Menelaos_Tryit Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Γεία σας παιδειά, θα ήθελα να ρωτίσω πως μπορώ να κάνω format σε ένα φιλαράκι μου που έχει windows xp. Είχα κάνει και παλαιότερα και απο τι θμάμαι το μόνο που χρειαζόταν να κάνεις ήταν να bootareis το cd απο την αρχή και να κάνεις αυτόματο install τωv windows με διαφραφή των windows που είχες. Εαν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με, Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων
Tmark Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Πας BIOS, βάζεις first bootable device to dvd rom, κάνεις restart αφού έχεις βάλει το cd των windows στο drive και από εκει και πέρα αφού κάνεις διαμόρφωση σε NTFS, εγκαθιστάς την καθαρή έκδοση των Windows.
nikos_studio Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Γεία σας παιδειά, θα ήθελα να ρωτίσω πως μπορώ να κάνω format σε ένα φιλαράκι μου που έχει windows xp. Είχα κάνει και παλαιότερα και απο τι θμάμαι το μόνο που χρειαζόταν να κάνεις ήταν να bootareis το cd απο την αρχή και να κάνεις αυτόματο install τωv windows με διαφραφή των windows που είχες. Εαν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με, Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων Ακολούθησε τις οδηγίες στο βίντεο
marlia Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 να ρωτησω και εγω κατι..εχω ασερ και μπηκα στο σαιτ να κατεβασω τους ντραιβερς γιατι θελω να κανω φορματ.ειχε και κατι για bios κανω και εκεινο ινσταλ?εδω
karmen1983 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 marlia άλλο να βάλεις drivers και άλλο να κατεβάσεις το αρχείο που λέει για το Bios. Αν και με το λινκ που δίνεις δεν με πάει στο αρχείο περί bios Που λες, καταλαβαίνω ότι είναι update του bios. Αυτό καλά θα κάνεις να μην το επιχειρήσεις. Είναι κάτι που το κάνουμε όταν έχουμε δοκιμάσει ΟΛΑ τα άλλα και λύση δεν βρίσκουμε.
marlia Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 ναι εχεις δικιο οτι δεν το βγαζει,το αλλαζει.δηλαδη αν βαλω το cd για φορματ,μετα κανω install τους ντραιβερς τελειωνει εκει?ή πρεπει να κανω κατι επιπλεον?
karmen1983 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Πρώτα από όλα θα κρατήσεις ΟΛΑ σου τα αρχεία σε άλλο δίσκο και όχι στο C που θα γίνει η νέα εγκατάσταση των windows. Μετά θα κάνεις την εγκατάστασή σου ωραία και καλά και μόλις τελειώσει, θα πας στην διαχείριση συσκευών να δεις ποιες συσκευές δεν έχει βρει. Θα περάσεις τους αντίστοιχους drivers και τελείωσες. Εννοείται βέβαια ότι θα πρέπει να ξαναπεράσεις προγράμματα που χρησιμοποιείς όπως office πχ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.