Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νεα προσφορα με 53ε

Ξερει κανεις ποια ακριβως καναλια περιεχει ?

Αν εχω το 2play με τα 40ε τι γινεται ?

πας σε αυτο με τα 53.απλα αλλαγη προγραμματος κανεις εσυ.απο σκετο 2play πας σε 2play + nova.

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι αλλα εγω δεν εχω το economy που λεει η προσφορα

Επισης βλεπω οτι μπορουμε να παρουμε τζαμπα το Nova Start pack

Προλάβετε μέχρι τις 31/07/11 τον συνδυασμό Forthnet 2play + Nova Start pack στην τιμήτης υπηρεσίας Forthnet 2play, δηλαδή, στα 41,24€ το μήνα, για έναν ολόκληρο χρόνο!

Δημοσ.

Ναι αλλα εγω δεν εχω το economy που λεει η προσφορα

Επισης βλεπω οτι μπορουμε να παρουμε τζαμπα το Nova Start pack

Προλάβετε μέχρι τις 31/07/11 τον συνδυασμό Forthnet 2play + Nova Start pack στην τιμήτης υπηρεσίας Forthnet 2play, δηλαδή, στα 41,24€ το μήνα, για έναν ολόκληρο χρόνο!

ειναι καλη ευκαιρια.δηλαδη τσαμπα nova για 1 χρονο...για ήδη συνδορμητες, ισχύει αυτή η προσφορά?

Δημοσ.

Να ξέρεις μετα τον ενα χρόνο το 30 40 % της προσφοράς γυρίζει αυτόματα σε 20 % και για τα 2.

Και απο οτι έχω ρωτήσει ειναι για καινούργιους συνδρομητές

Δημοσ.

ειναι καλη ευκαιρια.δηλαδη τσαμπα nova για 1 χρονο...για ήδη συνδορμητες, ισχύει αυτή η προσφορά?

Ισχύει ναι τώρα με την κρίση έχει βγάλει η forthnet πολύ καλές συνδυαστικές προσφορές.

Δημοσ.

Τελικα το πηρα

53e με τα Sports, Value και Start pack και 2 μηνες free τα HD

Το μονο κακο ειναι οτι σε γυριζουν στο economy της Forthnet

Δημοσ.

Καλορίζικος και καλές θεάσεις τώρα να μας πεις και εντυπώσεις. Το economy που σε γύρισαν νομίζω η μόνη διαφορά είναι τα διεθνή και τα κινητά, σωστά;

Δημοσ.

Ναι τα χανεις αυτα και πρεπει να μεινεις 18 μηνες

Ενδιαφεροντα τα καναλια με τα ντοκυμαντερ

Η ποιοτητα εικονας στα μη HD δεν ειναι και η καλυτερη

Αυτο που δεν ηξερα ειναι οτι δεν σου δινει τη δυνατοτητα να πιασεις οποια αλλα δορυφορικα θελεις

(Ειχα ηδη δορυφορικη με αλλο δεκτη και πιατο σε Astra Hotbird και για να παιξει η νοβα επρεπε να καταργησω τον ASTRA)

Δημοσ.

Απο τον εξοπλισμό γλυτώνεις περίπου 100 ευρώ δεν είναι λίγα τώρα είμαι στο χωριό

αν το ξαναβγάλουν το φθινόπωρο θα το πάρω και εγώ.

Δημοσ.

Καλορίζικος και καλές θεάσεις τώρα να μας πεις και εντυπώσεις. Το economy που σε γύρισαν νομίζω η μόνη διαφορά είναι τα διεθνή και τα κινητά, σωστά;

το economy στην forthnet οσο ξερω δεν δινει ουτε αστικα δωρεαν.πληρωνεις το καθε τηλεφωνημα.ενω στο full ειναι αστικα υπεραστικα διεθνη και μια ωρα προς κινητα.το λεω επειδη τοε χει μια φιλη και πληρωνει το καθε τηλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...