Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλά ποιά έκδοση είναι αυτή που έχεις στην εικόνα?

έβαλα τον RC και μου βγάζει την παλιά κλασική μορφή με διαφορετικό θέμα :shock: :shock:

ε αφου μοναδικο κριτηριο για σενα ειναι η ταχυτητα,

γιατι δεν πας στον ie9 αφου ειναι πιο γρηγορος και απο τους δυο; whistle.gif

γιατί τώρα είμαι με ένα πρόχειρο υπολογιστή που έχει XP (και δεν το υποστηρίζει). την άλλη εβδομάδα που θα έρθει ο υπολογιστής και έχω τα 7 εκεί θα τα δοκιμάσω

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μα δεν εφυγε καν απο τον θρονο του :mrgreen:

O 3.6 ήταν ίσως η χειρότερη έκδοση FF που έχει βγεί ποτέ. Ο Chrome δυστυχώς ήταν πολύ ανώτερος.

Δημοσ.

έβαλα τον RC και μου βγάζει την παλιά κλασική μορφή με διαφορετικό θέμα :shock: :shock:

ειναι το littlefox theme με ενα δικο μου configuration.

το χρησιμοποιω στα netbook/laptop μου για να εχω μεγιστη επιφανεια εργασιας.

Υποψιν οτι το layout του firefox οπως το βλεπεις στην εικονα,μπορει να γινει ακομα πιο μινιμαλιστικο αλλα προσωπικα το προτιμαω ετσι.

O 3.6 ήταν ίσως η χειρότερη έκδοση FF που έχει βγεί ποτέ. Ο Chrome δυστυχώς ήταν πολύ ανώτερος.

για χειροτερη δεν ξερω.παντως στην user base αναφερομουν.στην ευρωπη παραμενει νο1,τουλαχιστον σε κατι προσφατα στατιστικα που ειδα.

δεν ξερω ποσο αξιοπιστα ειναι αλλα δεν εχει σημασια,ειμαι σιγουρος οτι η εκδοση 4 θα γινει επιτυχια.εδω εγινε ο ie9. :mrgreen:

Δημοσ.

έβαλα τον RC και μου βγάζει την παλιά κλασική μορφή με διαφορετικό θέμα :shock:

Πήγαινε στο μενου πανω πάνω εκεί που λέει προβολή->Εργαλειοθήκες και απενεργοποίησε το menu bar,το add-on bar αν είναι με ν από δίπλα και την μπάρα σελιδδεικτών αν δεν έχεις σελιδοδείκτες. Θα γίνει όπως ακριβώς ζητάς :-)

Δημοσ.

Τον εβαλα και πιστευω πως ειναι παρα πολυ καλός...Ειναι πολύ 2011 πιστευω.. Ο chrome ακολουθει και τελευταιος ο Internet Explorer.

Πολύ ασχημο design ο IE9 χειρότερο και απο του 8

Με εξεπληξε που ξεκιναγε επιτελους αμεσως ο Firefox και δεν ηθελε καμια ωρα να παρει μπρος

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι αν τώρα που λέμε κάτι τέτοια βάλουμε τον good ol'' Firefox 2.0 πως θα μας φανεί.

Δημοσ.

Για τον Opera γιατί δεν μιλάει κανεις σας? :(

Διότι το θέμα αναφέρετε στον Firefox 4.

Τι κακό και αυτό εδώ μέσα. Σε κάθε θέμα για έναν browser τα μισά σχόλια να είναι για τους άλλους.

Δημοσ.

Διότι το θέμα αναφέρετε στον Firefox 4.

Τι κακό και αυτό εδώ μέσα. Σε κάθε θέμα για έναν browser τα μισά σχόλια να είναι για τους άλλους.

Σε 4 σελίδες βλέπω post με αναφορές για chrome , ie9 και firefox. Μονο για opera και safari δεν έχω διάβαση και εσύ μου λες ότι γίνετε αναφορά για τον firefox. Ωραία τι μπορώ να αναφέρω χωρίς μέτρο σύγκρισης?

Δημοσ.

Και βέβαια μπορεί να συγκρίνει κάποιος αλλά θα πρέπει να στηρίξει με επιχειρήματα αυτό που θα πει. (Ακόμα και αν είναι λάθος).

Αλλιώς δεν έχει νόημα. Όπως και δεν βγαίνει νόημα από τα ποιο πολλά θέματα που αφορούν browsers.

Εκεί λοιπόν είναι η ένσταση μου για να γίνω ποιο κατανοητός.

Φιλικά.

Δημοσ.

που ακριβως το ειδες οτι αλλαζουν την εκδοση τους οι αλλοι καθε τρεις και λιγο;

η αλεπου 5 θα αργησει να βγει και αν μη τι αλλο οι καινοτομιες που θα διαθετει θα δικαιολογουν τον αριθμο εκδοσης της.

Ο chrome εφτασε στην εκδοση 11 και πρακτικα ειναι ο ιδιος browser με βελτιωσεις και οχι ρηξικέλευθες αλλαγες.

Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εσύ κρυφό καμάρι μου φαίνεται. kidding.

http://goo.gl/IW5ho

Όσον αφορά τον Chrome τον Φεβρούαριο ήταν στην έκδοση 9 και ένα μόλις μήνα μετά πήγε στην 10 (http://goo.gl/xvr5).

Οπότε ναι οι εκδόσεις ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια και οι υπόλοιποι θέλουν να ακολουθήσουν ο Firefox θέλει να ακολουθήσει.

Δημοσ.

Όσο υποστηρίζει το Hardware acceleration ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ, όπως κι ο εχθρός του IE9, μου είναι αδιάφοροι και οι 2!

Η ταχύτητα διορθώθηκε ναι μεν, αλλά αυτή δεν είναι ευκρίνεια για 2 τόσο παλιούς browsers.

Αφού δε μπορούνε να το κάνουνε σωστά, να μη το κάνουνε καθόλου!

Δε θέλω να κάνω 150 κλικ για να λειτουργεί σωστά ένας browser, όταν οι Opera & Chrome λειτουργούνε άψογα και χωρίς αυτά!

Δημοσ.

το χρονοδιαγραμμα δειχνει οτι περιπου καθε 16 εβδομάδες θα βγαινει η τελικη εκδοση του Firefox.

Το να εχεις ανα τεσσερις μηνες μια πληρης,νεα εκδοση ενος δωρεαν software δεν ειναι και πολυ τραβηγμενο.

Τωρα βεβαια το κατα ποσο θα δικαιολογει την λεξη "νεα" ειναι αλλο θεμα.

Παντως για μενα αφου μιλαμε για οpen-source software που βρισκεται υπο συνεχη αναπτυξη μονο καλο μπορει να ειναι,αρκει να μην σπαει ενδιαμεσα

η συμβατοτητα του απο εκδοση σε εκδοση.

Και ας αριθμειται η καθε νεα κυκλοφορια του οπως την θελουν οι developers του για marketing λογους. ^_^

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...