Προς το περιεχόμενο

Προβλημα σε THOMSON TG585 V7...

stratigos24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Εχω το μοντεμ του τιτλου περιπου ενα χρονο, χωρις το παραμικρο προβλημα. Εχθες ανοιξα το μοντεμ και το λαμπακι του power ξεκινησε πρασινο κανονικα και αρχισε να αναβοσβηνει το ethernet οπως κανει παντα. Μετα απο λιγα δευτερολεπτα πριν ακομα συνδεθει, μετα απο παρα πολυ λιγο, σβηνουν και το ethernet και το power και οταν ξανα αναβει το power ειναι χρωμα κοκκινο και αμεσως γινεται πορτοκαλι και παλι αναβοσβηνει το ethernet...και δεν κανει τιποτα αλλο, να συνδεθει δηλαδη κλπ. Γιατι ειναι πορτοκαλι? Πρωτη φορα μου συμβαινει.

Α, και καμια στιγμη δεν το αναγνωρισε ο υπολογιστης μου το μοντεμ, ολη την ωρα εκανε αναγνωριση δικτυου.

Εχω on telecoms και εβαλα παλι το pirelli και δουλευει κανονικα. Τι μπορει να επαθε το thomson?

Να ειστε καλα.

EDIT: Βρηκα και αυτο που λεει καπου status light και διχνει τι σημαινει το καθε χρωμα αν σου εμφανισει:

http://beusergroup.co.uk/technotes/index.php/Thomson_TG585v7

Στο πορτοκαλι, στο power λεει: Amber ---> Blinking Bootloader active (during upgrade)

Α και εκανα και hard reset στο thomson......τιποτα, καμια αλλαγη.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Νομιζω οτι κατα την διαδικασια της αναβαθμισης του Firmware αναβοσβηνει ( σε πορτοκαλι χρωμα ) το λαμπακι στην συγκεκριμενη συσκευη. Περασε το τελευταιο υλικολογισμικο και κανε ενα post για το αν "εφτιαξε".

Δημοσ.

Νομιζω οτι κατα την διαδικασια της αναβαθμισης του Firmware αναβοσβηνει ( σε πορτοκαλι χρωμα ) το λαμπακι στην συγκεκριμενη συσκευη.

Δεν αναβοσβηνει, παει απο κοκκινο, πορτοκαλι και μενει εκει..

Βασικα, αλλαζω το προφιλ της γραμμης μου, μεσα απο το myon, μια υπηρεσια της on. Το εχω κανει παρα πολλες φορες, αυτο εκανα και εχθες που ανοιξα το μοντεμ και μολις πατησα να αλλαξω προφιλ και εκανε την αποσυνδεση απο μονο του, ωστε να συγχρονισει με τις ρυθμισεις του αλλου προφιλ εβγαλε αυτο το προβλημα.

Δεν εκανα καμια αναβαθμιση...ισως κολλησε. Τωρα σκεφτομαι να βαλω το τελευταιο filmware να δω.

Δημοσ.

δεν εχει σχεση με το Profile.καντο firmware update αν καταφερει να το δει μηπως ξεκολησει.αν δεν πετυχει οπως αναβοσβηνει πορτοκαλι κοκκινο τοτε δοκιμασε να εχεις κλειστο το ρουτερ ν να πατησεις το reset to default συνεχεια μεσα και συνεχιζοντας να το κρατας πατημενο να ανοιξεις τον ρουτερ.θα πρεπει ναμπει σε διαδικασια να γινει UpdaTe.εσυ θα πρεπει στο pc να εχεις κλειστα firewall κτλ και να εχεις δωσει καρφωτα Ip και να το κανεις firmware update μετα.αν δεν παιξει ουτε ετσι το πας πισω για αλλαγη αν ειναι εντος εγγυησης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...