Προς το περιεχόμενο

Vodafone MiFi Hotspot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω το Vodafone MiFi Hotspot, αλλά έχω κάποιες απορίες. Ξέρω πως με αυτή τη συσκεούλα μπορείς να φτιάξεις ένα mini δίκτυο wifi, στο οποίο μπορείς να συνδέσεις έως 5 συσκευές. Η συσκευή χρησιμοποιεί το 3G της Vodafone.

Οι απορίες μου είναι οι εξής:

•  
  • Σε περίπτωση που σε κάποιο μέρος δεν πιάνεις 3G μπορείς να έχεις σύνδεση; πχ με gprs or somethin'?
  • Κι αν μπορείς η ταχύτητα θα είναι γρήγορη; Θα μπορείς να σερφάρεις κανονικά ή θα κάνει 100 χρόνια για να φορτώσει μια σελίδα; Φαντάζομαι πως για downloading ούτε λόγος.
  • Υπάρχει χρέωση; Υποθέτω πως όχι, αλλά θέλω να βεβαιωθώ.

Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά 162 Ε είναι αυτά. Δεν είναι και για πέταμα!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον ασχοληθεί! ^_^

Δημοσ.

συγνώμη ρε παιδιά αλλά τι παραπάνω προσφέρει αυτή η συσκευή από ένα κλασσικό router;

απλά για να χρησιμοποιηθει σαν παροχέας ιντερνετ η εταιρία κινητής; καλά κατάλαβα;

Δημοσ.

η διαφορα με ενα ρουτερ ειναι οτι η συσκευη αυτη ειναι για ιντερνετ με 3g>πουλανε και ρουτερ που παιζουν και με τα 2 η και αλλης μαρκας απλα η vodafone δινει το δικο της.

τωρα αν μπορει να παιξει και με gprs δεν ξερω αλλα σιγουρα η ταχυτητα θα ειναι για κλαματα.οχι οτι του 3g δεν ειναι αμα δεν εχεις καλο σημα

τωρα για το iphone ενταξει αν το θελει για μονιμη χρηση μαλλον δεν θα τον βολεψει.

Δημοσ.

αν ειναι για λιγες φορες ναιαξιζει.αν το θελει ομως για αρκετες ωρες την ημερα τοτε αυτο που λεγαμε και σε ενα αλλο θεμα οτι χαμενο θα παει το κινητο η εμβελεια του σιγουρα θα ειναι πολυ μικροτερη και θα θες και τον φορτιστη πανω στο iphone συνεχεια γιατι απο μπαταρια θα μεινει γρηγορα σιγουρα.

Δημοσ.

Δεν το θέλω για μόνιμη χρήση, έχω τον σταθερό, αλλά για ορισμένες φορές που θα έχω το laptop και δεν θα είμαι στον δικό μου χώρο. Αν όμως η ταχύτητα είναι για κλάματα δεν με συμφέρει... τζάμπα τα λεφτά!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Αυτο το mi-fi ειναι ξεκλειδωτο για να μπορω να βαλω καρτα απο tim;Η δουλευει μονο με vodafone;Επισης ξερετε που μπορω να βρω μεταχειρισμενο;

Δημοσ.

μεταχειρισμενο λογικα σε αγγελιες αν και δυσκολο.κανα Ebay κοιτα.β.αν ειναι της vodafone Μπορει να ειναι κλειδωμενο εκτος αν βρεις κανα firmware για να το κανεις unlock..β.αν εχεις stickaki πας και παιρνεις καλυτερα ενα 3g ρουτερ και εισαι καλυτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...