Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην ερώτηση πάντως που τους έκανα αν είναι υποχρεωτικός ο δικός τους τεχνικός ή μπορώ να χρησιμοποιήσω δικό μου, η απάντηση ήταν ότι είναι υποχρεωτικός.

Για επαρχία πάντως, όπου ο αναμεταδότης που είχε η περιοχή εκλάπη, είναι μια χαρά η προσφορά.

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην ερώτηση πάντως που τους έκανα αν είναι υποχρεωτικός ο δικός τους τεχνικός ή μπορώ να χρησιμοποιήσω δικό μου, η απάντηση ήταν ότι είναι υποχρεωτικός.

[...]

Παράξενο, τον Οκτώβρη που βαλα μου είπαν απ το υποκατάστημα της Forthnet ότι έχουμε τους εξουσιοδοτημένους που παίρνουν 70€ αλλά αν θέλω μπορώ να καλέσω και κάποιον άλλον.

Δημοσ.

απλα αν δεν εχεις κατι να σου δειχνει ακριβως το ποσο καλα πιανει το σημα ισως να το πιασεις μεν αλλα να μην ειναι στο τελειο.

εχεις δικιο σ αυτο,ο συγκεκριμενος δεκτης που ειχα απο τον φιλο εδειχνε ποσο δυνατο ειναι οποτε και εκανα την δουλεια μου

Παντως καλη μοντα με προρυθμισμενο receiver φιλου. Να σου πω επειδη εχω ενα γομαρακι πιατο 1,8μ για αγγλικο sky digital δεν ειναι τοσο ευκολο με περιστροφη στο περιπου. Ακομα κι ο τεχνικος θελει λιγο με το πεδιομετρο (ασθενες σημα).

Παντως στις παλιες εποχες αναλογικου hotbird τσουκου τσουκου το βρισκες μονος.

Απο περιεργεια στο status τι quality κ strength σηματος πηρες με τo -14αρα στην ταρατσα project- ;

Δεν ειμαι δορυφορομανης, απλα εχω μπαρ με αγγλους που την αγγλικη μπαλα την παιρνουνε πολυ σοβαρα :rolleyes:

απο οτι θυμαμαι(εχει σχεδον ενα χρονο που το εκανα) ειχα πιασει 75-77% στην ταρατσα.οσο και να προσπαθησα δεν πηγαινε παραπανω.

οταν το καλωδιο πηγε κατω στον panasat εδειξε 90-92%.

Δημοσ.

Για επαρχία πάντως, όπου ο αναμεταδότης που είχε η περιοχή εκλάπη, είναι μια χαρά η προσφορά.

Παράξενο, τον Οκτώβρη που βαλα μου είπαν απ το υποκατάστημα της Forthnet ότι έχουμε τους εξουσιοδοτημένους που παίρνουν 70€ αλλά αν θέλω μπορώ να καλέσω και κάποιον άλλον.

οσο ξερω μπορεις να φωναξεις οποιος θελεις.δηλαδη συγνωμη αν τον βαλω μονος μου θα μου πουν οχι δεν γινεται πρεπει να ερθει τεχνικος?καντο μονος σου η φερε αλλον και αμα σε ρωτησουν ποιος τον εκανε πες ενας φιλος μου που ξερει απο αυτα.πολλες φορες ρωτανε ονομα δηθεν για να τον κανουν εγκαταστατη στην ταδε περιοχη αλλα δεν χρειαζεται να δωσεις.

Δημοσ.

Απλά επειδή ρώτησα σε 2 διαφορετικά άτομα (2 τηλέφωνα είχα) αυτό μου απάντησαν... Επίσης ότι είναι υποχρεωτική και η εγκατάσταση μέχρι 31/03, οπότε και δεν προχώρησα λόγω αδυναμίας να βρίσκομαι εκεί που την ήθελα την κεραία μέχρι και σήμερα. Αν ίσχυε κάτι άλλο, δεν πειράζει, next time και βλέπουμε.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

[...]

Ο δεκτης πιανει και ψηφιακα καναλια πχ ERT HD ?

Από «μαμά» τουλάχιστον, όχι. Δεν ξέρω αν μπορείς να το καταφέρεις με κάποιον τρόπο.

Δημοσ.
Τι λεει η νεα προσφορα ?

http://www.forthnet....aspx?c=10013106

Ο δεκτης πιανει και ψηφιακα καναλια πχ ERT HD ?

Όντως, μια χαρά είναι τα 20 το μήνα και από το λίγο που είδα στο site, έχει και το καλοκαίρι διοργανώσεις που θα δείξει.

Σχετικά με το ERT HD δε νομίζω πως θα έχεις πρόβλημα, αφού δεν είναι δορυφορικό κανάλι (κοινώς αν το έβλεπες πριν, μπορείς να το δείς και τώρα, αφού το σήμα που παίρνει είναι επίγειο).

Δημοσ.

ERT HD θα πιάνεις κανονικά εφόσον η τηλεόραση σου εχει ψηφικαό δέκτη και ειναι και hd φυσικά. Τουλάχιστον εγώ δεν έχω πρόβλημα το βλέπω κανονικά.

Δημοσ.

Απλά επειδή ρώτησα σε 2 διαφορετικά άτομα (2 τηλέφωνα είχα) αυτό μου απάντησαν... Επίσης ότι είναι υποχρεωτική και η εγκατάσταση μέχρι 31/03, οπότε και δεν προχώρησα λόγω αδυναμίας να βρίσκομαι εκεί που την ήθελα την κεραία μέχρι και σήμερα. Αν ίσχυε κάτι άλλο, δεν πειράζει, next time και βλέπουμε.

Επιστρέφω στο προηγούμενο. Το πακέτο συνεχίζει και ισχύει, και αυτή τη φορά, από κοντά, μου είπαν ότι τελικά δεν είναι υποχρεωτική η εγκατάσταση από τεχνικό τους, αλλά δεν σε καλύπτει η εγγύηση καλής λειτουργίας για το πιάτο. Μου το ανέφεραν βέβαια πάλι, μετά την ερώτησή μου για το αν έχω κάποια υποχρέωση πέρα του να υπογράψω 12μηνο συμβόλαιο, και όταν ζήτησα να μου το δείξουν είτε στο site είτε στους όρους του συμβολαίου, η απάντηση που πήρα είναι ότι θεωρούν ότι κάποιος θα επιλέξει τον εγκαταστάτη της nova για τη δουλειά αυτή, για να μην μπλέκει με άλλους.

Αυτά

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...