Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Ψάχνω να βρω έναν τρόπο να ενσωματώσω αυτά τα δύο αρχεία στο dvd με το λειτουργικό Windows 7. α) IE9-win7.msu και β) IE9-Windows6.1-LanguagePack-x86-ell.msu Δοκίμασα να το κάνω στην αρχή με το πρόγραμμα RT7Lite αλλά έπαιρνε μόνο το α), και στο β) μου έβγαζε unknown. Δηλαδή περνούσε μόνο τον Internet Explorer στην αγγλική του έκδοση και το language pack δεν το περνούσε. Να μην τα πολυλογώ κάπου διάβασα στο internet ότι το β) έπρεπε να είναι σε cab μορφή και έτσι να το περάσω στο RT7Lite. Το έκανα λοιπόν cab και προέκυψε αυτό το αρχείο (για την ακρίβεια 2 αρχεία): γ) Windows6.1-KB982861-x86.cab ( και ένα άλλο αρχείο αλλά αυτό δεν μας ενδιαφέρει το δ) WSUSSCAN.cab ) Ανοίγω πάλι το RT7Lite περνάω το α) στο Intergration και το γ) στο Intergration αλλά στην καρτέλα "Language Packs". Πάλι όταν πατούσα για να δημιουργηθεί Log αρχείο (ήταν σε μορφή inf) να δω αν πέτυχε η διαδικασία μου έβγαζε ότι το αρχείο γ) είναι unknown. Δεν ξέρω τι να κάνω. To α) αρχείο δεν μπορώ να το βρω σε ελληνική μορφή. Η Microsoft το δίνει μόνο στην αγγλική του μορφή και δίνει για τις μεταφράσεις ξεχωριστό αρχείο. Δηλαδή ελληνικό IE9-win7.msu δεν μπορώ να βρω. Εάν έβρισκα θα ήταν παιχνιδάκι το Intergration αφού δεν θα χρειαζόμουνα αρχείο μετάφρασης. Κάπου διάβασα ότι to Integration μεταξύ του α) και γ) μπορεί να γίνει με το εργαλείο DISM.exe που περιέχεται στο WAIK. Το έτρεξα αλλά χάθηκα στις εντολές και στους διακόπτες που πρέπει να χρησιμοποιήσει κανείς για να κάνει αυτή τη διαδικασία. Θα ήμουν ευγνώμων αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικό με το DISM να με βοηθήσει να ενσωματώσω το γ) στο α). Ή αν ξέρει άλλον τρόπο εκτός DISM και RT7Lite. Ή αν υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να κάνω το αρχείο: IE9-Windows7-x86-ell.exe μετατροπή σε msu.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Βρήκα μια απάντηση σε ένα forum την κάνω copy paste για να τη δείτε και μετά θα δείτε το ίδιο που προσπαθώ να κάνω με το Dism αλλά μου πετάει μήνυμα σφάλματος. Η απάντηση είναι αυτή: "DO you know how to mount images with Dism? There is so much involved here if you are not able to do these things then adding packages might be hard to explain. If you know how to Mount images then mount the install.wim and run a cmd Dism /image:C:\zMountDir /Add-Package /PackagePath:C:\IE9\IE9-Win7.cab you may also need Dism /image:C:\zMountDir /Add-Package /PackagePath:C:\IE9\ielangpack-TRK.cab Dismount with commit" Και εδώ αυτό που προσπαθώ να κάνω αλλά μου βγάζει σφάλμα. Μάλλον κάτι λάθος στις εντολές πληκτρολογώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.