moure Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Εγώ εχω έναν αποχυμωτη φιλιπς αγορασμένο απο Αμαζόν πριν κανα 2 χρόνια. Είχε τις καλύτερες κριτικές αλλά εγώ απογοητεύτηκα . Άμα είναι να θέλω μια σακούλα φρούτα για να πιω δυο χυμούς θα μπω φυλακή. Η καλύτερη λύση για μένα και το εχω ευχαριστηθεί στο μάξιμουμ είναι το μπλέντερ . Παίρνεις όλες τις φυτικές ίνες και καθαρίζεται πανεύκολα
menostospitimou Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Εγώ πάλι από χυμούς (εμπορείου και σπιτιού) το γύρισα σε ολόκληρα φρούτα (πλην ίσως του λεμονιού) και είμαι πολύ πιό ευχαριστημένος.
zio10 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Εγώ εχω έναν αποχυμωτη φιλιπς αγορασμένο απο Αμαζόν πριν κανα 2 χρόνια. Είχε τις καλύτερες κριτικές αλλά εγώ απογοητεύτηκα . Άμα είναι να θέλω μια σακούλα φρούτα για να πιω δυο χυμούς θα μπω φυλακή. Η καλύτερη λύση για μένα και το εχω ευχαριστηθεί στο μάξιμουμ είναι το μπλέντερ . Παίρνεις όλες τις φυτικές ίνες και καθαρίζεται πανεύκολα Δε νομίζω ότι φταίει ο αποχυμωτής γι'αυτό!
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 παρών! πήγαινε σε ακριβό, καλά το σκέφτεσαι.. ο slow juicer έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τον κλασσικό αποχυμωτή με τις λεπίδες ή με το blender. το καταλαβαίνεις από τον πρώτο χυμό που θα πιείς. απλά είναι ταλαιπωρία λίγο στο καθάρισμα. Ποιο εχεις/προτεινεις λοιπον;
Luxx Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Θελω να αγορασω εναν αποχυμωτη slow juicer. Σκεφτομαι τον Kenwood PureJuice Pro JMP800SI. Δε ξερω ομως αν μπορει να φτιαξει γαλα απο ξηρους καρπους και βρωμη. Δε μπορω να βρω καπου στο ιντερνετ.. Για το μοντελο PureJuice JMP600SI γραφει οτι μπορει να φτιαξει και σορμπε και γαλα απο ξηρους καρπους. Βασικα δε βλεπω το λογο γιατι ο πρωτος να μη κανει..
Luxx Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μου απαντησαν τελικα οτι μπορει να φτιαξει γαλα απο ξηρους καρπους, οποτε θα την αγορασω. Τσιμπημενη τιμη, οχι τοσο γνωστη στο εξωτερικο, αλλα ελπιζω να βγει καλη.
sp3cial Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα απαντώ σε αυτό το παλιό θέμα για να μην ανοίγω καινούργιο. Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε αποχυμωτη εύκολο στο πλύσιμο που να παίρνει σχεδόν τα πάντα; Όταν λέει αργής σύνθλιψης εννοεί ότι κάνει ώρες...;;
liakjim Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Διαβάζοντας αυτό το θέμα διαπίστωσα ότι έφτασα 40 χρονών μαντραχαλος για να μάθω ότι υπάρχουν λέει αποχυμωτες slow φάση.
26ska Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 https://www.skroutz.gr/s/10046808/Kenwood-PureJuice-Pro-JMP800SI.html#reviews, εργαλείο δυνατό! 1
sphinxgr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, sp3cial είπε Καλησπέρα απαντώ σε αυτό το παλιό θέμα για να μην ανοίγω καινούργιο. Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε αποχυμωτη εύκολο στο πλύσιμο που να παίρνει σχεδόν τα πάντα; Όταν λέει αργής σύνθλιψης εννοεί ότι κάνει ώρες...;; Το θέμα το διάβασες? Έχεις αποφασίσει πως θες να χαλάς 2 κιλά φρούτα για ένα ποτήρι χυμό και παράλληλα να πλένεις 385 εξαρτήματα μετά απο κάθε χρήση? 1
Luciddream Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Τώρα παρατήρησα ότι είχα ανοίξει αυτο το τοπικ 😛 τελικά είχα πάρει αυτόν τον στίφτη ο οποίος δουλεύει ακόμα και σήμερα σχεδόν 8 χρόνια μετά τέλεια https://www.skroutz.gr/s/2793622/Izzy-601-Spicy-Red.html#reviews
sp3cial Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Στις 20/12/2018 στις 12:40 ΜΜ, 26ska είπε https://www.skroutz.gr/s/10046808/Kenwood-PureJuice-Pro-JMP800SI.html#reviews, εργαλείο δυνατό! Γαμωτο σκεφτόμουν κάτι πιο οικονομικό... φοβάμαι μην δεν μας αρέσει, μην κολλάει κτλ κτλ... 19 ώρες πριν, Luciddream είπε Τώρα παρατήρησα ότι είχα ανοίξει αυτο το τοπικ 😛 τελικά είχα πάρει αυτόν τον στίφτη ο οποίος δουλεύει ακόμα και σήμερα σχεδόν 8 χρόνια μετά τέλεια https://www.skroutz.gr/s/2793622/Izzy-601-Spicy-Red.html#reviews Τώρα πρόσεξα ότι το τοπικ είναι για απλό αποχυμωτη χαχαχαχαχα! Θα συνεχίσω λίγο το ψάξιμο. Κρίμα να περιοριστώ στα πορτοκάλια
0rafa0 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Ρίξε μια ματιά εδώ αν θες. Βρήκα μεγάλη ποικιλία στο μαγαζί αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα