Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με μητρικη;;;

deadwar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απ οτι ειδα το F3J bios της μητρικης σου ειναι Beta...δοκιμασες να βαλεις το προηγουμενο bios (F2) να δεις αν σου τα κανει αυτα τα κολπα με τις μνημες?

Δημοσ.

οι μνημες ειναι ολες ιδιες. και οσον αφορα την εκδοση του bios το ιδιο εκανε και με την f3i

που ηταν η προηγουμενη. Οπως σας γραφω το προβλημα ξεκινησε ξαφνικα χωρις λογο! Πριν ημουν

με την f3i που ηταν και αυτη beta με 8gb μνημη και δεν ειχα προβληματα. μετα για καποιο λογο

αρχισαν να κολλανε τα παντα με τα 8gb! με τα 6 τρεχουν ολα μια χαρα τοσο με την f3i οσο και με την f3j

ενω με τα 8 κολλανε τα παντα!

Μου φαινεται οτι η μητρικη για καποιο λογο τα επαιξε και μοιαζει σαν καποιος controller δεν μπορω να το

εξηγησω διαφορετικα.

Το θεμα ειναι αν την στειλω για rma στο πλαισιο θα το δουν το προβλημα ή θα μου πουν ειναι ολα καλα και δν την αλλαζουμε;

Φανταζομαι για να καταλαβουν το προβλημα οτι θα πρεπει να τους δωσω ολο το κουτι για να το δουν και οι ιδιοι! γιατι μπορει

αν τους δωσω μονο την μητρικη να μην βρουν τιποτα. Ετσι και αλλιως οτι εχει μεσα το κουτι τα πηρα απο πλαισιο και καλυπτονται ακομα

απο εγγυηση. Ομως φανταζομαι οτι θα σκασω και κανενα 50ευρω γιατι και καλα θα μου πουνε καναμε ελεγχο. Σωστα;

Ρωταω ρε παιδια γιατι δεν ξερω τι να κανω! Ειμαι και απο εδεσσα και θα πρεπει να παρω ολο το κουτι μεχρι την θεσσαλονικη και μετα ποιος ξερει

ποτε θα το παρω πισω! Τι προτεινετε;

το μονο που δεν ειχα δοκιμασει ειναι να βαλω το f2 και το εκανα μιας και το προτεινε ο benton

και ιδου το κουλο οτι δλδ για 1τη φορα με 8gb εβγαλε το unigine... Και ερωτω... Πριν που ειχα το f3i

με 8gb και ηταν ολα μια χαρα,γιατι μια μερα αρχισαν να κολλανε τα παντα;;Το μονο που αλλαξα ξερετε τι ειναι;

Η καρτα γραφικων. Εχω μια της powercolor 5870 ενω πριν ειχα μια gigabyte 5870. αλλα την gigabyte την εστειλα για rma

γτ τα επαιξε η ψυξη της και την περιμενω την αλλη εβδομαδα για να κανω cf

Δημοσ.

Δοκιμασε ετσι το μηχανημα να δεις αν δουλευει οκ...μετα αν εχεις ορεξη,οταν ερθει η αλλη καρτα γραφικων,βαζεις το τελευταιο bios και τσεκαρεις παλι αν τρωει κολληματα!

Δημοσ.

οι μνημες ειναι ολες ιδιες. και οσον αφορα την εκδοση του bios το ιδιο εκανε και με την f3i

που ηταν η προηγουμενη. Οπως σας γραφω το προβλημα ξεκινησε ξαφνικα χωρις λογο! Πριν ημουν

με την f3i που ηταν και αυτη beta με 8gb μνημη και δεν ειχα προβληματα. μετα για καποιο λογο

αρχισαν να κολλανε τα παντα με τα 8gb! με τα 6 τρεχουν ολα μια χαρα τοσο με την f3i οσο και με την f3j

ενω με τα 8 κολλανε τα παντα!

Μου φαινεται οτι η μητρικη για καποιο λογο τα επαιξε και μοιαζει σαν καποιος controller δεν μπορω να το

εξηγησω διαφορετικα.

Το θεμα ειναι αν την στειλω για rma στο πλαισιο θα το δουν το προβλημα ή θα μου πουν ειναι ολα καλα και δν την αλλαζουμε;

Φανταζομαι για να καταλαβουν το προβλημα οτι θα πρεπει να τους δωσω ολο το κουτι για να το δουν και οι ιδιοι! γιατι μπορει

αν τους δωσω μονο την μητρικη να μην βρουν τιποτα. Ετσι και αλλιως οτι εχει μεσα το κουτι τα πηρα απο πλαισιο και καλυπτονται ακομα

απο εγγυηση. Ομως φανταζομαι οτι θα σκασω και κανενα 50ευρω γιατι και καλα θα μου πουνε καναμε ελεγχο. Σωστα;

Ρωταω ρε παιδια γιατι δεν ξερω τι να κανω! Ειμαι και απο εδεσσα και θα πρεπει να παρω ολο το κουτι μεχρι την θεσσαλονικη και μετα ποιος ξερει

ποτε θα το παρω πισω! Τι προτεινετε;

το μονο που δεν ειχα δοκιμασει ειναι να βαλω το f2 και το εκανα μιας και το προτεινε ο benton

και ιδου το κουλο οτι δλδ για 1τη φορα με 8gb εβγαλε το unigine... Και ερωτω... Πριν που ειχα το f3i

με 8gb και ηταν ολα μια χαρα,γιατι μια μερα αρχισαν να κολλανε τα παντα;;Το μονο που αλλαξα ξερετε τι ειναι;

Η καρτα γραφικων. Εχω μια της powercolor 5870 ενω πριν ειχα μια gigabyte 5870. αλλα την gigabyte την εστειλα για rma

γτ τα επαιξε η ψυξη της και την περιμενω την αλλη εβδομαδα για να κανω cf

ετρεξα και 2η φορα το unigine και το εβγαλε χωρις προβλημα με 8gb!!! λετε το f3 επειδη ειναι beta να εχει ασυμβατοτητα με την συγκεκριμενη καρτα;

θα κανω και ενα intel test στο extreme και ααν το βγαλει και αυτο με 12 loops τοτε το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι περι ασυμβατοτητας (f3 beta) με

την powercolor

Δοκιμασε ετσι το μηχανημα να δεις αν δουλευει οκ...μετα αν εχεις ορεξη,οταν ερθει η αλλη καρτα γραφικων,βαζεις το τελευταιο bios και τσεκαρεις παλι αν τρωει κολληματα!

δεν ξαναμπαινω σε αυτη την διαδικασια!μολις ερθει και η αλλη θα κανω το cf και αν τρεξει μια χαρα τοτε το αφηνω ετσι.

προφανως επειδη ειναι beta δεν χωνευει την powercolor 5870 οποτε το αφηνω στο F2. Ετσι και αλλιως το F3 ειναι πιο πολυ

για να υποστηριξει και αναγνωρισει τους 6πηρυνους

Δημοσ.

Τι windows εχεις? αν εχεις 32bit ισως γι αυτο...

πολλες φορες τα 32αμπιτα δεν μπορουν να διαχειριστουν σωστα

τοση μνημη και κανουν διαφορα κολληματα.

δοκιμασε με 64 bit και θα εισαι οκ.

αλλιως ασε παλι τα 6 γιγα ετσι κι αλλιως

τα 32αμπιτα δεν βλεπουν πανω απο 3 γιγα.

δεν εχει σημασία τη version έχει. άμα είχε 32bita και με 6gb να δούλευε και με 8gb να δούλευε πάλη τα windows 3.25 θα έβλεπαν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...