευρώ ενώ με λίγα παραπάνω μπορείς να πάρεις SSD που πραγματικά θα δώσει ώθησει στο PC σου. Ε τα παραλες λίγο. Άμα γουστάρει και έχει καμία τηλεόραση μεγάλη η προβολέα είναι αρρωστεια το bluray. Εγώ όταν είχα δει πρώτη φορά σε ps3 μουρλαθηκα, την ψωνισα κανονικά. Δεν είναι άχρηστο άμα είσαι fan. Απλά για τους περισσότερους είναι extra πολυτέλεια. Εγώ πάντως αν θυμάμαι καλα οι allendare πανε στον Θεό. Πάρε μια καλή ψυκτρα και είσαι οκ. Πάρε καλύτερα μια μεγαλύτερη οθόνη η τον SSd που είπαν τα παιδιά. Sent from my iPhone using Insomnia
Vasilis 07 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Ε τα παραλες λίγο. Άμα γουστάρει και έχει καμία τηλεόραση μεγάλη η προβολέα είναι αρρωστεια το bluray. Εγώ όταν είχα δει πρώτη φορά σε ps3 μουρλαθηκα, την ψωνισα κανονικά. Δεν είναι άχρηστο άμα είσαι fan. Απλά για τους περισσότερους είναι extra πολυτέλεια. Εγώ πάντως αν θυμάμαι καλα οι allendare πανε στον Θεό. Πάρε μια καλή ψυκτρα και είσαι οκ. Πάρε καλύτερα μια μεγαλύτερη οθόνη η τον SSd που είπαν τα παιδιά. Φίλε μου μεγάλη "αρρώστεια" το Full HD. Αλλά σε 22-23" ? Για να απολαύσει εικόνα υψηλής ευκρίνειας πρέπει να έχει 40αρα LCD και άνω. Μόνο εκεί βλέπω ταινίες οι οποίες είναι mkv. Παλιά τα ακούμπαγα σε video club αλλά πλέον δεν μπορώ να περιμένω πότε θα βρώ την ταινία που θέλω.
FasTaker Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 κοιτα βασικα εγω θα αλλαζα επεξεργαστη με εναν phenomX4 για να μπορω να βαλω crossfire που οπως και να το δεις ειναι κλασης ανωτερη απο την sli (http://www.tomshardware.co.uk/crossfire-sli-scaling,review-32023.html). Ως προς τουw 4 πυρηνες πλεον games αλλα και εφαρμογες εχουν αναπτυχθει για 4core οποτε θα δεις μεγαλη διαφορα πχ call of dyty blackops minimum requirements triple core processor και ολα τα νεα παιχνιδια θα ανπτυχθουν αποκλειστικα για 4 πυρηνες κ πανω. τελος βαλε 1 ssd οχι πολυ μεγαλο απλα να τρεχεις το λειτουργικο και τις εφαρμογες που τρεχεις πιο συχνα ενας 60gb ειναι ικανοποιητικος και οχι ιδιαιτερα ακριβος με σχεση τιμης - αποδοσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.