Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Yahoo Mail σας δουλεύει σωστά στην Opera; Κάθε φορά που βγαίνει καινούρια έκδοση πάω να δοκιμάσω και κάθε φορά τρώω τάπα. Αναγκαστικά χρησιμοποιώ το Yahoo Mail classic.

Δημοσ.

Το Yahoo Mail σας δουλεύει σωστά στην Opera; Κάθε φορά που βγαίνει καινούρια έκδοση πάω να δοκιμάσω και κάθε φορά τρώω τάπα. Αναγκαστικά χρησιμοποιώ το Yahoo Mail classic.

Φυσικά και όχι,κι εγώ περίμενα κάτι σε αυτόν τον τομέα αλλά έμεινα με την ελπίδα.Δεν ξέρω ποιος φταίει για αυτή την κατάσταση.

Μετά το πρόβλημα με το encoding του Yahoo GR,το Yahoo mail πλέον έχω και με τα αρχεία.Δεν δουλεύει το open,για παράδειγμα σ' ένα αρχείο Word που έχει την επιλογή Open,Save κτλ πατώντας το Open δεν κάνει τίποτα.Mπράβο,πλήρης απογοήτευση

• Moderators
Δημοσ.

Μετά το πρόβλημα με το encoding του Yahoo GR,το Yahoo mail πλέον έχω και με τα αρχεία.Δεν δουλεύει το open,για παράδειγμα σ' ένα αρχείο Word που έχει την επιλογή Open,Save κτλ πατώντας το Open δεν κάνει τίποτα.

To open (doc, whatever) δουλεύει σωστά σε μένα (Opera 10.10 clean install, win7 x64).

Επίσης δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα στο yahoo mail, αν και δεν το χρησιμοποιώ συχνά οπότε μπορεί να είναι κάτι που δεν πρόσεξα.

Έχω ωστόσο το πρόβλημα με το encoding στο search του Yahoo με τα ελληνικά. Το έχει αναφέρει κανείς ως bug στην dev team;

Δημοσ.

Δε πέθανε ακόμα το yahoo; Χα! ^_^

Το Yahoo mail είναι κορυφή,για το search όπως βολεύεται ο καθένας

Επίσης δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα στο yahoo mail, αν και δεν το χρησιμοποιώ συχνά οπότε μπορεί να είναι κάτι που δεν πρόσεξα.

Μπαίνεις με Opera και βλέπεις αυτό;

Yahoo-Mail-Whats-New.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Όχι, δεν ειναι το classic... Μπορώ από αυτό το view να το γυρίσω σε classic. Αυτό που δείχνω είναι το new yahoo mail.

Επίσης το ίδιο δείχνει και ο firefox.

Δημοσ.

Yeap i know,θυμάμαι είχε φύγει το beta και έμπαινε με FF κανονικά και ήταν έτσι η εμφάνιση,με Opera μου χε βγάλει systembrowser not supported ή κάτι τέτοιο και το γύρισε στο classic.

update:Δικό μου λάθος,το νέο mail (beta) ΔΕΝ δουλεύει σε Opera,σε Firefox κανονικα

Μπλέξαμε το νέο με το πιο νέο και με το classic μου φαίνεται

• Moderators
Δημοσ.

Αυτό το "πιο νέο mail" που δεν δουλεύει, μπορούμε να το δούμε από κάπου οι υπόλοιποι για να το επιβεβαιώσουμε;

Δεν βρίσκω κάποιο link για beta...

(εντωμεταξύ η beta που δείχνεις, φαίνεται πιο χάλια από το "all-new mail" που είναι το screenshot που δίνω πιο πάνω. :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...