islas canarias Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Καλησπέρες! Με πήραν μόλις απο ΟΤΕ (έτσι ειπαν) η κα ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΡΟΣΟΥ (αν ειναι αληθινο) και οτι το παγιο μου θα μειωθει στα 16.90 σε συνεργασία με "cosmoline". Αρχικα ψαρωσα και ειπα ΟΚ, εδωσα και ΑΦΜ (αφου νομιζα οτι μιλουσα με ΟΤΕ). Μετά που όμως κατάλαβα τι παιχτηκε, πηρα τον ΟΤΕ, και μου ειπαν οτι δεν με πηραν εκεινοι! Παίρνω cosmoline λοιπον τους παταω ενα ξεχεσιδι τρελο και τους ειπα να μην κανουν καμία αλλαγή στα πάγια μου. Η κοπελα στο τηλεφωνο επιβεβαιωσε οτι δεν εχει γινει καμια αλλαγη. edit: με πηραν 2η φορα απο cosmoline για επιβεβαιωση παγιου (δεν ειχαν ενημερωθει οτι καταλαβα την κομπινα...), πατησα 2ο ξεχεσιδι οντας πολυ πιο φορτωμενος, η κυρια τα εριξε στην 1η και μου το κλεισε. edit2: με πηρε το αφεντικο (έτσι ειπε) απο τις προηγουμενες κυριες λοιπον, η κα ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ (αν ειναι αληθινο), η οποια ειπε οτι αυτη η παρεξηγηση δεν εχει ξαναγινει και οτι δε θα γινει καμια αλλαγη στο παγιο. Εν τελει της ειπα να δει και λιγο google (ας βαλει "OTE/cosmoline") να δει τι γινετε με την εταιρια τους και τις κομπινες...που σιγα μην και δε ξερει!!! Υποψιν: η κα στο τελευταιο τηλεφωνημα ψαρωσε ασχημα οταν της ειπα οτι ηχογραφησα την πρωτη συνομιλια που μου ειπαν ψευδως οτι ειναι απο ΟΤΕ. Παιδες ΠΡΟΣΟΧΗ!
isay Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Το πιο έξυπνο που έκανες και αυτό θα σε σώσει/έσωσε ειναι που είπες οτι ηχογράφησες την πρώτη συνομιλία. ΤΟ πρώτο τηλέφωνο ήταν η πώληση από κάποιο συνεργαζόμενο γραφείο που παίρνει προμήθεια. Το δεύτερο ήταν απο την cosmoline η οποία ηχογραφούσε το μήνυμα για να έχει ντοκουμέντο οτι δέχεσαι την αλλαγή. Το τρίτο ήταν και καλά για να σώσουν την υστεροφημία τους αλλά στην πραγματικότητα ήθελαν να δουν αν όντως δεν μπορούν να σε ξεγελάσουν. Αν ήσουν καμία γιαγιά/παππούς θα σε βάζανε στην cosmoline και ούτε θα το έπαιρνες χαμπάρι. H HOL δεν ασχολείται καν με το 2ο βήμα. Παίρνει τα στοιχεία από τα συνεργαζόμενα γραφεία και ... σε βάζει στο δίκτυο. Η καλύτερη (και πιο ευγενική τακτική αν βαριέστε να κάνεις χαβαλέ) είναι να πείτε αμέσως «Είμαι καλυμμένος και ευχαριστημένος απο τέτοιες υπηρεσίες και δεν θέλω καμία αλλαγή, γεια σας!». Αν έχεις ορεξη για χαβαλέ αρχίζεις τα πρόστυχα (τι νουμερο σιουτεν φοράς, ποια στάση σου αρέσει, κλπ). Άμα σου χτυπήσουν την πόρτα και σου λένε τέτοιες αηδίες, τον/την βάζεις μέσα, κλειδώσεις και αρχίζεις τα τηλέφωνα σε hol/cosmoline. ΕΕΕΤ και λοιπά.
June Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Αν έχεις ορεξη για χαβαλέ αρχίζεις τα πρόστυχα (τι νουμερο σιουτεν φοράς, ποια στάση σου αρέσει, κλπ). Το να κανεις τετοια πραγματα σε ενα παιδακι που απλα προσπαθει να βγαλει το μεροκαματο του δεν νομιζω να ειναι και οτι καλυτερο... Εκτος κι αν κι ο αλλος (τηλεφωνητης) εχει ορεξη για χαβαλε Αλλα πολλες φορες σε τετοιες εταιρειες, καποιος προισταμενος ακουει παραλληλα το τι λεει στο καθε τηλεφωνο ο τηλεφωνητης και εκεινη την ωρα live τον πιεζει να πουλησει στον αλλον. Το εχω δει το συγκεκριμενο σκηνικο, δε το βγαζω απο το μυαλο μου
isay Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Το να κανεις τετοια πραγματα σε ενα παιδακι που απλα προσπαθει να βγαλει το μεροκαματο του δεν νομιζω να ειναι και οτι καλυτερο... ... Διαφωνώ! Όταν γνωρίζεις οτι με δόλιο τρόπο προσπαθείς να ξεγελάσεις κάποιον, πρέπει να είσαι έτοιμος/έτοιμη να αποδεχτείς σαρκασμό,απαξίωση ακόμα και ύβρη. Πολύ περισσότερο οταν είσαι ενήλικος. Αν το «παιδάκι» μου πει, είμαι απο την cosmoline, δεν θα αρχίσω τα παλαβά (εκτός αν είναι αφόρητα πιεστικό), αλλά αν μου πει «Είμαι απο τον ΟΤΕ και θα σας μειώσουμε το πάγιο» το πήρε ο διάολος και το σήκωσε. Έχω μια αρχή. Μην κάνεις αυτά που δεν θέλεις να κάνουν στους γονείς και τη γιαγιά σου.
Aris95 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Το ίδιο ακριβώς έπαθε και η μάνα μου μόλις τώρα!!! Μόνο που στο τέλος την έβρισαν και από πάνω!
nomisteraki Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Καλησπέρες! .... Παιδες ΠΡΟΣΟΧΗ! δε λες παλι καλα που σε πηραν δευτερη να "επιβεβαιωσουν" την κομπινα τους, αλλιως θα νομιζες οτι το ειχαν διορθωσει απο την πρωτη.. και ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ. ΑΝ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ..
gnsX Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Με ποιον τρόπο σε κλέβει η cosmoline;Δεν ξέρω ρωτάω.
isay Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Με ποιον τρόπο σε κλέβει η cosmoline;Δεν ξέρω ρωτάω. Σου λεει «Είμαστε απο τον ΟΤΕ και εχουμε μια προσφορά για μείωση του παγίου, πειτε μας κάποια στοιχεία για επιβεβαίωση» και σε βάζουν στο δικό του ιδιόκτητο δίκτυο.
gnsX Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Και έχει υψηλότερα πάγια,χρεώσεις κλ δλδ συνολικά πληρώνεις περισσότερα απο πριν ή το κλέψιμο βρίσκεται στο ψέμα ότι είναι ο ΟΤΕ; Αρμόδιες αρχές για τέτοιες παραπλανήσεις δεν υπάρχουν;
isay Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 gnsX διάβασε το θέμα απο την αρχή και επίσης διάβασε και το αντίστοιχο θέμα για την HOL. Θα καταλάβεις πλήρως γιατί ειναι κλεψιά/απάτη/παραπλάνηση.
JohnXarxas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Και έχει υψηλότερα πάγια,χρεώσεις κλ δλδ συνολικά πληρώνεις περισσότερα απο πριν ή το κλέψιμο βρίσκεται στο ψέμα ότι είναι ο ΟΤΕ; Αρμόδιες αρχές για τέτοιες παραπλανήσεις δεν υπάρχουν; σε τέτοιες περιπτώσεις μπορείς να απευθυνθείς σε διάφορες οργανώσεις για την προστασία του καταναλωτή
islas canarias Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 σε τέτοιες περιπτώσεις μπορείς να απευθυνθείς σε διάφορες οργανώσεις για την προστασία του καταναλωτή Όπως;
Bulldog3 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Διαφωνώ! Όταν γνωρίζεις οτι με δόλιο τρόπο προσπαθείς να ξεγελάσεις κάποιον, πρέπει να είσαι έτοιμος/έτοιμη να αποδεχτείς σαρκασμό,απαξίωση ακόμα και ύβρη. Πολύ περισσότερο οταν είσαι ενήλικος. Αν το «παιδάκι» μου πει, είμαι απο την cosmoline, δεν θα αρχίσω τα παλαβά (εκτός αν είναι αφόρητα πιεστικό), αλλά αν μου πει «Είμαι απο τον ΟΤΕ και θα σας μειώσουμε το πάγιο» το πήρε ο διάολος και το σήκωσε. Έχω μια αρχή. Μην κάνεις αυτά που δεν θέλεις να κάνουν στους γονείς και τη γιαγιά σου. Δωωωσε!!!! Μαζι σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.