theTuber Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Όσο υποστηρίζει το Hardware acceleration ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ, όπως κι ο εχθρός του IE9, μου είναι αδιάφοροι και οι 2! Η ταχύτητα διορθώθηκε ναι μεν, αλλά αυτή δεν είναι ευκρίνεια για 2 τόσο παλιούς browsers. Αφού δε μπορούνε να το κάνουνε σωστά, να μη το κάνουνε καθόλου! Δε θέλω να κάνω 150 κλικ για να λειτουργεί σωστά ένας browser, όταν οι Opera & Chrome λειτουργούνε άψογα και χωρίς αυτά! Για την ακρίβεια ένα μόνο κλικ πρέπει να κάνεις στις επιλογές εκεί που λέει Για προχωρημένους->γενικά και να απενεργοποιήσεις το "Επιτάχυνση hardware όπου είναι διαθέσιμη"
ntg1980 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Για την ακρίβεια ένα μόνο κλικ πρέπει να κάνεις στις επιλογές εκεί που λέει Για προχωρημένους->γενικά και να απενεργοποιήσεις το "Επιτάχυνση hardware όπου είναι διαθέσιμη" Προτιμώ να κρατήσω τον Opera (έτσι κι αλλιώς καρακόπια του Opera είναι ο Firefox 4) και τελείωσε!
GMod Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Το Hardware acceleration θέλει ακόμα βελτίωση αλλά αυτά που σου προσφέρει (Firefox & IE) δεν συγκρίνονται με το ξεθώριασμα (θολούρα για κάποιους) που αναφέρεις, το οποίο το καταλαβαίνεις μόνο αν βάλεις δίπλα δίπλα τους browsers. Που και πάλι μπορείς να το μειώσεις μέσω του Clear Type. Επίσης το rendering quality στον Firefox και ιδικά με Hardware acceleration είναι μακράν καλύτερο από όλους τους άλλους.
ntg1980 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Το Hardware acceleration θέλει ακόμα βελτίωση αλλά αυτά που σου προσφέρει (Firefox & IE) δεν συγκρίνονται με το ξεθώριασμα (θολούρα για κάποιους) που αναφέρεις, το οποίο το καταλαβαίνεις μόνο αν βάλεις δίπλα δίπλα τους browsers. Που και πάλι μπορείς να το μειώσεις μέσω του Clear Type. Επίσης το rendering quality στον Firefox και ιδικά με Hardware acceleration είναι μακράν καλύτερο από όλους τους άλλους. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί να μπω στη διαδικασία να απενεργοποιήσω το hardware acceleration, να μειώσω το Clear Type και να δώσω βάση στο rendering quality, όταν υφίσταται ένας ΤΑΧΥΤΑΤΟΣ browser όπως ο Opera, με την ίδια εμφάνιση που έχει ο Firefox 4 και που δε χρειάζεται να κάνω κανένα κλικ για να λειτουργήσει σωστά! Ό,τι αφορά τον ΙΕ9, έγραψα εδώ http://www.insomnia.gr/topic/402237-πρόβλημα-με-ie9/ τι μου προσφέρει... μαζί με το ξεθώριασμα + ένα πρόβλημα!
theTuber Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Ένα κλικ μόνο είναι να κάνεις για να κλεισεις την επιτάχυνση υλικού. Τίποτα άλλο, τα υπόλοιπα είναι για την επιτάχυνση υλικού ενεργοποιημένη. Ο όπερα πχ. που συγκρίνεις για να τον φέρεις στα μέτρα σου θελει μισή μέρα παραμετροποίηση και το adblock του είναι χάλι μαύρο. Και τι με αυτό... Browsers είναι. Καθένας έχει την άποψη του. Θες κάποιον συγκεκριμένο και σε χαλάνε οι άλλοι χρησιμοποίησέ τον...τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
GMod Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δε μπορώ να καταλάβω γιατί να μπω στη διαδικασία να απενεργοποιήσω το hardware acceleration, να μειώσω το Clear Type και να δώσω βάση στο rendering quality, όταν υφίσταται ένας ΤΑΧΥΤΑΤΟΣ browser όπως ο Opera, με την ίδια εμφάνιση που έχει ο Firefox 4 και που δε χρειάζεται να κάνω κανένα κλικ για να λειτουργήσει σωστά! Ό,τι αφορά τον ΙΕ9, έγραψα εδώ http://www.insomnia.gr/topic/402237-πρόβλημα-με-ie9/ τι μου προσφέρει... μαζί με το ξεθώριασμα + ένα πρόβλημα! Δεν σου είπα να κλείσεις το hardware acceleration. Το αντίθετο μάλιστα. Βοηθάει τόσο πολύ τον browser (IE - Firefox) που αξίζει να είναι ενεργοποιημένο. Και εννοείτε αφού σου αρέσει ο opera αυτόν πρέπει να χρησιμοποιείς. Απλα να σου πω πως στο rendering quality o opera έρχεται τελευταίος. Ακόμα να σου πω ότι αυτά τα κλικ που δεν χρειάζεσαι για σένα να κάνεις, θα τα κάνεις μόνο στην προσπάθεια να καταφέρεις να φτάσει ο opera τα AdBlock και NoScript του Firefox. Τέλος πάντων αυτά που έγραψα πριν για το hardware acceleration ήταν κυρίως στο ότι έχω δει και άλλους να προτείνουν να το απενεργοποιήσει κάποιος και θεωρώ ότι αυτά που χάνεις είναι πολλαπλάσια από αυτά που κερδίζεις. Δεν αναφερόμουν μόνο σε εσένα δηλαδή αλλά κυρίως στους χρήστες του Firefox.
KilliK Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δε μπορώ να καταλάβω γιατί να μπω στη διαδικασία να απενεργοποιήσω το hardware acceleration, να μειώσω το Clear Type και να δώσω βάση στο rendering quality, όταν υφίσταται ένας ΤΑΧΥΤΑΤΟΣ browser όπως ο Opera, με την ίδια εμφάνιση που έχει ο Firefox 4 και που δε χρειάζεται να κάνω κανένα κλικ για να λειτουργήσει σωστά! Ό,τι αφορά τον ΙΕ9, έγραψα εδώ http://www.insomnia.gr/topic/402237-πρόβλημα-με-ie9/ τι μου προσφέρει... μαζί με το ξεθώριασμα + ένα πρόβλημα! Διοτι ο Οπερα ΔΕΝ εχει hardware acceleration στην παρουσα εκδοση (11.01),κανει το rendering μεσω cpu. Γιαυτο και δεν σου παρουσιαζει το συγκεκριμενο προβλημα,οχι επειδη εχει καλυτερο κωδικα απο τους αλλους browsers.(αντιθετως) Επομενως,και επειδη 1.Ολο το προβλημα ξεκιναει απο το δικο σου pc αφου σχεδον ολοι εμεις οι υπολοιποι δεν το εχουμε 2.Οι αλλοι δυο browsers ειναι καλυτεροι απο τον Οπερα ουτως η αλλως το πιο σωστο και λογικο πραμα που μπορεις να κανεις,και χωρις καμια απολυτως δικαιολογημενη γκρινια,ειναι να απενεργοποιησεις το hardware acceleration στους chrome/firefox.απο κει και υστερα το αν ο οπερα το κανει ετσι,ενω ο chrome το κανει κοκορετσι και ο firefox γιουβετσι,ειναι καθαρα φανμπουιστικος εθελοτυφλισμος.
Tilemaxx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 The reality is that IE9 is 2 years late. Microsoft is glad to come out with the <video> tag, the <canvas> tag, SVG, and some CSS3. Like other vendors did years ago. Firefox 3.5 had the <video> tag, the <canvas> tag, Geolocation, SVG in 2009. Canvas and SVG existed 5 years ago. Even the guys that wrote these tests came to the same conclusion: Niels Leenheer: "Microsoft talks big about HTML5 but shows very little", caniuse.com about IE9RC1: "[iE9] being about on par with Firefox 3.6". Let me just list some of the stuff IE9 doesn't support: * Application Cache (offline) * Web Workers (threads in JavaScript) * HTML5 Forms (validation mechanism, CSS3 selectors) * JavaScript Strict Mode * ForeignObject (embed external content in SVG) * SMIL Animations (SVG animations) * File API * WebGL (3D) * CSS3 Transitions (for animations) * CSS3 Text Shadow * CSS3 Gradients * CSS3 Border Image * CSS3 Flex box model * ClassList APIs * FormData * HTML5 History API * Drag'n Drop from Desktop * ... Let me list stuff that IE9 can do others don't: * text-overflow doesn't work in Firefox 4. * Calc is not supported in Chrome 9. So that's why I don't consider IE9 a Modern Browser. http://people.mozilla.com/~prouget/ie9/
ntg1980 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Διοτι ο Οπερα ΔΕΝ εχει hardware acceleration στην παρουσα εκδοση (11.01),κανει το rendering μεσω cpu. Γιαυτο και δεν σου παρουσιαζει το συγκεκριμενο προβλημα,οχι επειδη εχει καλυτερο κωδικα απο τους αλλους browsers.(αντιθετως) Επομενως,και επειδη 1.Ολο το προβλημα ξεκιναει απο το δικο σου pc αφου σχεδον ολοι εμεις οι υπολοιποι δεν το εχουμε 2.Οι αλλοι δυο browsers ειναι καλυτεροι απο τον Οπερα ουτως η αλλως το πιο σωστο και λογικο πραμα που μπορεις να κανεις,και χωρις καμια απολυτως δικαιολογημενη γκρινια,ειναι να απενεργοποιησεις το hardware acceleration στους chrome/firefox.απο κει και υστερα το αν ο οπερα το κανει ετσι,ενω ο chrome το κανει κοκορετσι και ο firefox γιουβετσι,ειναι καθαρα φανμπουιστικος εθελοτυφλισμος. Αν δεν διάβασες προσεκτικά τα topics ή δεν έκανες κάποια έρευνα στο internet ν'ανακαλύψεις πως ΟΥΚ ΟΛΙΓΟΙ έχουνε πρόβλημα με το hardware acceleration στον υπολογιστή τους και πως μάλιστα συγκεκριμένα στον ΙΕ9 συνεχίζει να υφίσταται το πρόβλημα ακόμη και μετά την απενεργοποίηση του, δε σου φταίει κανείς, παρά μόνο το γεγονός πως δεν έχεις ενημερωθεί και γράφεις ένα κατεβατό από αρλούμπες! Εκτός κι αν ξαφνικά ενώ είχα IE8 με την εγκατάσταση του ΙΕ9 χάλασε ο υπολογιστής μου... Αν είναι έτσι, να κάνω απεγκατάσταση να τον διορθώσω! Το αν ο firefox είναι καλύτερος ή χειρότερος από τον opera, δε μ'ενδιαφέρει, απλά ανέφερα κάτι που δε κάνει προσωπικά εμένα! Κι ούτε έχει να κάνει με φανμπουιστικό εθελοτυφλισμό, καθότι τον Opera τον κατέβασα συγκεκριμένα ΣΗΜΕΡΑ για πρώτη φορά, διότι μέχρι χτες χρησιμοποιούσα IE & Firefox! Οπότε η όλη σου στάση και ο άθλιος τρόπος που απαντάς, μου λύνει κάθε απορία για το ποιός είναι τελικά κολλημένος χωρίς να έχει άποψη και ιδέα για τι μιλάει... Άλλη φορά θα μπορούσες να'σαι λίγο πιο ευγενικός, για τεχνολογία συζητάμε, όχι για κομματικά σαν τους παππούδες στα καφενεία! Αυτές οι συμπεριφορές μόνο εκεί αρμόζουν!!
zanzavar Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Άλλη φορά θα μπορούσες να'σαι λίγο πιο ευγενικός, για τεχνολογία συζητάμε, όχι για κομματικά σαν τους παππούδες στα καφενεία! Αυτές οι συμπεριφορές μόνο εκεί αρμόζουν!! Αυτό τώρα είμαστε σίγουροι ότι είναι σίγουρα καλό.....????
KilliK Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Αν δεν διάβασες προσεκτικά τα topics ή δεν έκανες κάποια έρευνα στο internet ν'ανακαλύψεις πως ΟΥΚ ΟΛΙΓΟΙ έχουνε πρόβλημα με το hardware acceleration στον υπολογιστή τους και πως μάλιστα συγκεκριμένα στον ΙΕ9 συνεχίζει να υφίσταται το πρόβλημα ακόμη και μετά την απενεργοποίηση του, δε σου φταίει κανείς, παρά μόνο το γεγονός πως δεν έχεις ενημερωθεί και γράφεις ένα κατεβατό από αρλούμπες! Εκτός κι αν ξαφνικά ενώ είχα IE8 με την εγκατάσταση του ΙΕ9 χάλασε ο υπολογιστής μου... Αν είναι έτσι, να κάνω απεγκατάσταση να τον διορθώσω! Το αν ο firefox είναι καλύτερος ή χειρότερος από τον opera, δε μ'ενδιαφέρει, απλά ανέφερα κάτι που δε κάνει προσωπικά εμένα! Κι ούτε έχει να κάνει με φανμπουιστικό εθελοτυφλισμό, καθότι τον Opera τον κατέβασα συγκεκριμένα ΣΗΜΕΡΑ για πρώτη φορά, διότι μέχρι χτες χρησιμοποιούσα IE & Firefox! Οπότε η όλη σου στάση και ο άθλιος τρόπος που απαντάς, μου λύνει κάθε απορία για το ποιός είναι τελικά κολλημένος χωρίς να έχει άποψη και ιδέα για τι μιλάει... Άλλη φορά θα μπορούσες να'σαι λίγο πιο ευγενικός, για τεχνολογία συζητάμε, όχι για κομματικά σαν τους παππούδες στα καφενεία! Αυτές οι συμπεριφορές μόνο εκεί αρμόζουν!! αχ τι καθομαι και ασχολουμαι... 1.ειδες καπου να μιλαω για τον ιε9; 2.Ειναι λογικο να ψαξω στο ιντερνετ για να ενημερωθω για ενα προβλημα το οποιο δεν εχω συναντησει προσωπικα καθολου; εσυ τι λες; 3.Δεν αμφιβαλλω καθολου πως δεν εχεις το προβλημα που περιγραφεις.Νομιζω αυτο ηταν σαφες. 4.οσο αφορα τον φανμπουστικο εθελοτυφλισμο,νομιζω πως ειναι αναμενομενος χαρακτηρισιμος δεδομενου πως οταν σου προτειναμε για το προβλημα σου μια τελειως απλη και πανευκολη λυση ,εσυ αντιδρας με υπερβολικο αρνητισμο σαν να σου ειπαμε να πεταξεις το πισι σου απο το μπαλκονι και χρησιμοποιωντας φρασεις οπως: Προτιμώ να κρατήσω τον Opera (έτσι κι αλλιώς καρακόπια του Opera είναι ο Firefox 4) και τελείωσε! Όσο υποστηρίζει το Hardware acceleration ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ, όπως κι ο εχθρός του IE9, μου είναι αδιάφοροι και οι 2! όταν υφίσταται ένας ΤΑΧΥΤΑΤΟΣ browser όπως ο Opera, με την ίδια εμφάνιση που έχει ο Firefox 4 και που δε χρειάζεται να κάνω κανένα κλικ για να λειτουργήσει σωστά! ελπιζω τα κεφαλαια για εμφαση που χρησιμοποιησες να τα προσεξες στιες παραπανω παραθεσεις σου. Ομως επειδη δεν θελω να καθομαστε τωρα να τσακωνομαστε βραδυατικα για browsers (αν ειναι δυνατον),παιρνω πισω τον χαρακτηρισμο μου περι φανμποισμου και εθελοτυφλισμου και ζηταω συγνωμη.το εννοω. Ομοιως ελπιζω και περιμενω μια συγνωμη απο την δικια σου πλευρα,διοτι οι χααρακτηρισμοι σου προς το προσωπο μου περι αγενειας,αθλιοτητας,κολληματος και καφενειακης σοβαροτητας ειναι το λιγοτεροι αδικοι και απαραδεκτοι. αυτα.
ntg1980 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 ειδες καπου να μιλαω για τον ιε9; Οι άλλοι 2 browsers που αναφέρεις τότε ποιοί είναι? Η γιαγιά μου κι ο παππούς μου?
ntg1980 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 αχ τι καθομαι και ασχολουμαι... 1.ειδες καπου να μιλαω για τον ιε9; 2.Ειναι λογικο να ψαξω στο ιντερνετ για να ενημερωθω για ενα προβλημα το οποιο δεν εχω συναντησει προσωπικα καθολου; εσυ τι λες; 3.Δεν αμφιβαλλω καθολου πως δεν εχεις το προβλημα που περιγραφεις.Νομιζω αυτο ηταν σαφες. 4.οσο αφορα τον φανμπουστικο εθελοτυφλισμο,νομιζω πως ειναι αναμενομενος χαρακτηρισιμος δεδομενου πως οταν σου προτειναμε για το προβλημα σου μια τελειως απλη και πανευκολη λυση ,εσυ αντιδρας με υπερβολικο αρνητισμο σαν να σου ειπαμε να πεταξεις το πισι σου απο το μπαλκονι και χρησιμοποιωντας φρασεις οπως: ελπιζω τα κεφαλαια για εμφαση που χρησιμοποιησες να τα προσεξες στιες παραπανω παραθεσεις σου. Ομως επειδη δεν θελω να καθομαστε τωρα να τσακωνομαστε βραδυατικα για browsers (αν ειναι δυνατον),παιρνω πισω τον χαρακτηρισμο μου περι φανμποισμου και εθελοτυφλισμου και ζηταω συγνωμη.το εννοω. Ομοιως ελπιζω και περιμενω μια συγνωμη απο την δικια σου πλευρα,διοτι οι χααρακτηρισμοι σου προς το προσωπο μου περι αγενειας,αθλιοτητας,κολληματος και καφενειακης σοβαροτητας ειναι το λιγοτεροι αδικοι και απαραδεκτοι. αυτα. Ίσως η πρώτη σου φράση να είναι και η πιο σωστή που έγραψες σήμερα! Είναι απίστευτο το οτι μπήκες σε όλη αυτή τη διαδικασία για να αποδείξεις σε έναν άγνωστο πως λύνεται ένα πρόβλημα με 2 browsers (άσχετα βέβαια απ'το αν έγραψα πως στον έναν από τους δύο δε λύνεται το πρόβλημα, αλλά αυτό παρέλειψες να το κάνεις επικόλληση...)! Δηλαδή αν μπαίναμε 10 εδώ μέσα και γράφαμε κάτι στο οποίο δε συμφωνείς (όπως άλλωστε έγραψε κι ένας άλλος "Πολύ θολούρα ο ΙΕ, επιστρέφω στον Firefox"), πόσες ώρες θα αφιέρωνες για να αποδείξεις πως είμαστε εμείς λάθος κι εσύ σωστός? Κι έπειτα βλέπω πως από όλα τα μέλη που πήρανε μέρος στη συζήτηση, απάντησαν ευγενέστατα και με επιχειρήματα που είχανε να κάνουνε με ρυθμίσεις και όχι με προσωπικούς χαρακτηρισμούς! Δοκίμασα αυτά που γράψανε, δεν είδα διαφορά στον ΙΕ9 και έληξε εκεί η συζήτηση χωρίς να απαντήσω. Δε μ'ενόχλησαν τα επιχειρήματα σου, κι αν θεωρείς εσύ πως ο Firefox σου κάνει, δεν υπάρχει πρόβλημα! Γιατί πρέπει όμως να υπάρχει πρόβλημα που δε μου κάνει εμένα? Δηλαδή τα topics εδώ μέσα ανοίγονται μόνο για το τι κάνει στο καθένα μας, όχι για το τι ενδέχεται να μη μας ταιριάζει? Οι αλλοι δυο browsers ειναι καλυτεροι απο τον Οπερα ουτως η αλλως Αυτό είναι το θέμα μας για να ηρεμήσεις? Ποιός είναι καλύτερος? Οk λοιπόν, είναι καλύτερος ο IE9 & ο Firefox, απλά ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ!! Από πλευράς μου λήγει η παρεξήγηση εδώ, σου ζητάω κι εγώ συγνώμη αν απάντησα κάπως απότομα πιο πάνω και δεκτή και η δική σου συγνώμη, καθότι... δέχομαι να "μου τη πούνε" αν κάνω λάθος σε ρυθμίσεις, αλλά στους προσωπικούς χαρακτηρισμούς κλοτσάω!
SnapShot Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Διοτι ο Οπερα ΔΕΝ εχει hardware acceleration στην παρουσα εκδοση (11.01),κανει το rendering μεσω cpu. χωρίς να έχεις άδικο σε αυτό που λες Να σου επισημάνω πως υπάρχει preview του opera (δηλαδή εξαιρετικά πρωτόλεια έκδοση του browser) που παίρνει τα σώβρακα από τους άλλους browsers. Δείχνει γλαφυρά ποιος οδηγεί τις εξελίξεις στο web και ποιοι είναι κακοί μιμητές και αντιγραφείς Αξίζει να του ρίξεις μια ματιά Opera enables hardware acceleration, matches IE9, beats Firefox and Chrome (video)
KilliK Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 το ξερω.υπαρχει και thread στις ειδησεις γιαυτο το θεμα. Ίσως η πρώτη σου φράση να είναι και η πιο σωστή που έγραψες σήμερα! Είναι απίστευτο το οτι μπήκες σε όλη αυτή τη διαδικασία για να αποδείξεις σε έναν άγνωστο πως λύνεται ένα πρόβλημα με 2 browsers (άσχετα βέβαια απ'το αν έγραψα πως στον έναν από τους δύο δε λύνεται το πρόβλημα, αλλά αυτό παρέλειψες να το κάνεις επικόλληση...)! Δηλαδή αν μπαίναμε 10 εδώ μέσα και γράφαμε κάτι στο οποίο δε συμφωνείς (όπως άλλωστε έγραψε κι ένας άλλος "Πολύ θολούρα ο ΙΕ, επιστρέφω στον Firefox"), πόσες ώρες θα αφιέρωνες για να αποδείξεις πως είμαστε εμείς λάθος κι εσύ σωστός? Κι έπειτα βλέπω πως από όλα τα μέλη που πήρανε μέρος στη συζήτηση, απάντησαν ευγενέστατα και με επιχειρήματα που είχανε να κάνουνε με ρυθμίσεις και όχι με προσωπικούς χαρακτηρισμούς! Δοκίμασα αυτά που γράψανε, δεν είδα διαφορά στον ΙΕ9 και έληξε εκεί η συζήτηση χωρίς να απαντήσω. Δε μ'ενόχλησαν τα επιχειρήματα σου, κι αν θεωρείς εσύ πως ο Firefox σου κάνει, δεν υπάρχει πρόβλημα! Γιατί πρέπει όμως να υπάρχει πρόβλημα που δε μου κάνει εμένα? Δηλαδή τα topics εδώ μέσα ανοίγονται μόνο για το τι κάνει στο καθένα μας, όχι για το τι ενδέχεται να μη μας ταιριάζει? Αυτό είναι το θέμα μας για να ηρεμήσεις? Ποιός είναι καλύτερος? Οk λοιπόν, είναι καλύτερος ο IE9 & ο Firefox, απλά ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ!! Από πλευράς μου λήγει η παρεξήγηση εδώ, σου ζητάω κι εγώ συγνώμη αν απάντησα κάπως απότομα πιο πάνω και δεκτή και η δική σου συγνώμη, καθότι... δέχομαι να "μου τη πούνε" αν κάνω λάθος σε ρυθμίσεις, αλλά στους προσωπικούς χαρακτηρισμούς κλοτσάω! καλα αν εσυ κλωτσας επειδη καποιος σε ειπε fanboy που εθελοτυφλει,εγω δηλαδη τι επρεπε να κανω με τοσες χυδαιες προσβολες που μου εριξες μαζεμενες; να πηδηχθω απο το παραθυρο; anyway κανενα προβλημα,apology accepted,τελος καλο ολα καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις