theomalegan Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ισχύει αυτό. Το διάβαζα σε ένα άλλο forum που ασχολείται με δορυφορικά κλπ. Αυτό που λένε κιόλας είναι ότι έχουν αρχίσει και παίρνουν από τη tring και λένε ότι θα συνεχίσει να τα έχει τα δικαιώματα, που μάλλον είναι μούφες για να πουλήσουν. το νου σου μη σε πιάσουν κότσο. Πρέπει κάποιος να είναι πολύ κουτός για να αγοράσει συνδρομητική με το ενδεχόμενο να πάρει κάποια τηλεοπτικά δικαιώματα, άσε που η νοβα δεν πρόκειται να επιτρέψει κάτι τέτοιο.
theomalegan Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Και τελικά δεν μεταδίδει η Tring superleague τυχεροί όσοι δεν την πάτησαν.
adi32 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Οσοι ειχαμε παρει την προσφορα forthnet economy και nova sports με 53ε και τωρα τελειωνει το 18μηνο τι κανουμε ? Σε τι τιμες γυριζουμε ?
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Οσοι ειχαμε παρει την προσφορα forthnet economy και nova sports με 53ε και τωρα τελειωνει το 18μηνο τι κανουμε ? Σε τι τιμες γυριζουμε ? Λογικά 35+52=87 μείον το 20 %,κοντά στα 70 ευρώ.Πάρτους τηλέφωνο και ζήτα να σου δώσουν κάποια προσφορά,απειλώντας τους με διακοπή.
adi32 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Εχεις δικιο Σιγουρα διακοπη εκτος και με πανε στη νεα προσφορα
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Εχεις δικιο Σιγουρα διακοπη εκτος και με πανε στη νεα προσφορα Την christmas offer εννοείς;Μα σου έχει μόνο το novasports1.Για να έχεις το sport pack φαντάζομαι σε ενδιαφέρουν όλα τα novasports.
adi32 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Ναι αυτη. Σκεπτομαι να μεινω μονο με το double play economy Με τον εξοπλισμο που θα μου μεινει θα βλεπω καποιο καναλι πχ τα ιδιωτικα ΑΝΤ1 MEGA .....? Υπαρχει περιπτωση να μπορω με καποιο ποσο ανα αγωνα να βλεπω μονο τους αγωνες του Ολυμπιακου ?
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Ναι αυτη. Σκεπτομαι να μεινω μονο με το double play economy Με τον εξοπλισμο που θα μου μεινει θα βλεπω καποιο καναλι πχ τα ιδιωτικα ΑΝΤ1 MEGA .....? Υπαρχει περιπτωση να μπορω με καποιο ποσο ανα αγωνα να βλεπω μονο τους αγωνες του Ολυμπιακου ? Σου απάντησαν και αλλού,μα θα το πω κι εγω :-D Τα ελεύθερα στον hotbird δεν μπορείς να τα βλέπεις γιατί δέκτης και κάρτα βλέπουν μόνο nova.Pay per view δεν έχει η nova.Γενικά κανείς δεν έχει στην Ελλάδα. Κάνε ένα τηλέφωνο αύριο στη nova,αλλά μην τους πεις να ανανεώσεις.Πες πως θέλεις να έχεις το ίδιο πακέτο αλλά με λιγότερα χρήματα,ακόμα και από τα 53,90.Μην θέσεις εσύ το χρηματικό όριο.Αν δεις πως δεν γίνετε κάτω από τα 53,90 τότε να τους πεις να ανανεώσεις με την ίδια τιμή. ΥΓ:Αν σε ενδιαφέρουν οι αγώνες μην βάλεις την christmas offer.
aekoupoli Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια καλησπερα,πηρα την προσφορα της forthnen με nova μαζι κ σημερα μου εστειλαν ενα μνμ με ενα email σε @forthnet.gr κ εναν κωδικο.μηπως ξερετε που τα βαζω?ειναι διαφορετικο μνμ απο το adslstatus που μπορω να παρακολουθω την πορεια της αιτησης μου
argirisparxas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Site: http://www.forthnetgroup.gr/BroadbandStatus.aspx?a_id=4357">Εδώ βάζεις τον κωδικό και κοιτάς την πορεία της αίτησης σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα