v5net Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 παιδιά,έχει αγοράσει κανείς αυτό το software από την plimus Ltd.? γιατί μου φαίνεται ότι την πάτησα,το παράγγειλα χτες και ενώ πήραν τα λεφτά μέσω paypal ακόμη δεν έχουν στείλει τίποτα ούτε έχουν απαντήσει. κάτι δε μου αρέσει στην όλη ιστορία και γι αυτό αναφέρω εδώ το γεγονός μη την πατήσουν και άλλοι. και η μεγάλη ειρωνία είναι ότι από σήμερα το πουλάνε στην μισή τιμή,με έκπτωση 45% από ότι το αγόρασα μόλις χτες το βράδυ... ξέρω μπορεί και να μην κολλάει εδώ το θέμα αλλά το wow slider είναι software για jquery slideshow που μπαίνουν σε ιστοσελίδες,άρα υπάρχει κάποια σχέση...
micos000 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Στείλτους ένα mail και αν δεν απαντήσουν άμεσα δες μήπως μπορείς να σταματήσεις την συναλλαγή από το paypal. Νομίζω ότι υπάρχει τέτοια δυνατότητα.
v5net Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 τους έστειλα και δεν απάντησαν. δυνατότητα να σταματήσω τη συναλλαγή μέσω paypal δεν υπάρχει δυστυχώς,το paypal λέει ότι μπορώ να ανοίξω μόνο κάποιο dispute και μέσω αυτού να προσπαθήσω είτε να μου το στείλουν η αν καταφέρω να πάρω τα λεφτά πίσω,κάτι που μόλις έκανα. πάντως απόδειξη ότι πήραν τα λεφτά δεν έλαβα,απλά το ποσό δείχνει ότι είναι δεσμευμένο. δεν ξέρω,τι εταιρεία είναι αυτή η plimus;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.