Προς το περιεχόμενο

Κόκκινη Οθόνη

xristos896

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η τα μάτια μου φταίνε(λιγο δυσκολο) η κάποια ρύθμιση της οθονης έχει πειραχτεί.Σήμερα που ανοιξα τον υπολογιστη μου ολα εχουν μια κόκκινη απόχρωση το όποιο ειναι πολυ ενοχλητικό στα μάτια(και τώρα με δυσκολία γράφω).Έχω ψάξει όλες τις ρυθμίσεις και απο την οθόνη και απο τον υπολογιστή!Καμιά ιδέα?

Δημοσ.

Αν οι ρυθμίσεις χρωμάτων στην οθόνη είναι οκ τότε για κάρτα γραφικών πάμε. Ποια κάρτα έχεις και πες και την οθόνη σου.

Κατέβασες τίποτα drivers και εμφανίστηκε το πρόβλημα; Έκανες κάποια άλλη εγκατάσταση;

Δημοσ.

Πλακέτα χρωμάτων μου μυρίζει,μπορείς να δοκιμάσεις με άλλη οθόνη;;;

Κομματάκι δύσκολο!Αν δοκιμάσω με αλλο καλώδιο οθόνης? Δεν ξέρω αν θα κάνει τίποτα απλά επειδή μου βρίσκεται ένα?

Δημοσ.

Δοκίμασε μια και σου βρίσκεται. Εχεις κανένα laptop για να συνδέσεις εκεί την οθόνη;

Αστο φίλΗ κομπλε!Οταν το κούνησα λιγο την μεριά πάνω στην γραφικών εφτιαξε.Τώρα έβαλα το αλλο επειδή είχε σπάσει οι δυο οι βίδες και μάλλον δεν εκανε καλη επαφή!Βοιάστηκα να ανοίξω θέμα! :P

Δημοσ.

Αστο φίλε κομπλε!Οταν το κούνησα λιγο την μεριά πάνω στην γραφικών εφτιαξε.Τώρα έβαλα το αλλο επειδή είχε σπάσει οι δυο οι βίδες και μάλλον δεν εκανε καλη επαφή!Βοιάστηκα να ανοίξω θέμα! :P

Α ρε φίλε Κάρμεν! Σου κολλάει; :P

Ωραία αφου βρέθηκε η άκρη :)

Δημοσ.

Είναι γραφτό σου μάλλον, όλοι να σε μπερδεύουν τη πρώτη φορά :P

πάω να ρίξω ένα ξεσκόνισμα στον i7 να ξεχαστώ :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γενικως οταν η οθονη περνει ενα συγκεκριμενο χρωμα σαν διαφανεια πχ κοκκινο κτλ συνηθως κατι δνε παταει καλα πανω στην καρτα γραφικων απο το καλωδιο.ολα στην οθονη δηλαδη φαινονται τελεια απλα υπαρχει σαν μια διαφανη επικαλυψη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...