Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ήμουν με Firefox 3.6.x όταν οι άλλοι σκαλίζαν το hardware acceleration.Περίμενα την 4 και δεν άλλαζα browser γιατί είχα βολευτεί με τον FF,η Opera είχε πολλά κουμπιά,ο Chrome άλλαζε έκδοση κάθε που ανοιγόκλεινε τα μάτια ο προγραμματιστής,ο ΙΕ8 ήταν ο ΙΕ8 και με κράταγε.Κάπου βαρέθηκα να περιμένω (κολυμπώντας τον Ατλαντικό θα 'χα περάσει στο ίδιο διάστημα) και άλλαξα,βγει δεν βγει τώρα πάει ο πελάτης Mozillaaaaa :D

Δημοσ.
Το ότι χρειάστηκε να βγουν 12 εκδόσεις beta μέχρι σήμερα είναι ένας λόγος που μας κάνει να διατηρούμε κάποιες επιφυλάξεις.

ενω ο chrome που βρισκεται στην 11η beta του,ειναι καθησυχαστικο. :mrgreen:

Δημοσ.

Το γράφω ειρωνικά γιατί η Google έβαλε στο τρυπάκι τους υπόλοιπους να αλλάζουν τον αριθμό στην έκδοση κάθε τρεις και λίγο.

Δημοσ.

που ακριβως το ειδες οτι αλλαζουν την εκδοση τους οι αλλοι καθε τρεις και λιγο;

η αλεπου 5 θα αργησει να βγει και αν μη τι αλλο οι καινοτομιες που θα διαθετει θα δικαιολογουν τον αριθμο εκδοσης της.

Ο chrome εφτασε στην εκδοση 11 και πρακτικα ειναι ο ιδιος browser με βελτιωσεις και οχι ρηξικέλευθες αλλαγες.

Δημοσ.

μα δεν εφυγε καν απο τον θρονο του :mrgreen:

θα δούμε, δεν ξέρουμε τη θα βγάλει. προς το παρόν ο IE9 (μάλλον) κυριαρχεί

Δημοσ.

εγω πάντως βασίζομαι στον chrome.....

το μόνο που μου αρέσει ο firefox είναι οτι έχει πολλά plugins αλλα ο σχεδιασμός του chrome είναι καλός λόγου ότι δεν κρατάει χώρο στις περιφέρειες και βλέπεις την σελίδα καλύτερα

Δημοσ.

καπως ετσι: :rolleyes:

Firefox 4

89808.png

Chrome 11

FUW8D.png

υγ. η download bar στην 2η πικ εχει μεινει εσκεμμένα,για τον απλουστατο λογο οτι δεν υποστηριζει auto-hide

οπως ο Firefox.αν ειναι δυνατον.

Δημοσ.

καλά άμα είναι πιο γρήγορο το fire τότε εκεί θα πάω....

βλέπω τον ζήλεψε τον chrome και έκανε την πατέντα της

Δημοσ.

ε αφου μοναδικο κριτηριο για σενα ειναι η ταχυτητα,

γιατι δεν πας στον ie9 αφου ειναι πιο γρηγορος και απο τους δυο; whistle.gif

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...