fs_gr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Γεια σας παιδια , μηπως γνωρίζει καποιος απο σας πως μπορώ να βάλω το logo image που έχω φτιάξει στο Headline της σελίδας μου ? Μήπως χρειάζεται να αλλάξω κάτι απο τον πιο κάτω κώδικα ή καμία σχέση ? <div class="Header"> <div class="Header-jpeg"></div> <div class="logo"> <h1 id="name-text" class="logo-name"><a href="<?php echo $this->baseurl ?>/">Headline</a></h1> <div id="slogan-text" class="logo-text">Slogan text</div> </div>
alexzzz Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Φτιάξε ένα custom module, ρίξε μέσα την εικόνα που θέλεις, όρισε ως θέση όπου θέλεις να εμφανίζεται (το logo είναι συνήθως η πρέπουσα θέση για το logo) και κάντο Publish...
mastmaster Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Γεια σας παιδια , μηπως γνωρίζει καποιος απο σας πως μπορώ να βάλω το logo image που έχω φτιάξει στο Headline της σελίδας μου ? Μήπως χρειάζεται να αλλάξω κάτι απο τον πιο κάτω κώδικα ή καμία σχέση ? <div class="Header"> <div class="Header-jpeg"></div> <div class="logo"> <h1 id="name-text" class="logo-name"><a href="<?php echo $this->baseurl ?>/">Headline</a></h1> <div id="slogan-text" class="logo-text">Slogan text</div> </div> Λογικά δεν χρειάζεται γιατί παίρνει την διαδρομή του προκαθορισμένου logo μέσω css. Προσπάθησε να βρεις μέσα στον φάκελο images εικόνα με το όνομα Logo και απλά αντικατέστησε το με τον νέο. τώρα για να αλλάξεις και το μέγεθος του Logo θα πρέπει να αλλάξεις το css.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.