Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ψαχνω καινουριο αποχυμωτη. Εχω τον rohnson R425 εδω και 4 χρονια περιπου, αλλα αρχισε να τα φτυνει.. Επισης πλεον ειμαι πιο απαιτητικος και θελω να τον χρησιμοποιω σε καθημερινη βαση. Εψαξα αρκετους αποχυμωτες.

Υπαρχουν οι κλασσικοι, οπως αυτος που εχω, οι slow juicers και τα blender. Καλυτερα πρεπει να ειναι τα blender. Επειδη κρατανε και ολες τις φυτικες ινες. Υπαρχουν καποια φθηνα οπως το ninja pro και καποια πιο ακριβα και ισως τα καλυτερα ολων οπως το vitamix 5200.

Το θεμα ειναι οτι δε μπορω να διαθεσω τοσα λεφτα.. Οποτε θα αρκεστω σε εναν καλο slow juicer, το οποιο οπως ισχυριζεται κραταει τις περισσοτερες βιταμινες απο τα φρουτα και λαχανικα. Με τις φυτικες ινες τι παιζει ομως;

Σκεφτομαι για τον Hurom HU 100, αλλα δε μπορω να τον βρω στην Ελλαδα.. Και επισης τι παιζει με τον Hurom HH 2G; Ειναι το πιο καινουριο μοντελο και καλυτερο; Παντως ειναι και πιο ακριβο..

Απο Ελλαδα υπαρχουν ελαχιστες επιλογες ( απο το skroutz τουλαχιστον.. ) και ειναι οι εξης :

Ariete 177

Rohnson R459

Jupiter Juicepresso

Εχω βρει και ενα μαγαζι με τον Hurom HH 2G, αλλα δε γραφει τιμη, πρεπει να ειναι αρκετα τσιμημενη.. Εστειλα e-mail να μου πουν..

Απλα διαβαζω οτι γενικοτερα δε οι slow juicers, αλλα και γενικοτερα ολοι οι juicers δε τα πανε καλα με καροτα και παντζαρια.. Βγαζουν λιγο χυμο..

Τα φρουτα που κυριως κανω χυμους ειναι μηλα, παντζαρια, καροτα, λεμονια.

Ποια ειναι η αποψη σας;

Δημοσ.

Δε βλεπω κινηση.. Υπαρχει καποιο εξειδικευμενο Ελληνικο φορουμ;

Σκεφτομαι για τον Hurom 100, αλλα δεν τον βρισκω πουθενα απο Ελλαδα. Και απο Αγγλικο amazon ειναι πανακριβος!

Απο Αμερικη δε συμφερει καθως ειναι 50 ευρω τα μεταφορικα και αλλα 100+ το τελωνειο!

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κάνει κανεις καθημερινη χρηση και εχει ποσο μαλλον μετα απο διαφορες επιλογες καταληξει σε πρακτικο αποχυμωτη;

λιγα κομματια/ευκολο καθαρισμα, καλα watt (μεχρι και για καροτο), καλη κατασκευη κτλπ

μετα απο 5 site που διαβαζα με τα σχετικα αυτων των εργαλείων καταλαβα πως σχεδον τίποτα δε κανει την ιδια δουλεια με ένα 100€ SLOW juicer, εστω των 800W.

ισχύει; να ξερω τουλαχιστον πως θελω 100-110€ για να εχω αποχυμωτη της προκοπης.

Δημοσ.

Κάνει κανεις καθημερινη χρηση και εχει ποσο μαλλον μετα απο διαφορες επιλογες καταληξει σε πρακτικο αποχυμωτη;

λιγα κομματια/ευκολο καθαρισμα, καλα watt (μεχρι και για καροτο), καλη κατασκευη κτλπ

μετα απο 5 site που διαβαζα με τα σχετικα αυτων των εργαλείων καταλαβα πως σχεδον τίποτα δε κανει την ιδια δουλεια με ένα 100€ SLOW juicer, εστω των 800W.

ισχύει; να ξερω τουλαχιστον πως θελω 100-110€ για να εχω αποχυμωτη της προκοπης.

Εγώ, όπως έχω ξαναγράψει, έχω μείνει ικανοποιημένος με τον rohnson r425. Έχει δύναμη και για καρότα, τζίντζερ κλπ σκληρά και είναι οικονομικός. Στο καθάρισμα οκ, μέτριος :)

https://www.skroutz.gr/s/432178/Rohnson-R425.html

Δημοσ.

Θα μου ειναι πολυ ευχαριστο να τη βγαλω με ενα ~60ρι..

γενικοτερα με το κυριο ακκ με εχεις συμβουλεψει πολυ σωστα στο παρελθον.. λες τον ρονσον λοιπον;

Δημοσ.

γενικοτερα με το κυριο ακκ με εχεις συμβουλεψει πολυ σωστα στο παρελθον.. λες τον ρονσον λοιπον;

Δεν κατάλαβα τι εννοείς εδώ, ένα account έχω! Αυτόν έχω δοκιμάσει και νομίζω είναι τίμιος για τα λεφτά του. Περίμενε και καμιά άλλη γνώμη και αποφασίζεις!

Δημοσ.

καλημέρα φίλε μου,

επειδή τυγχάνει να διαθέτω τον εν λόγω αποχυμωτή Rohnson R425 1000 watt σε καινούργια κατάσταση, κυριολεκτικά αχρησιμοποίητο,

και σκοπεύω να τον πουλήσω αν σε ενδιαφέρει στείλε μύνημα στο [email protected] με κάποια στοιχεία επικοινωνίας σου.

Σ ' ευχαριστώ και συγνώμη αν έγινα αδιάκριτος.

Δημοσ.

Εχω το συγκεκριμενο αποχυμωτη και ειναι πολυ καλος για τα λεφτα του. Αν και πλεον μετα απο 4+ χρονια τα εχει φτυσει και θα παρων καποιον slow juicer, για καλυτερα αποτελεσματα.

Δημοσ.

αυτο που με βαζει σε σκεψεις ειναι το εξης.

ΟΚ, παιρνω τον ρονσον..

ολοι μετα απο αυτον λενε "καλοος, αλλα τωρα παω απο slow juicer μερια"

Πιστευω η αληθεια κρυβεται εκει. Η αληθεια ειναι πως θα πρεπει να σφηξω τα δοντια 2 μηνες, και να τσιμπησω εναν τεσταρισμενο τετοιο. θα χορεψω που θα ψορεψω.. 140€+ βλεπω πανε..

αν καποιος υπεγραφε για εναν τεσταρισμενο τετοιο, εστω και ενας εδω μεσα.. λυνοταν το θρεντ για μενα. Εχω εναν highly recommended amd cpu και τον καταλληλο intel; answered.

Δημοσ.

παρών! πήγαινε σε ακριβό, καλά το σκέφτεσαι.. ο slow juicer έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τον κλασσικό αποχυμωτή με τις λεπίδες ή με το blender. το καταλαβαίνεις από τον πρώτο χυμό που θα πιείς. απλά είναι ταλαιπωρία λίγο στο καθάρισμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...