doctor444 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Εχω conn-x εδω και 3 χρονια,ειμαι απολυτα ικανοποιημενος,αλλα λογω τιμης θα ηθελα να βαλω καποια εταιρία πιο οικονομικη,υπάρχουν τοσες πολλες,που μπερδευομαι,σαν πρωτη σκεψη εχω Forthnet(με τα οποια προβληματα εχει...),αλλα δεν ξερω...Μένω συνορα Αγιας παρασκευης-Χολαργου,400 μέτρα μετα τον Δημόκριτο.Πιο παλια που είχα ξαναρωτήσει για να βαλω άλλο πάροχο,μου είχαν πει οτι η γραμμη μου δεν είναι και τόσο καλή...... Υ.Γ αν κάποιος μένει κοντά ας πει την εντύπωση του για τον πάροχο του,μιας και δεν ξερω τι παιζει και με τις αλλες εταιρίες Ευχαριστω
giannis0000 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 και αν η εταιρια που θα βαλεις δε θα σο υδινει τα καλα αποτελεσματα οπως λες οτι εισαι ικανοποιημενος? θα ξαναγυρισεις conn-x? αντε νεες συνδεσεις, ασε που η αλλ ηεταιρια παροχος θα σου βαλει προστιμο αν φυγεις..... ασε τα εχουμε πατησει αυτα...κα ιτα εχω χρυσοπληρωσει..... γι αυτο να εισαι σιγουρος πρωτα 100%
doctor444 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 δικιο εχεις,αλλα ο ΟΤΕ αυτή την στιγμη ερχεται κάθε δίμηνο 120 ευρω....το ξερω οτι δεν θα είναι το ιδιο με αλλο πάροχο,αλλα πρέπει μειώσω λίγο το ποσό που πληρώνω....
anta_n Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Από τους εναλλακτικούς αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι γενικά η forthnet είναι (πλέον) η πιό αξιόπιστη. αν ισχύει αυτό που γράφτηκε στο adslgr ότι έβαλε άλλα 10Gb στη διασύνδεση με το εξωτερικό, νομίζω ότι παίρνει και απόσταση. Αν η γραμμή σου είναι εντάξει τώρα, το πιο πιθανό είναι να μην έχεις και προβλήματα με τη forthnet. Τώρα ποιος πάροχος και ποιό πακέτο σε συμφέρει εξαρτάται από τις ανάγκες σου (τηλεφωνία, τηλεόραση, χρήση internet κλπ)
anrim27 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 ΑΠΟΡΙΑ: Για δεδομενη ποιοτητα γραμμης(αφου ξερει ηδη ο doctor444 οτι δεν ειναι καλη), μπορει να ειναι μεγαλη η διαφορα στην ταχυτητα μεταξυ δυο διαφορετικων συνδεσεων πχ connx-forthnet?
SPANK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 ΑΠΟΡΙΑ: Για δεδομενη ποιοτητα γραμμης(αφου ξερει ηδη ο doctor444 οτι δεν ειναι καλη), μπορει να ειναι μεγαλη η διαφορα στην ταχυτητα μεταξυ δυο διαφορετικων συνδεσεων πχ connx-forthnet? Σε εμένα πάντως ηταν της τάξεως των 6mbit
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.